[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
Lafım yanlış anlşılmış, beats tizleri daha iyi veriyor, dolby ise bassları. Kendim kullanıyorum beats ve rock ve metal müzik performansı hiç iç açıcı değildi. Kendi kullandığım şeye de laf edemezsiniz ya! :)
Birde tamam s3 bağlantısında sorun var ama lumia da neden yok? Aynı ağdan değil mi bunlar? Biri bağlanıpta diğeri bağlanmamızlık ediyorsa af edersiniz ama s3'te sorun var..

Videodaki s3'te sorun var desen daha doğru olur, benim s2 bile daha hızlı açıyor sayfaları videodaki s3'ten.

PriZm

PriZm

Üye
Videodaki S3'te bir sorun var kesinlikle.bende o siteyi S3 e göre çok daha hızlı açtı.

pRime.

pRime.

Üye
Multitask ekranını açtığında sadece 2 uygulama açıktı s3'te. Biri zaten internetti, diğerini bilmiyorum ama o interneti kullanıyor olabilir.

belki internet widgetları açıktır. Her şey olabilir. Ayrıca bağlantı sorunluysa bile bu tüm cihazların sorunlu olacağı anlamına gelmez. Genelleme yapmamalısınız.

Türe

Türe

Üye
Ya ya Furkana ve Ezgiye gore 920 baglantida da daha iyi (!) ;) |-)

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve doctorrr
aleranol

aleranol

Üye
Bence l920 daha iyi. Zaten benim not2 bile 2-3 saniyede açtı. S3 bundan hızlı mi? L920 ile not2 lazim bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle bir vs çok iyi olur.

MaxicepManyagı

Üye
teşekkürler video için :)

Kerim.336

Üye
Tabi telefonlar sorunsuz olursa daha adil bi karsilastirma olur:zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ufak bir ayrinti vereyim. Eger lumia920 ile ayni siteye daha onceden bir kere bile girilmişse lumianin sayfsyi acmasi daha hizli olur ki arama cubuguna girdiginde girilmiş gibi gozukuyor. Karşilaştirma adil bir karşilaştirma gibi gozukmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Türe ve enterneoll
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama zaten geçen gün izlediğim video'da Lumia 900 browser speed'de S III'ü alıyordu L 920'nin yenmesi çok normal.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
ufak bir ayrinti vereyim. Eger lumia920 ile ayni siteye daha onceden bir kere bile girilmişse lumianin sayfsyi acmasi daha hizli olur ki arama cubuguna girdiginde girilmiş gibi gozukuyor. Karşilaştirma adil bir karşilaştirma gibi gozukmuyor.

Öyle olsaydı daha hızlı açılmaz mıydı sayfa?
Ki zaten sitenin içeriği önceki girişinden sonra değiştiği için, lumia içeriği tekrar yüklemek zorunda kalacaktır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Öyle olsaydı daha hızlı açılmaz mıydı sayfa?
Ki zaten sitenin içeriği önceki girişinden sonra değiştiği için, lumia içeriği tekrar yüklemek zorunda kalacaktır.

internet baglanti hizini bilmiyoruz o yuzden acilan sure kisa mi uzun mu bişey diyemem. Ama boyle de bir durum var yani. Yanliş anlaşilmasin boyledir demiyorum ama sgs3 ile bu kadar fark olmasi inandiriciligi yitiriyor insan şupheleniyor bu da normal yani. O yuzden bu tur karşilaştirma videolari cekilirken onbellegin silindigini de gosterirler ki şartlarin eşit oldugu belli olsun.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama adamda böyle olacağını bilse böyle bir video yapmazdı.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

internet baglanti hizini bilmiyoruz o yuzden acilan sure kisa mi uzun mu bişey diyemem. Ama boyle de bir durum var yani. Yanliş anlaşilmasin boyledir demiyorum ama sgs3 ile bu kadar fark olmasi inandiriciligi yitiriyor insan şupheleniyor bu da normal yani. O yuzden bu tur karşilaştirma videolari cekilirken onbellegin silindigini de gosterirler ki şartlarin eşit oldugu belli olsun.

Haklısın. Yeni video bekleyeceğiz o halde. :ehe

- - - Eklendi - - -

Adamla iletişime geçersem yapabilir belki yeni video. :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Önceden dener ve problem olunca hataları düzeltip bir daha yapar ki adam hata olacağını beklemediği için yapmış.

- - - Eklendi - - -

Note 2 isteriz :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
Lafım yanlış anlşılmış, beats tizleri daha iyi veriyor, dolby ise bassları. Kendim kullanıyorum beats ve rock ve metal müzik performansı hiç iç açıcı değildi. Kendi kullandığım şeye de laf edemezsiniz ya! :)
Birde tamam s3 bağlantısında sorun var ama lumia da neden yok? Aynı ağdan değil mi bunlar? Biri bağlanıpta diğeri bağlanmamızlık ediyorsa af edersiniz ama s3'te sorun var..

Yine yanlış yazdın beats bass ları daha iyi veriri tizler biraz daha siliktir sen karistiryorsun galiba bu ikisini

HTC EndeavorU

Kerim.336

Üye
Karsilastirma adil degil kabul edin artik|-)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir video gelene kadar adil. -Kendimce- ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olaya öyle değil de şöyle bakalım.L920'nin bağlantı kalitesi S III'den daha iyi :eller:

Üst Alt