Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

torQaresma

Üye
arkarkadaşlar hazan 1 deki bir eksiklik var onu belirteyim fmobi ve fchat programlarını yüklediğimde ev ekranı için widgetler widget ekleme menüsünde yer alıyordu H.E v1 maalesef görünmüyordu hazan 2 yi kurup bir denemem lazım ve ev ekranını artırınca duvar kağıdı ekleme isteyince telefonun stabilitesi bozuluyordu buna bir çözüm buldum galiba

çözüm şu
ben cfwden vazgeçmek istemediğimden ve oğlumum fotoğraflarından da vaz geçemediğimden ne yapayım ne yapayım dedim ve kendi temamı yaptım oğlumun fotolarını tema arka planı yaptım ancak onun öncesinde[Aims Migital Tech] Shake n Screen v2.01 Unsigned programını kurmuştum bu program sayesinde istediğim fotoları telefonu sallayarak değiştirebiliyordum kendi temamı yapmadan önce gene takılma yapıyordu yani 6. ev ekranından sonra eklediklerim için temaları yükledikten sonra bu problem ortadan kalktı.sadece orjinal temayı değilde başka bir temayı yüklediğinizde mi aynı düzeltmeyi yapacak mı bilmiyorum bunu denemeniz lazım. o yüzden işe yarayacak mı bilmiyorum.deneyen sonucu bildirsin şu yolları izleyin lütfen.
YAPMANIZ GEREKENLER
öncelikle imkanınız varsa cfw de en begendiğiniz ekran görüntüsünü alın ve kendinize yeni bir tema oluşturun bu ekran görüntüsünü temanın arka planına getirin ve temayı tamamlayın.

daha sonra [Aims Migital Tech] Shake n Screen v2.01 Unsigned programını kurarak istediğiniz fotoları bu programda işaretleyerek seçin kaydedin program arka planda çalışacak.

şimdi sınırsız ev ekranı modu sayesinde artırdığınız ev ekranlarına koyacağınız fotoyu bulana kadar telefonu sallayın ve ev ekranı değişsin. ilk başlarda gene takılma yapabilir ama daha sonra düzelmesi lazım çünkü bende öyle oldu .

[Aims Migital Tech] Shake n Screen v2.01 Unsigned programını kaldırabilirsiniz isterseniz çünkü işlem değişmez ve duvar kağıdı siz değiştirmedikçe kalır

telefonda ev ekranına uzun basıp duvar kağını değiştir diyerek duvar kağıdını değiştirisenir gene takılmaya başlayavaktır sadece yapmanır gereken duvar kağıdını bu program aracılığı ile değiştirmek bu şekilde stabillik bozulmuyo telefon donmuyo

ELİMDEN GELDİĞİNCE AÇIKLADIM SONUCU LÜTFEN BİLDİRİN BEN DE İŞE YARIYO SİZDE DE YARAR UMARIM.

ARKADAŞLAR YAZININ DÜZELMİŞ HALİDİR ÇOK DAR BİR ZAMAN İÇERİSİNDE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM İÇİN PROGRAMIN İSMİNİ YANLIŞ AÇIKLAMIŞIM. KUSURA BAKMAYIN

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bide bu galeride fotoğrafları toplu seçip gönderme yok onuda yapablrmsn fp1 deki gibi ?

Arastiracagim. Fakat bu islemi baska bir dosya yoneticisyle de yapabiliriz. Denedin mi? Ben su an deneyemiyorum cunku baska bir proje icin telefonu pert ettim :D

- - - Eklendi - - -

arkarkadaşlar hazan 1 deki bir eksiklik var onu belirteyim fmobi ve fchat programlarını yüklediğimde ev ekranı için widgetler widget ekleme menüsünde yer alıyordu H.E v1 maalesef görünmüyordu hazan 2 yi kurup bir denemem lazım ve ev ekranını artırınca duvar kağıdı ekleme isteyince telefonun stabilitesi bozuluyordu buna bir çözüm buldum galiba

çözüm şu
ben cfwden vazgeçmek istemediğimden ve oğlumum fotoğraflarından da vaz geçemediğimden ne yapayım ne yapayım dedim ve kendi temamı yaptım oğlumun fotolarını tema arka planı yaptım ancak onun öncesinde superscreen shot programını kurmuştum bu program sayesinde istediğim fotoları telefonu sallayarak değiştirebiliyordum kendi temamı yapmadan önce gene takılma yapıyordu yani 6. ev ekranından sonra eklediklerim için temaları yükledikten sonra bu problem ortadan kalktı.sadece orjinal temayı değilde başka bir temayı yüklediğinizde mi aynı düzeltmeyi yapacak mı bilmiyorum bunu denemeniz lazım. o yüzden işe yarayacak mı bilmiyorum.deneyen sonucu bildirsin şu yolları izleyin lütfen.
YAPMANIZ GEREKENLER
öncelikle imkanınız varsa cfw de en begendiğiniz ekran görüntüsünü alın ve kendinize yeni bir tema oluşturun bu ekran görüntüsünü temanın arka planına getirin ve temayı tamamlayın.

daha sonra superscreen shot programını kurarak istediğiniz fotoları bu programda işaretleyerek seçin kaydedin program arka planda çalışacak.

şimdi sınırsız ev ekranı modu sayesinde artırdığınız ev ekranlarına koyacağınız fotoyu bulana kadar telefonu sallayın ve ev ekranı değişsin. ilk başlarda gene takılma yapabilir ama daha sonra düzelmesi lazım çünkü bende öyle oldu .

super screenshot programını kaldırabilirsiniz isterseniz çünkü işlem değişmez ve duvar kağıdı siz değiştirmedikçe kalır

telefonda ev ekranına uzun basıp duvar kağını değiştir diyerek duvar kağıdını değiştirisenir gene takılmaya başlayavaktır sadece yapmanır gereken duvar kağıdını bu program aracılığı ile değiştirmek bu şekilde stabillik bozulmuyo telefon donmuyo

ELİMDEN GELDİĞİNCE AÇIKLADIM SONUCU LÜTFEN BİLDİRİN BEN DE İŞE YARIYO SİZDE DE YARAR UMARIM.

Uyari ve tavsiye icin tesekkurler. Umarim H.E.v2.0 da bu sorunla karsilasmazsiniz.

torQaresma

Üye

Arastiracagim. Fakat bu islemi baska bir dosya yoneticisyle de yapabiliriz. Denedin mi? Ben su an deneyemiyorum cunku baska bir proje icin telefonu pert ettim :D

- - - Eklendi - - -

Uyari ve tavsiye icin tesekkurler. Umarim H.E.v2.0 da bu sorunla karsilasmazsiniz.
rica ederim şimdi v2 yi indirecem flaş akşama kaldı deneyip yazarım sonucu birde şu öneriye baktınız mı düzelme var mı

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rica ederim şimdi v2 yi indirecem flaş akşama kaldı deneyip yazarım sonucu birde şu öneriye baktınız mı düzelme var mı

Fchat kurdum widget var. Sinirsiz ev ekrani ile ilgili bir deneme yapmadim. V2 ile ilgili goruslerinizi bekliyorum. :oke:

emreli01

emreli01

Üye
avkon nun linkini verebilirmsnz acaba...??

torQaresma

Üye
ben indiremiyorum mobil giriyorum olmuyo başka bi yere upload etme imkanın var mı yada paket halinde de olabilir

EmreSalman

Üye
başka bir doya yönetici derken nasıl yani ben fazla anlamam ama anlatırsanda anlarım :) :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
avkon nun linkini verebilirmsnz acaba...??

Rofs3 un icinde :oke:

- - - Eklendi - - -

ben indiremiyorum mobil giriyorum olmuyo başka bi yere upload etme imkanın var mı yada paket halinde de olabilir

Baska bir yere yukleme imkanim yok, uzgunum.

- - - Eklendi - - -

başka bir doya yönetici derken nasıl yani ben fazla anlamam ama anlatırsanda anlarım :) :D

Yani demek istedigim galeridenyollamak yerine dosya yoneticisi ile yollayabilirsin. Denedin mi? Standart dosya yoneticisi yollamiyorsa xplorer gibi farkli dosya yoneticilerini deneyebilirsin.

EmreSalman

Üye
anladım yok dosya yöneticisinden yollanıyorda galeriden yollama daha kolayıma geliyor hemde resimler görünüor daha iyi oluyor onun için söyledim fp1 deki gibi galeriyi yapamazmsn :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tek link eklendi arkadaslar. Dileyen hepsini birlikte tek pakette indirebilir.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaslar V2.0 indirip kullananlardan yorumlari bekliyorum, haydi. :) 183 kisi indirmis hala yorum yok:hmmm. Bu kadar kusursuz mu oldu yani:alkis?

