[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
ufak bir ayrinti vereyim. Eger lumia920 ile ayni siteye daha onceden bir kere bile girilmişse lumianin sayfsyi acmasi daha hizli olur ki arama cubuguna girdiginde girilmiş gibi gozukuyor. Karşilaştirma adil bir karşilaştirma gibi gozukmuyor.

Dürüs olmak gibisi yok teşekkürler abi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ufak bir ayrinti vereyim. Eger lumia920 ile ayni siteye daha onceden bir kere bile girilmişse lumianin sayfsyi acmasi daha hizli olur ki arama cubuguna girdiginde girilmiş gibi gozukuyor. Karşilaştirma adil bir karşilaştirma gibi gozukmuyor.

Alikemal çok haklı,bu tip karşılaştırmalar bana pek objektif gelmiyor zaten.en iyi birebir denemek imkanlar dahilinde tabii

erko merko

erko merko

Üye
Olaya öyle değil de şöyle bakalım.L920'nin bağlantı kalitesi S III'den daha iyi :eller:

Kardeşim kusura bakma ama cidden saçmalıyorsun :D Videodaki s3'te sorun var yada bağlandığı ağda bir sorun var benim s2 daha hızlı bağlanıyor videodaki s3'ten

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Kardeşim kusura bakma ama cidden saçmalıyorsun :D Videodaki s3'te sorun var yada bağlandığı ağda bir sorun var benim s2 daha hızlı bağlanıyor videodaki s3'ten

O zaman Genel anlamıyla sorumlu S III'ler daha fazla :eller:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Dağlara daşlara. :zzz:

erko merko

erko merko

Üye

O zaman Genel anlamıyla sorumlu S III'ler daha fazla :eller:

Nokia paramı veriyor kardeşim sana ya :D Bir arkadaş yazmış zaten lumia 920'de önceden girilen siteler daha hızlı açılıyor diye onunda etkisi vardır

ecel54

ecel54

Üye
taraflı bir karşılaştırma olmuş :ehe

bir arkadaş ie 10'un x86 için olduğunu ve arm'lerde nasıl olacağını yazmış ama windows rt tabletler arm işlemcili ve ie 10 var, wp 8'li telefonlarda da aynı ie 10 var. windows 8 kullanan ie 10'nun ne kadar hızlı olduğunu bilir.

ayrıca aynı donanım ve işletim sistemine sahip HTC 8X'in Sunspider test sonuçlarını buldum görüldüğü gibi bu testte önde, bu test daha hızlı olduğunu kanıtlamıyor ama iyi bir tarayıcı olduğunu kanıtlar herhalde, Diğer test sonuçlarını neden paylaşmıyorsun diyen olucak diye hemen cevaplıyım. Arıyorum ama bir türlü bulamadım :angry:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Nokia paramı veriyor kardeşim sana ya :D Bir arkadaş yazmış zaten lumia 920'de önceden girilen siteler daha hızlı açılıyor diye onunda etkisi vardır

Dün Elops ödemeli attı ben aradım dedi gel yarın başla :ehe şaka bir yana bugün arkadaşım Galaxy S III Almış Karanlık bir ortamda bir fotoğraf çekti muhteşem bir alet ya çok hoşuma gitti ve aklıma şu geldi hemen S III gece böyle çekiyorsa Lumia 920'yi düşünemiyorum :eller:

erko merko

erko merko

Üye

Dün Elops ödemeli attı ben aradım dedi gel yarın başla :ehe şaka bir yana bugün arkadaşım Galaxy S III Almış Karanlık bir ortamda bir fotoğraf çekti muhteşem bir alet ya çok hoşuma gitti ve aklıma şu geldi hemen S III gece böyle çekiyorsa Lumia 920'yi düşünemiyorum :eller:

Lumia 920 gece çekimleri çok iyi ona lafım yok :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her zaman dediğim gibi

Rondo'nun kreması varsa Lumia'nın Kamerası var.

Üst Alt