Firefox OS Saglam Geliyor .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
microsoft windows olmasa linux var mac var vb. sistemler var ve bunlar windowstan cok daha iyi uygulama sıkınti sadece bi ara dene bunlari

ben uzun süredir ubuntu kullanıyorum ama sevmiyorum, bana göre windows çok daha iyi

Placebo-

Placebo-

Üye
microsoft windows olmasa linux var mac var vb. sistemler var ve bunlar windowstan cok daha iyi uygulama sıkınti sadece bi ara dene bunlari

Ben kendim pardus ve windows bir arada kullanıyorum. Fakat bunlarda uygulama sıkıntısı oluşu herkesi microsofta bağımlı kılıyor. Wp'ninde sorunu bu değil mi zaten?

ecel54

ecel54

Üye
ve bu mesajımıda ubuntu google chrome'den attım

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Mozilla'yi seviyorum. Zamanla kullanilabilir bence. Neden olmasinki?
Ayrica konu dagilmis :)

acuxx

acuxx

Üye
buda meego muamelesi görücek gibi geliyor bana ?

caglar b

caglar b

Üye
lınux tabanlı olması yeter

Uruloki

Uruloki

Üye
Ya ubuntu ve ya pardus u windows la karşılaştırmissiniz ya isteyen bi youtube yazsin ne kadar iyi ve ya kötü oldukları ortaya cikar ki google a daha windows 8 yazar yazmaz otomatik berbat felaket gibi kelimeler çıkıyor ki listenin tamamı böyle, niye acaba? Sizib dediğinize goreyse win süper ayrıca uygulama sıkıntısı var diyen arkadaşım wp değil pardus ya kullanıyorsun sıkıyorsun ve ya kullanmayı bilmiyorsun direk emulator var

şeyhülislam

Üye
linux aşkım kabardı hangisi daha iyi şuan önceden ubuntuydu ama şuan nasıl torrentten çekip yapıyım linux önerisi olan var mı şuan hangisi en iyisi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyip gorecegiz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

alperen y

Üye
Android i tokatliyacak gibime geliyor :D

R.A.M

R.A.M

Üye
Bence tutar :oke:

[video=youtube;PfhmZX8AG0M]http://www.youtube.com/watch?v=PfhmZX8AG0M[/video]

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt