Başlıca nedenleri ayırmışsın zaten, kendimce geriye kalanlar
- Windows phone, yepyeni bir deneyim.
- Ekran Kalitesi
- Nokia Maps
- Kablosuz şarj
Radyo dinlemiyorum, o yüzden o konuda haklı olabilirsin. WP8 Cihazlarda FM radyo desteği yok zaten, Nokia'nın kendi başına aldığı bir karar değil.
Kablosuz sarj kotu bence.kullanisli degil.nokia maps ve ekran kalitesine lafim yok.isletim sistemi hakkinda bence kullanmadan bir sey demeyin.
Kullanışlılık olayı kişiye göre değişir, ben almadım kablosuz şarjı.
Geleceği düşünürseniz eğer, yakında zaten HTC, Samsung ve Sony kablosuz Qi şarjlarına geçiş yapacaklar, ve Burger King'e, Starbucks'a gidip oturduğunuzda, telefonunuzu masaya koyup bir yandan şarj olsa iyi olmaz mıydı? Şu an için sadece Nokia için mümkün değil ama eğer Nokia bunu bu şekilde pazarlamasaydı, şu anda gelecek hakkında böyle düşüncelerimiz olmazdı. Sırf bu yüzden bile takdir ettiğim bir girişim.
O yastik olayi kotu.telefonu sarjdayken hic kaldirmadan kullancaz.ama yastiksiz kablosuz sarj olsaydi sozum yok ama yastikli olani kullanissiz.Kullanışlılık olayı kişiye göre değişir, ben almadım kablosuz şarjı.
Geleceği düşünürseniz eğer, yakında zaten HTC, Samsung ve Sony kablosuz Qi şarjlarına geçiş yapacaklar, ve Burger King'e, Starbucks'a gidip oturduğunuzda, telefonunuzu masaya koyup bir yandan şarj olsa iyi olmaz mıydı? Şu an için sadece Nokia için mümkün değil ama eğer Nokia bunu bu şekilde pazarlamasaydı, şu anda gelecek hakkında böyle düşüncelerimiz olmazdı. Sırf bu yüzden bile takdir ettiğim bir girişim.
kardeşim zaten adamlar teli türklere göre mi yapıyorlar.
Kendilerine göre yapıyorlar(yabancılara göre) yabancılarda zaten net paketli olur![]()
Kötülemek zorunda değilsin.
Bak ben kotulemiyorum.sadece cok abarttiniz su lumia yi.tamam gayet hos telefon ama neden bu kadar sevdiniz onu soruyorum.Arkadaslar sizin için söylemiyorum ama bazı arkadaşlar 2 tane iyi telefon var örnek : Lumia 920 ve Galaxy S III. Bu telefonlardan 1'sini daha çok seviyor ama bu ötekinin kötü olduğu anlamına gelmez işte bizim sorunumuz birisini seviyoruz diye ötekini kötülememiz. Birisi tuttuğumuz için olaya objektif bakamıyoruz ya da işimize gelmiyor diye bakmak istemiyoruz.
Bak ben kotulemiyorum.sadece cok abarttiniz su lumia yi.tamam gayet hos telefon ama neden bu kadar sevdiniz onu soruyorum.
kardeşim siz nasıl androidi seviyorsanız bide lumiayı seviyoruz. Herkesin kendi zevki vardır çoğu kişinin de zevki uymuş demekki. Biz nokiacılar olarak size neden şunu seviyorsunuz demiyoruz.
Merak ettim sordum.siz de merak edip sorun sormayin diyen yok![]()
e kardeşim nerdeyse tüm androidciler bunu soruyo

fotoğrafları bekleriz
- - - Eklendi - - -
Bizim arkadaş bugün inceleme yapacak beğenirsem alırım dedi.