Firefox OS Saglam Geliyor .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Firefox OS Saglam Geliyor .!
İnternet tarayıcı dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran Mozilla firmasının üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ve çıkacağını doğruladığı mobil işletim sistemi Firefox OS’a ait yeni görseller kamuoyu ile paylaşıldı.
Yeni mobil işletim sistemiyle birlikte iOS, Android ve Windows Phone gibi güçlü rakiplerin karşısına çıkacak olan firmanın yayınladığı görüntüleri ele aldığımızda, bir emülatör yardımıyla çalıştırılan mobil işletim sisteminin kilit ekranının Android ile benzerliği dikkat çekiyor.

/
Programmed in , , ,[SUP] [/SUP] C++
Working stateIn development
Source model [SUP][ ][/SUP]
Initial releaseIn development
Supported platforms
type
Official website

Kaynak ; Vikipedi

Arkadaslar bencede Firefox OS saglam geliyor. Stabilligi ise merak konusu.

Placebo-

Placebo-

Üye
ios, android ve wp gibi güçlü yazısı en çok dikkatimi çekti. :D

phasan

phasan

Üye
Yeni bir isletim sistemi suan ki isletim sistemini gecemez

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Çeşitlilik iyidir :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Windows yeni ama çok hızlı gelişecek gibime geliyor :ehe

amcalu1

amcalu1

Üye
Stabil olur inşallah

R.A.M

R.A.M

Üye
ilk 5 yıl tutmayacağı kesin :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wp için diyorsan Şimdiden tutuldu ne ilk 5 yılı la :ehe

badmus

badmus

Üye
android'e oldukça benziyor :hmmm

Kerim.336

Üye
Tutulacagini sanmiyorum:hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Resimlerde ana ekran Android'e benzerken, menü görünümü Windows Phone'un Canlı Karo'larını andırıyor.
Merak uyandırmadı bende pek, ama bekleyip görelim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaman gelince bu yazıyı gösteririm ss aldım :eller: :ehe

pRime.

pRime.

Üye
öyle aşırı güzel denecek bir yanı yok ama mozilla yaptığı için güvenilir buldum kendimce. ayrıca açık kaynak kodlu.

ecel54

ecel54

Üye
O ilk gunun hevesiydi asla android i gecemez cunku arkasinda herkesin kullandigi google var

google'ı herkes kullanıyormu ? bir yerde okumuştum arama motorları arasında google %65 kullanıma sahipti. senin yoldan gidersek %90 windows phone kullanılması lazım :ehe

şeyhülislam

Üye
Google doguda rusyada filan yaygin degil. o mantikla bakarsak google microsoftla yaristigi her alanda istisnasiz eziyo

Placebo-

Placebo-

Üye

google'ı herkes kullanıyormu ? bir yerde okumuştum arama motorları arasında google %65 kullanıma sahipti. senin yoldan gidersek %90 windows phone kullanılması lazım :ehe

:ehe

- - - Eklendi - - -

Google doguda rusyada filan yaygin degil. o mantikla bakarsak google microsoftla yaristigi her alanda istisnasiz eziyo

Of.. Microsoft olmasa google ne yapacaktı acaba? O işletim sistemi bile daha bu sene çıktı.

şeyhülislam

Üye

:ehe

- - - Eklendi - - -

Of.. Microsoft olmasa google ne yapacaktı acaba? O işletim sistemi bile daha bu sene çıktı.

microsoft windows olmasa linux var mac var vb. sistemler var ve bunlar windowstan cok daha iyi uygulama sıkınti sadece bi ara dene bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt