lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
kardesım dua edın oyle bısey olmasın beklemesın bır hafta yoksa ben sızden once alacagım valla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siparişten itibaren 3 işgunu icinde telefonunuz kargoya verilir. Belki yogunluktan dolayi son gune kalir ama kesin olarak telefonunuz gonderilir. Pazartesi gunu itibariyle sipariş vermiş olanlar en gec cuma gunu cihazlarina kavuşur. İciniz rahat olsun.

komando04

komando04

Üye
siparişten itibaren 3 işgunu icinde telefonunuz kargoya verilir. Belki yogunluktan dolayi son gune kalir ama kesin olarak telefonunuz gonderilir. Pazartesi gunu itibariyle sipariş vermiş olanlar en gec cuma gunu cihazlarina kavuşur. İciniz rahat olsun.

valla alı abı ben dırek nokıa shopa kapora verdım 2 3gune kesın bende alırım ınsallah ama tek korkum ıstedıgım renkler olmaması

hidayet02

hidayet02

Üye
Ayın 19 undan İtibaren Turkcell Mağazalarında Yerini Alacak. Nokia Shop'larda Eğitim Alan Elemanların Yanında Getirdikleri Cihazların Haricinde Turkcell'den Başka Hiç Bir Firma Satamayacak. Sanırım Diğer Firmalar Ancak 21'inden Sonra Lumia 920'leri Satabilecek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gelir arkadaşlar online alışveriş ben devamlı yapıyorum olur aksilik ama sırası ile en geç Cuma C.tesi elinizde olur

phantomddl

Üye
İzmir Nokia Shop'a gelmiş almaya gidiyorum haberiniz olsun :oke:

barbin3900

barbin3900

Üye

şimdide dağıtımda yazıyor

acuxx

acuxx

Üye
sarı kırmızı ve siyah stoğu tükenmiş. sadece beyaz kalmış

kaç adet vardı ki ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsum umarım kazasız sorunsuz arızasız çok mutlu ve güzel kullanırlar ben aralıkta alırım ay sonu kısmetse memlekete gidecem dönünce bakıcam artık

komando04

komando04

Üye
Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsum umarım kazasız sorunsuz arızasız çok mutlu ve güzel kullanırlar ben aralıkta alırım ay sonu kısmetse memlekete gidecem dönünce bakıcam artık

eyvallah cok tesekkurler kardesım bu arada bayrampasa nokıa shoptan aradılar yarın gel al dedıler yalnız fıyat 1689tl olarak bıde sıyah ve beyaz varmıs sadece ayın 19undada sadece sıyah ve beyaz gelecekmıs bebım anlamadığım bunlar kendı kafalarından fıyat bıcmezler dımı benım bıldığım turkcelden daha ucuz olması gerekıyodu

phantomddl

Üye
Siyah ve Sarı Turkcell'de stoklara girmiş yine. Bu tarihten sonra direkt almak kargoyu beklemekten daha iyi olabilir, Pazartesi mağaza stoklarında olacak diyor Turkcell çalışanları.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Siyah ve Sarı Turkcell'de stoklara girmiş yine. Bu tarihten sonra direkt almak kargoyu beklemekten daha iyi olabilir, Pazartesi mağaza stoklarında olacak diyor Turkcell çalışanları.
Türkcell ile ilgili extra uygulama var mı telefonlarda.

NUD

NUD

Üye
Alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun bende bu gün yarın alırım

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

ozctn

Üye
Selamlar, benim turkcellden sipariş ettiğim siyah geldi. Kurulum, resim denemesi vs derken şarjı bitirdim aralıksız 8-10 saat bi şarja koyacağım 2-3 kere yapmak gerekiyor sanırım maksimum pil performansı için.

En başta söyleyim telefonun tasarımı ve eldeki hissi süper, ne yalan söyleyeyim aslında almaya karar verirken çok tereddütlüydüm, bu kadar beklemiyordum. Uzunca süredir iphone kullanan arkadaşım bi 5-10 dk oynadı 10 üzerinden 9 veriyorum dedi :) Ağır olması kesinlike sıkıntı yaratmadı bende aksine özel bir ürün olduğunu hissettiriyor. Büyüklüğü de çok makul geldi bana.

Turkcelle özel mi bilmiyorum ama içinden CNNTurk, Garanti Bankası ve Angry Birds Rooster diye uygulamalar çıktı. Nokiaya özel uygulamalar standarttır diye düşünüyorum. Direk silip istediklerimi kuracağım şu şarj meselesini halledince.

Neyse alanlara ve alacaklara şimdiden hayırlı olsun. Almakta tereddüt eden varsa bence hiç etmesin direk alsın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hakikaten eskiden 10 15 saat şarj ediyorduk şimdide aynımı yoksa 1,2 saatte doldu gösterince çekelimmi

akinorta

Üye
kutu içeriğinde neler var.
kablosuz şarj kiti var mı

Placebo-

Placebo-

Üye
Hakikaten eskiden 10 15 saat şarj ediyorduk şimdide aynımı yoksa 1,2 saatte doldu gösterince çekelimmi

Dolu gösterince direkt çekin. 8-9 saat şarj olayı mantıksız. Çünkü teefonun bataryası dolunca elektrik akımını kesiyor zaten. Yani ha 8 saatkoymuşsunuz ha tam dolana kadar koymuşsunuz fark etmez

Üst Alt