lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Dolu gösterince direkt çekin. 8-9 saat şarj olayı mantıksız. Çünkü teefonun bataryası dolunca elektrik akımını kesiyor zaten. Yani ha 8 saatkoymuşsunuz ha tam dolana kadar koymuşsunuz fark etmez
Bende senin gibi düşünüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fazla şarjda tutmaniza gerek yok arkadaşlar. Zaten batarya dolunca şarj kesiliyor. Normal kullanin dolunca cikartin şarji. O eskidendi oyle 10-12 saat şarjda tutmak. Sadece ilk bir kac şarjdan sonra gercek pil performansi alirsiniz. Bir de bataryayi tamamen bitene kadar kullanmayin. %10-15 lere duştugunde şarj edin.

Placebo-

Placebo-

Üye
kutu içeriğinde neler var.
kablosuz şarj kiti var mı

Kablosuz şarj kiti yok. O ayrı bir aksesuar. Çıkanlar şunlar;
-Telefon
-Sim kart takıp çıkarma aparatı
-Kulaklık
-Şarj aleti
- Usb data kablosu/ şarj kablosu (İkisideaynı kablo.)

ozctn

Üye
Ya aslında li-ion piller için dedikleriniz doğru eskidendi uzun süreli şarjla pilin kendine gelmesi ama, burdaki pil konusunu okuyunca öyle yapmaya karar verdim. Aslında bunu yapmanın nedeni telefondaki işletim sisteminin pili doğru göstermesi vs. kalibrasyon bi nevi sanırım. Ama şu konuda haklısınız sık sık telefonun pilini bitirmemek gerekiyor bu pile zarar veriyor.

efeler12

efeler12

Üye
şarj bitince tam bitmiyor ki telefonlarda belli yüzdenin altına düşünce kesiyor diye biliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
demek ki bir tek bize ozgu degil. At&t'de de sadece beyaz renk kalmiş:kıskıs:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yoğun talep var geliyor gidiyor raflara dizemiyorlar gelen kolilerden direk dağıtım var :aha:

cukuleaks

Üye
haftada 25 tl biriktirsem... ayda 4x25=100 - - - - > 8 ay biriktirsem 8x100=800 - - - - arada 100 kağıt falanda illa gelir bi yerden :ehe 800+300 desem 1100. gerisini tamamlarlar zaten :ehe

ama bir sorun var. Bu telefonu 1 dene aldıktan sonra ne anlamı kalacak :züü:

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi :zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haftada 25 tl biriktirsem... ayda 4x25=100 - - - - > 8 ay biriktirsem 8x100=800 - - - - arada 100 kağıt falanda illa gelir bi yerden :ehe 800+300 desem 1100. gerisini tamamlarlar zaten :ehe

ama bir sorun var. Bu telefonu 1 dene aldıktan sonra ne anlamı kalacak :züü:

kac dene alacaaan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nasıl sadece beyaz rengi kalıyor anlamadım :S Oysa ki o siyah çerçeveler ile beyaz kasanın uyumu süper bence. Fanatik oluşumdan mı bana öyle geliyor yoksa :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İsmail sen GalaxyS i kullanmayı öğren önce :D L920 ye para biriktirene kadar anca öğreneceksin zaten kullanmayı :D

cukuleaks

Üye
İsmail sen GalaxyS i kullanmayı öğren önce :D L920 ye para biriktirene kadar anca öğreneceksin zaten kullanmayı :D

Hahahhayt :kop2: reyiz ben telefonu zaten yapabileceğim herseyi yaptım. root desen biliyorum kernel desen biliyorum oc biliyorum stock rom biliyorum. telefonla ilgili herşeyi yaptım zaten. ben fark arıyorum. Symbiana 5800 ile başladığımda farklı bi dünya gibi gelmişti. Sonra c6-01 e geçince yepyeni bi dünya gibi geldi. Sonra androide geçtim. tamam güzel sistem güzel telefon ama normal bir sistemi var. Bana yepyeni bi dünya hissettiremedi. şuan elimde 920 olduğunu dusunuyorumda o elde tutuş o tasarım o his o Live tile in vereceği duygu Windows sağlamlığı nokia tecrübesi.... farklı bi dünya olur. nokia nın en sevdiğim yani bu. Her telefon başka bi dünya <3

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:blink: vuuu... (perfect man)

hidayet02

hidayet02

Üye

Hahahhayt :kop2: reyiz ben telefonu zaten yapabileceğim herseyi yaptım. root desen biliyorum kernel desen biliyorum oc biliyorum stock rom biliyorum. telefonla ilgili herşeyi yaptım zaten. ben fark arıyorum. Symbiana 5800 ile başladığımda farklı bi dünya gibi gelmişti. Sonra c6-01 e geçince yepyeni bi dünya gibi geldi. Sonra androide geçtim. tamam güzel sistem güzel telefon ama normal bir sistemi var. Bana yepyeni bi dünya hissettiremedi. şuan elimde 920 olduğunu dusunuyorumda o elde tutuş o tasarım o his o Live tile in vereceği duygu Windows sağlamlığı nokia tecrübesi.... farklı bi dünya olur. nokia nın en sevdiğim yani bu. Her telefon başka bi dünya <3

Yani; "Endamı Yeter" Diyorsun:D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Hahahhayt reyiz ben telefonu zaten yapabileceğim herseyi yaptım. root desen biliyorum kernel desen biliyorum oc biliyorum stock rom biliyorum. telefonla ilgili herşeyi yaptım zaten. ben fark arıyorum. Symbiana 5800 ile başladığımda farklı bi dünya gibi gelmişti. Sonra c6-01 e geçince yepyeni bi dünya gibi geldi. Sonra androide geçtim. tamam güzel sistem güzel telefon ama normal bir sistemi var. Bana yepyeni bi dünya hissettiremedi. şuan elimde 920 olduğunu dusunuyorumda o elde tutuş o tasarım o his o Live tile in vereceği duygu Windows sağlamlığı nokia tecrübesi.... farklı bi dünya olur. nokia nın en sevdiğim yani bu. Her telefon başka bi dünya

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi

Şu init.d modunu yapıp most wanted ı o akıcılıkla bir oyna, o arabanın şöförü sen olsan öyle akıcı göremezsin :)) video çekip amak isterdim ama kameram 30 fps çekiyor, oyun kafadan 50 fps ile oynatıyor.

Tabi ki Lumia dünyası bambaşka ;)

nanotex

nanotex

Üye
Aynen ya en çok beyaz almak isteyen var ama en sona beyaz kalıyor ne iş :D

Üst Alt