lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Şu init.d modunu yapıp most wanted ı o akıcılıkla bir oyna, o arabanın şöförü sen olsan öyle akıcı göremezsin :)) video çekip amak isterdim ama kameram 30 fps çekiyor, oyun kafadan 50 fps ile oynatıyor.

Tabi ki Lumia dünyası bambaşka ;)

vallahi şu aralar okadar çaresizlik içerisindeyim ki anlatamam yani. ne pc var ne internet hiç bişey yok....uğraşamadım şu init d olayıyla....dead triggere girmiyor hala. haftasonu imkanım olursa telefonu kökten temizleyecem :)

cantosman

cantosman

Üye
bugün avcılar türkcell bayinde sordum
sarı siyah var dedi 1700-tl karta on taksit peşin fiatına veriyorlar
kontrat sim kilit falan yok

Ocean258

Ocean258

Üye
Gidip bi yakından göreyim şu telefonu :)

acuxx

acuxx

Üye
türkcelle gittim 1 saat önce 1785 dediler. Hey büyük allahım 5 tl si de var. İnternette 1650 dedim yalandır o dedi. Türkcell satıyo ama dedim. Ben aldım dedi internetten yalandır o dedim :) gösterir misiniz dedim. Kapalı kutu olmaz. Hey allahım göremedim telefonu nasıl alayım ne salaklar var ya

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
bu timler birbirinden bağımsız olduğu gibi, turkcell mağaza ile de bir ilgileri yok.. Hepsi ayrı fiyat söyleyebilir o yüzden.. Şu lansmandan sonra dğer tekno marketlere de gelirse, iyi bir araştırma yapıp uygun fiyatlara hatta 1649 un da altına alınabilir..

Placebo-

Placebo-

Üye
Yeni reklamı gördüm... Telefonun özelliklerinden değilde turkcell'in internetinden bahsediyorlar. :zzz:

barbin3900

barbin3900

Üye
Evet arkadaşlar bu klavye olayı nasıl olacak zar zor yazıyorum

- - - Eklendi - - -

Birde fazla ısınıyor telefon sizde de oluyor mu acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bu klavye olayı nasıl olacak zar zor yazıyorum

- - - Eklendi - - -

Birde fazla ısınıyor telefon sizde de oluyor mu acaba
ayarları kontrol et klavye ayarlarıyla ilgili bişeyler vardı emülatörde.ısınması normaldir özellikle 3g baglantısında bir turkcell kullanıyorsan cift taşıyıcı ile baya bir hızlı internet ve dogal olarak ısı.ama rahatsız edici derecede degildir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım mağazalada fiyat ne olacak tüm piyasaya yaıldığında gerçek fiyat değerleri ortaya çıkar

Üst Alt