N9 Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
N9 Kullanıcıları
Selamun Aleykum ,

Arkadaşlar N9 almayı düşünüyorum ama çekincelerim var biraz şuan N5800 XM kullanıyorum beni web tarayıcısı dışında tatmin ediyor internet deneyimi nasıl merak ediyorum çünkü internet benim için ön planda. 2. Olarak Flash Player destekliyormu onu merak ediyorum 3. Olarak müzik deneyimi nasıl 5800 kadar deneyimi varmıdır yoksa ondan üstünmüdür müzik performansı ? 4. Olarak MeeGo geleceği varmıdır N900 den sonra Nokia'nın amiral gemisi diye duydum bunun aslı varmıdır?
Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler herkese iyi geceler:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Web olarak 5800 dan çok daha üstün tabiki ama müzik olarak 5800 daha üstün Xpress music olduğu için :) MeeGo nun tek gemisi N9 dur şuan ve geleceği çok olmamakla beraber yeterli.

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Web deneyimi 5800dan üstünmü dedin yoksa benmi yanlış anladım?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet web deneyimi üstün tarayıcının ayrıca firefox'ta flash player destegi var

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler bilgi için dediğim gibi internet benim ön planda bilgisayarım olmadığı için onu bilgisayar gibi kullanmak istiyorum bu arada N9 aldığımda Linux platformuyla (MeeGo)ilk tanışmam olacak daha önce S40 ve Symbian telefonlar kullandım.Para biriktiriyorum tamam olunca N9 elimde olacak:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

pRime.

pRime.

Üye
Web olarak 5800 dan çok daha üstün tabiki ama müzik olarak 5800 daha üstün Xpress music olduğu için

express music olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. aynı ses kalitesini n85 de veriyordu. n8 ise daha iyiydi 5800'dan. n9 ise ekolayzır kullanmıyorsanız çok çok daha iyi bir deneyim sunar. dolby headphone'u destekleyen bir ses çıkışına bağladıktan sonra bu cihazdaki ses kalitesi beni bitirdi.

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
Teşekkürler:)

express music olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. aynı ses kalitesini n85 de veriyordu. n8 ise daha iyiydi 5800'dan. n9 ise ekolayzır kullanmıyorsanız çok çok daha iyi bir deneyim sunar. dolby headphone'u destekleyen bir ses çıkışına bağladıktan sonra bu cihazdaki ses kalitesi beni bitirdi.

Ekolayzır kullanmıyorum kullanmaktan korkuyorum ayar yaptığım zaman telefonu 2 kere garantiye göndermek zorunda kaldım.Şimdiden merak ediyorum N9 u yakında zamanda alacağım cihazı:)
Ilginiz için teşekkürler:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

express music olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. aynı ses kalitesini n85 de veriyordu. n8 ise daha iyiydi 5800'dan. n9 ise ekolayzır kullanmıyorsanız çok çok daha iyi bir deneyim sunar. dolby headphone'u destekleyen bir ses çıkışına bağladıktan sonra bu cihazdaki ses kalitesi beni
bitirdi.
Gerçekten dolby ses kalitesi çok iyi

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Kutu içindeki kulaklık nasıl kalitelimi yoksa 5800 gibi kvk firması orjinal kulaklığı alıp yerine adi bir kulaklıkmı veriliyor.Kulaklıkla müzik dinlemek bir başka!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şahsen ben c6 01'in kulaklıgını kullanıyorum oldukça iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kutu içindeki kulaklık nasıl kalitelimi yoksa 5800 gibi kvk firması orjinal kulaklığı alıp yerine adi bir kulaklıkmı veriliyor.Kulaklıkla müzik dinlemek bir başka!

kendi kulaklığı birçok kulaklıktan çok daha iyi keşke kulakiçi olsaydı da onu kullanabilseydim..

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Kulakiçi olsaymış keşke ona alışmıştım neyse olsun.Bugün alma ihtimalim var telefonu deneyimlerimi sizinle paylaşırım hepinize teşekkür ederim ilgi alaka gösterdiğiniz için:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederiz

mert_1047

mert_1047

Üye
Kulakiçi olsaymış keşke ona alışmıştım neyse olsun.Bugün alma ihtimalim var telefonu deneyimlerimi sizinle paylaşırım hepinize teşekkür ederim ilgi alaka gösterdiğiniz için:)

Ürünü nereden yada ne kadara alacaksınız bilmiyorum ama bimeksde Beyaz olanı şuan 1099 tl.

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Daha almadım bugün almayı düşünüyordum ay başında alacağım.Fiyat sordum bugün mağazanın birinden 1200 TL dediler.Ay başına kadar indirim devam etse güzel olur:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet Mert yeni alacak olsam 64lük alırdım bu fiyata çok iyi

Erken55

Erken55

Üye
    Konu Sahibi
Keşke siyah olanı indirimde olsaymış beyaz kirlenir hemen:)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Keşke siyah olanı indirimde olsaymış beyaz kirlenir hemen:)

telefon polikarbonal maddeden yapıldığı için kesinlikle kirlenmez garanti veriyorum çok sağlam bir yapısı var cihazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt