HTC, patent yüzünden Nokia ile başı dertte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ooo ne güzel dimi hazır birşeyi kullanmak,önce gelip haracını versin öyle,varmı öyle müslüman mahallesinde salyangoz satmak:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok güzel bir deyim :ehe

erko merko

erko merko

Üye
Apple yapınca kötü oluyor nokia yapınca iyi oluyor vay be :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Apple yapınca neden kötü olsun,kim kötülüyor? Adamlar haklarını arıyolar neresi kötü iyi de oldu yapıştırdılar samsunga tazminatı

erko merko

erko merko

Üye
Apple yapınca neden kötü olsun,kim kötülüyor? Adamlar haklarını arıyolar neresi kötü iyi de oldu yapıştırdılar samsunga tazminatı

Apple'ı bu tür davalar yüzünden çok kötüleyen insan gördüm bu forumda ve diğer forumlarda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Apple'ı bu tür davalar yüzünden çok kötüleyen insan gördüm bu forumda ve diğer forumlarda

Herkesin kendi görüşü saygı duyarım ama dava açmamakda evine giren hırsıza kapı açmak gibi olur.. Ayrıca Ali abinin dediği gibi hazır kullanınca yenisini üretme ihtiyacı duymazlar bu da bize zarar olarak döner.

erko merko

erko merko

Üye

Herkesin kendi görüşü saygı duyarım ama dava açmamakda evine giren hırsıza kapı açmak gibi olur.. Ayrıca Ali abinin dediği gibi hazır kullanınca yenisini üretme ihtiyacı duymazlar bu da bize zarar olarak döner.

Ben nokia'ya haksız demiyorum yanlış anlaşılmasın, fakat şuda bir gerçekki bu forumdaki kullanıcıların büyük bir çoğunlu nokia kullanıyor ve apple bu tür davalar açtığında yerden yere vururlar, samsung başarılı bir telefon yaptığında kullanmadan olumsuz yorum yaparlar fakat nokia ne yaparsa yapsın övüyorlar benim anlayamadığım bu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben nokia'ya haksız demiyorum yanlış anlaşılmasın, fakat şuda bir gerçekki bu forumdaki kullanıcıların büyük bir çoğunlu nokia kullanıyor ve apple bu tür davalar açtığında yerden yere vururlar, samsung başarılı bir telefon yaptığında kullanmadan olumsuz yorum yaparlar fakat nokia ne yaparsa yapsın övüyorlar benim anlayamadığım bu.

Türkiyenin hala en güvenilir markası Nokia seçiliyor,Türk insanı alışkanlıklarından zor vazgeçer hoş karşılamak lazım.. :)

caglar b

caglar b

Üye
32 patent ihlali ,adamların özü çin kan çekiyo demekki :ehe:
(htc nin nereli oldugunu bilen bir aynştayn şimdi buna cevap verecek :D )

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Taiwan.

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia nın son umudu wp8 kimseye yedirmez söke söke alır

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah , Maşallah. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Final Round aklıma tekken geldi hey yavrum hey :ehe

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Sony nereli??

- - - Eklendi - - -

Xperia kullanyorum

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Japon :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
haber için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt