Lumia 920 Resmi Olarak Çıktı (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp sistem olarak fm radyoyu destekliyor. Lumia920 koyulmamiş olabilir. Ama lumia900'de var mesela.

MaxipmaN

Üye
radyo konusunda ıphone özentiliği yapmıs

DaNq3rB0y2

Üye
artık yaza çalışırsam belki

Kerim.336

Üye
İphone de yok zaten her yerde net var program yukle dinle radyoyu

- - - Eklendi - - -

Olabilir ama bence cepteki netlerde radyo dinlemeye yeter bana yetiyor
İphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yok:zzz:.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdan

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
İphone da var yok ne alaka simdi.ayrica heryer net var derken?mesela sehirici otobuslerde net var mi?burda yok:zzz:.ben fm radio yu kullaniyorum ve olmazsa olmazlarimdan

iphone bizim ölçümüz değil :kop:

gkcll

gkcll

Üye

ne yapmıs bana, güncelleme dedigin yeni özellik katmak içindir, eksik veya hataların giderilmesi içindir. Elimizdeki alsınlar diye degil öncelikle yaptıgı işi kendisi için yapacak çünkü bu işten onlar para kazanacak. Bunlar bu kafayla giderse bugun symbianı öldürdüler yarın kendilerini

güncelleme çok güzel bence kamera klavye kilit felan muhteşem seri resmi çekiyorum daha ne olsun anlamadım yani gelmeyence isyan gelince hakaret adam lar ne yapsın daha sadece panonun siyah tan gri olmasını beğenmedim

bu arada lumia 820 bende alacağım

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
büyük güne son 4 gün

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
61semih

61semih

Üye
beeennnnnnnnnnnn!! şaka la şaka s2 ye 4.1.2 tw5 ile birlikte gelmişken nereee :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuya fotoğrafları ve maketi nokiz l920 yapmayı ekledim

asigsasi

asigsasi

Üye
güncelleme çok güzel bence kamera klavye kilit felan muhteşem seri resmi çekiyorum daha ne olsun anlamadım yani gelmeyence isyan gelince hakaret adam lar ne yapsın daha sadece panonun siyah tan gri olmasını beğenmedim

bu arada lumia 820 bende alacağım

Belle de mesajlar bölümü isteyen oturumlar sisteminde kullanabiliyordu isteyen klasör sisteminde bir seçenek ile bu vardı fp1 de bu gitti oturumlar mecburi oldu

Video playerde video oynatılırken seçenekler tuşu vardı burdan videonun ekran boyutunu 3 farklı seçenekte kendimiz değişterebiliyorken fp1 de bu gitti ekrana dokununca ya tam ekran yada orjinal ekrana sığdır kısmı gitti bunun iyileştirmeyle ne alakası var bir tuş bu kadar mı sorun açıyor da kaldırıldı. Sen flv sorununu çözmekle uğraşsana fp1 de bile her flvde açılışta 5 6 sn bir bekletme var oynatırken ileri sarma ya girdin mi alt f4 çek telefona kodeklerini güncellesene

Anna da Menüde klasör içinde klasör oluşturma vardı gitti bu seçenek olsa ne olurdu isteyen uzun menü yapar isteyen klasör modu bunun iyileştirmeyle ne alakası var ki klasör sisteminin performans artışı sağladığı apaçık belliyken

Fp1 de efektleri açık kapalı seçeneği gitti çok mu sorun yaratıyordu isteyen açık isteyen kapalı kullanır ki efektlerin kapalı olması inanılmaz derece telefonun hızlı çalışmasını sağladığıda ortada bir seçenek ya bir seçenek nerene battı

Eskiden müzik çalarda şarkı bulma seçeneği vardı artık yok geniş arşiviniz varsa arada bul şarkıyı tek tek

Annada olsun belle de olsun varsayılan 4 5 tema varken şimdi bir tane oda tema olsa amenna

Fp1 de ev ekranında alt barda 3 buton vardı belleextrabuttons veya extrabuttons ile kendimiz iki tane daha ekleyebiliyorken gelde fp2 ekle şimdi çok mu lazımda bana bul simgesi menüde var yetmiyormuydu en çok tutulan programı bile batırmaya çalışıyor.

Sırf hacklemeyi engellemek için hack uygulamalarından 3 4 dosya gömdüler roma bu zamana kadar hack e karşı böyle karşı korunma yöntemi hiç yapılmamıştı neden son güncellemede bu oldu

Önceden müzikçalarda eko ayarlarını kendimiz yapabiliyorken şimdi varsayılan 4 5 ayarla yetinmek zorundayız eko ayarları için yazılımcıların 3. parti uygulamalarını kullanmak zorunda kaldık

Ben hala fp1 deyim daha fp2 ye geçmedim geçmeyeceğimde daha fp2 de kırpılan özelliklerden bahsetmedim onlarıda yaşayanlar yazsın

Güncelleme dediğin sorun vardır düzeltirsindir Güncelleme dediğin özelliğe özellik katarsındır. Güncelleme dediğin kullanıcıların isteklerini karşılarsındır.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Askerliğim olmasaydı düşünürdün diyeceğim ama aklımda başka bi cihaz var malesef ama askerden sonra ki o zamana Nokia ne cihazlar çıkaracaktır ve aklımdaki cihazdan üstün gösterişli bi canavar gibi bir cihaz yaparsa Nokia neden olmasın ki :) :eller:

- - - Eklendi - - -

+ Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun :)

phasan

phasan

Üye

Cogu yerde wifi var mobil net var

- - - Eklendi - - -

Oldugun ilden baska ile gittin hadi ayni radyoyu fm ile dinle gorum

Kerim.336

Üye

Kerim.336

Üye
telefonuna ttnet wifi nerede yi yükle. Ama her yerde yok

Olmaz o is:oke:kabul edin iste.fm radyoyla internetle calisan radyo asla birbirini tutmaz:)

- - - Eklendi - - -

Lumia almak isteyenlere bi sey sorcam.neden lumia920 almak istiyosunuz?

Edit:tasarim,kamera,nokia kalitesi haric nedenleri soyleyin

phantomddl

Üye
Olmaz o is:oke:kabul edin iste.fm radyoyla internetle calisan radyo asla birbirini tutmaz:)

- - - Eklendi - - -

Başlıca nedenleri ayırmışsın zaten, kendimce geriye kalanlar

- Windows phone, yepyeni bir deneyim.
- Ekran Kalitesi
- Nokia Maps
- Kablosuz şarj

Radyo dinlemiyorum, o yüzden o konuda haklı olabilirsin. WP8 Cihazlarda FM radyo desteği yok zaten, Nokia'nın kendi başına aldığı bir karar değil.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hızı işletim sistemi

Üst Alt