Lumia 920 Resmi Olarak Çıktı (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
kafayı yemişsiniz :D ne zaman girsem maxiye lumia 920

Kerim.336

Üye
Başlıca nedenleri ayırmışsın zaten, kendimce geriye kalanlar

- Windows phone, yepyeni bir deneyim.
- Ekran Kalitesi
- Nokia Maps
- Kablosuz şarj

Radyo dinlemiyorum, o yüzden o konuda haklı olabilirsin. WP8 Cihazlarda FM radyo desteği yok zaten, Nokia'nın kendi başına aldığı bir karar değil.

Kablosuz sarj kotu bence.kullanisli degil.nokia maps ve ekran kalitesine lafim yok.isletim sistemi hakkinda bence kullanmadan bir sey demeyin.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim zaten adamlar teli türklere göre mi yapıyorlar.
Kendilerine göre yapıyorlar(yabancılara göre) yabancılarda zaten net paketli olur :)

phantomddl

Üye
Kablosuz sarj kotu bence.kullanisli degil.nokia maps ve ekran kalitesine lafim yok.isletim sistemi hakkinda bence kullanmadan bir sey demeyin.

Kullanışlılık olayı kişiye göre değişir, ben almadım kablosuz şarjı.
Geleceği düşünürseniz eğer, yakında zaten HTC, Samsung ve Sony kablosuz Qi şarjlarına geçiş yapacaklar, ve Burger King'e, Starbucks'a gidip oturduğunuzda, telefonunuzu masaya koyup bir yandan şarj olsa iyi olmaz mıydı? Şu an için sadece Nokia için mümkün değil ama eğer Nokia bunu bu şekilde pazarlamasaydı, şu anda gelecek hakkında böyle düşüncelerimiz olmazdı. Sırf bu yüzden bile takdir ettiğim bir girişim.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Geleceği düşünürseniz eğer, yakında zaten HTC, Samsung ve Sony kablosuz Qi şarjlarına geçiş yapacaklar, ve Burger King'e, Starbucks'a gidip oturduğunuzda, telefonunuzu masaya koyup bir yandan şarj olsa iyi olmaz mıydı? Şu an için sadece Nokia için mümkün değil ama eğer Nokia bunu bu şekilde pazarlamasaydı, şu anda gelecek hakkında böyle düşüncelerimiz olmazdı. Sırf bu yüzden bile takdir ettiğim bir girişim.

aynen katılıyorum.

Zaten wp8 daha ne istiyoruz ki hep android mi kullanacağız

- - - Eklendi - - -

android de ilk çıktığında hemen mi büyüdü yavaş yavaş. wp8 de daha yeni çıktı androide fark atar belki

Kerim.336

Üye
O yastik olayi kotu.telefonu sarjdayken hic kaldirmadan kullancaz.ama yastiksiz kablosuz sarj olsaydi sozum yok ama yastikli olani kullanissiz.

- - - Eklendi - - -

kardeşim zaten adamlar teli türklere göre mi yapıyorlar.
Kendilerine göre yapıyorlar(yabancılara göre) yabancılarda zaten net paketli olur :)

Anlamak mi istemiyosun anlamadim.neyse tartismicam

Placebo-

Placebo-

Üye
Kötülemek zorunda değilsin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaslar sizin için söylemiyorum ama bazı arkadaşlar 2 tane iyi telefon var örnek : Lumia 920 ve Galaxy S III. Bu telefonlardan 1'sini daha çok seviyor ama bu ötekinin kötü olduğu anlamına gelmez işte bizim sorunumuz birisini seviyoruz diye ötekini kötülememiz. Birisi tuttuğumuz için olaya objektif bakamıyoruz ya da işimize gelmiyor diye bakmak istemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

Kerim.336

Üye
Arkadaslar sizin için söylemiyorum ama bazı arkadaşlar 2 tane iyi telefon var örnek : Lumia 920 ve Galaxy S III. Bu telefonlardan 1'sini daha çok seviyor ama bu ötekinin kötü olduğu anlamına gelmez işte bizim sorunumuz birisini seviyoruz diye ötekini kötülememiz. Birisi tuttuğumuz için olaya objektif bakamıyoruz ya da işimize gelmiyor diye bakmak istemiyoruz.
Bak ben kotulemiyorum.sadece cok abarttiniz su lumia yi.tamam gayet hos telefon ama neden bu kadar sevdiniz onu soruyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim ben sana demedim genel konuştum yanlış anlamışsın.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Bak ben kotulemiyorum.sadece cok abarttiniz su lumia yi.tamam gayet hos telefon ama neden bu kadar sevdiniz onu soruyorum.

kardeşim siz nasıl androidi seviyorsanız bide lumiayı seviyoruz. Herkesin kendi zevki vardır çoğu kişinin de zevki uymuş demekki. Biz nokiacılar olarak size neden şunu seviyorsunuz demiyoruz.

Kerim.336

Üye
kardeşim siz nasıl androidi seviyorsanız bide lumiayı seviyoruz. Herkesin kendi zevki vardır çoğu kişinin de zevki uymuş demekki. Biz nokiacılar olarak size neden şunu seviyorsunuz demiyoruz.

Merak ettim sordum.siz de merak edip sorun sormayin diyen yok;)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 nin çıkmasına son 3 gün

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:eller:

- - - Eklendi - - -

Bizim arkadaş bugün inceleme yapacak beğenirsem alırım dedi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alırsa tamam :ehe

Üst Alt