SkyLaBTR
Üye
inşallah öyledir ben eğer tutulur sa lumia 1001 i bekleyeceğim
yalnız lumia 1001 in bi konsept olduğunu bildiğini umuyorum

inşallah öyledir ben eğer tutulur sa lumia 1001 i bekleyeceğim

yalnız lumia 1001 in bi konsept olduğunu bildiğini umuyorum![]()
Evet.Fm radyo yok![]()
radyo konusunda ıphone özentiliği yapmıs
İphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yokİphone de yok zaten her yerde net var program yukle dinle radyoyu
- - - Eklendi - - -
Olabilir ama bence cepteki netlerde radyo dinlemeye yeter bana yetiyor
.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdanİphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yok.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdan

ne yapmıs bana, güncelleme dedigin yeni özellik katmak içindir, eksik veya hataların giderilmesi içindir. Elimizdeki alsınlar diye degil öncelikle yaptıgı işi kendisi için yapacak çünkü bu işten onlar para kazanacak. Bunlar bu kafayla giderse bugun symbianı öldürdüler yarın kendilerini
güncelleme çok güzel bence kamera klavye kilit felan muhteşem seri resmi çekiyorum daha ne olsun anlamadım yani gelmeyence isyan gelince hakaret adam lar ne yapsın daha sadece panonun siyah tan gri olmasını beğenmedim
bu arada lumia 820 bende alacağım
İphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yok.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdan
İphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yok.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdan
Ya tamam anlamiyosun.her yerde nerdeCogu yerde wifi var mobil net var
- - - Eklendi - - -
Oldugun ilden baska ile gittin hadi ayni radyoyu fm ile dinle gorum
Ya tamam anlamiyosun.her yerde nerde
net var?
telefonuna ttnet wifi nerede yi yükle. Ama her yerde yok
kabul edin iste.fm radyoyla internetle calisan radyo asla birbirini tutmaz
Olmaz o iskabul edin iste.fm radyoyla internetle calisan radyo asla birbirini tutmaz
- - - Eklendi - - -
Lumia almak isteyenlere bi sey sorcam.neden lumia920 almak istiyosunuz?
Edit:tasarim,kamera,nokia kalitesi haric nedenleri soyleyin
Olmaz o iskabul edin iste.fm radyoyla internetle calisan radyo asla birbirini tutmaz
- - - Eklendi - - -
Lumia almak isteyenlere bi sey sorcam.neden lumia920 almak istiyosunuz?
Edit:tasarim,kamera,nokia kalitesi haric nedenleri soyleyin