Lumia 920 Resmi Olarak Çıktı (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
ha gayret son 1 gün

pirenuri

pirenuri

Üye
Sevgilimle beraber alıyoruz o kırmızısını ben sarısını alıyorum ablamada sarısı alıyoruz yani nokiadan 3 lumia 920 bize gelsin :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

uMTOku

Üye
Ne çıkması ya Nokia'da Turkcell de var hatta online satışta iki tane var internete Nokia lumia 920 satın al yazın çıkar

MaxicepManyagı

Üye
nokiadan symbian yüzünden soğudum
iphone 5 şimdi almak mantıksız 5s çıkma ihtimali var oda iphone 4 gibi elde kalmasın
note2 ye karşı bi sempati doğdu içimde :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Ne çıkması ya Nokia'da Turkcell de var hatta online satışta iki tane var internete Nokia lumia 920 satın al yazın çıkar

kardeş onu bizde biliyoz

- - - Eklendi - - -

L920 yarın 9:20 de çıkacak !!

cugurel

Üye
920 ile beraber 820 de çıkacak di mi? 820 almayı düşünüyorum ben.

serecans

serecans

Üye
benim de akrabam orda organizasyon işi yapıyor fotoğraf gönderdikçe buradan paylaşacağım

- - - Eklendi - - -

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
L920 çıktı!!

PriZm

PriZm

Üye
Hadi bakalım Hayırlısı.

phantomddl

Üye
Hücum :koş:

phasan

phasan

Üye
İos apple stor kadar gelis mis degil market

- - - Eklendi - - -

Ben suan uygulamalarin once ios sonra android cikiyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çünkü ios'ta çok az telefon var ama android'de çok fazla hepsine en uygun şekle getirmeye çalışıyorlar e bu da uzun sürmesine neden oluyor.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
benim de akrabam orda organizasyon işi yapıyor fotoğraf gönderdikçe buradan paylaşacağım

- - - Eklendi - - -

fotoğraf için :tşk:

- - - Eklendi - - -

dedereis123

dedereis123

Üye
demin tim e uğradım maketleri gelmiş artık sarı ve beyaz vardı ancak sadece beyaz satılıyormuş , elime aldım cidden ele çok yakısıyor ya karizması ayrı bir havası var alanların şimdiden hayırlı olmasıni dilerim , Tim çalışanları pek umrunda degil gibi lumia çunku toplam 1 adet satabilmiş note 2 her turlu daha iyi oldugun savundu tabiki kendi görüşü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demin tim e uğradım maketleri gelmiş artık sarı ve beyaz vardı ancak sadece beyaz satılıyormuş , elime aldım cidden ele çok yakısıyor ya karizması ayrı bir havası var alanların şimdiden hayırlı olmasıni dilerim , Tim çalışanları pek umrunda degil gibi lumia çunku toplam 1 adet satabilmiş note 2 her turlu daha iyi oldugun savundu tabiki kendi görüşü

bugun maxicep.com adina lansmandaydim. On dakika kadar Turkcell adina Emre Sayın bir sunum yapti. Ve dedigine gore bayilerden cok olumlu geri donuşler almişlar lumia920 adina. Sizin gittiginiz bayide bir sorun var heralde:)

dedereis123

dedereis123

Üye
Cumartesi günü bir seminere katılma sansını yakaladım Turkcell in CEO su da orda olucak sanırım Süreyya Civil eğer imkanıım olursa muhakak bunu sorucam zaten

Üst Alt