__wacky__

__wacky__

Üye
Arkadaslar V2.0 indirip kullananlardan yorumlari bekliyorum, haydi. :) 183 kisi indirmis hala yorum yok:hmmm. Bu kadar kusursuz mu oldu yani:alkis?

arkadaşım ben şuan senin cfw yi kullanıyorum gayet güzel teşekkürler. yalnız mesaj baloncuklarını ilk belle halindeki gibi yapabilme şansın var mı acaba? ben farklı mesaj renkleri denedim core dosyasına gömdüm soft update yaptım ancak telefonda mesaj baloncukları rengi değişmedi bi bilgin var mı acaba?

m5c4

m5c4

Üye

wifi mobil veri 3g vb widgetleri ayni sekilde seffaf olsaydi ve opera mobilden indirme yaparken c hafizasi NC31 diye gozukmeseydi yazi tipi nokia pure ,menude
kinetik scroll olsaydi iyi olurdu

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

arkadaşım ben şuan senin cfw yi kullanıyorum gayet güzel teşekkürler. yalnız mesaj baloncuklarını ilk belle halindeki gibi yapabilme şansın var mı acaba? ben farklı mesaj renkleri denedim core dosyasına gömdüm soft update yaptım ancak telefonda mesaj baloncukları rengi değişmedi bi bilgin var mı acaba?

Degistirmek istiyorsan rofs3 icinde resource/messaging klasorunu sil tamamdir :oke:

- - - Eklendi - - -

wifi mobil veri 3g vb widgetleri ayni sekilde seffaf olsaydi ve opera mobilden indirme yaparken c hafizasi NC31 diye gozukmeseydi yazi tipi nokia pure ,menude
kinetik scroll olsaydi iyi olurdu

NC31 ilk defa karsilastigim bir durum. Operadan indirme yaparken bende C-E-F olarak gozukuyor. Fakat bilgisayarda nokia suitten baglaninca NC31 olarak gozukuyor. Bakalim cozeriz bir sekilde. Bildigin yari seffaf widget paketi varsa link verebilirsen uygulamaya calisirim. kinetik scroll ekledim elimde iki farkli tipi vardi. Sanirim bazi modlar fp2 uyumlu degil.

bilal13

Üye
cpu-gpu performance ve ram geliştirme var mı hazan editonv2 de

m5c4

m5c4

Üye

Degistirmek istiyorsan rofs3 icinde resource/messaging klasorunu sil tamamdir :oke:

- - - Eklendi - - -

NC31 ilk defa karsilastigim bir durum. Operadan indirme yaparken bende C-E-F olarak gozukuyor. Fakat bilgisayarda nokia suitten baglaninca NC31 olarak gozukuyor. Bakalim cozeriz bir sekilde. Bildigin yari seffaf widget paketi varsa link verebilirsen uygulamaya calisirim. kinetik scroll ekledim elimde iki farkli tipi vardi. Sanirim bazi modlar fp2 uyumlu degil.

maximod v4.0 daki kinetik scroll fp2de calisiyor benim bildigim widget paketi yok ama sen bu widgetlar gibi yapamazmisin bide rompatcher yuklu gelse iyi olurdu biliyosun fp2yi hacklemek sinir bozucu bisey tek tek yerlerine atmak zor oluyor vede son olarak metin saati ingilizce, turkce olsaydi.

- - - Eklendi - - -

Maximod 4.0 i calistiramiyorum (YONETICINIZ TARAFINDAN BU UYGULAMAYI KULLANIM DEVRE DISI BIRAKILMISTIR) diyo

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
maximod v4.0 daki kinetik scroll fp2de calisiyor benim bildigim widget paketi yok ama sen bu widgetlar gibi yapamazmisin bide rompatcher yuklu gelse iyi olurdu biliyosun fp2yi hacklemek sinir bozucu bisey tek tek yerlerine atmak zor oluyor vede son olarak metin saati ingilizce, turkce olsaydi.

- - - Eklendi - - -

Maximod 4.0 i calistiramiyorum (YONETICINIZ TARAFINDAN BU UYGULAMAYI KULLANIM DEVRE DISI BIRAKILMISTIR) diyo

RP+ kurabilirsin cihaz installserver hackli.(ben sadece RP+sis dosyasini kuruyorum Patchleri atiyorum ve sorunsuzca kullaniyorum)

Maximod kullanmadigim icin cevap veremeyecegim fakat RP+ kurmadigin icin bu uyariyi aldigini dusunuyorum. Konu basinda gecen mesajlasmalarda olabildigince az oynanmis bir CFW hazirlayacagimi ve kullanicilarin istedigi sekilde modlayabilecegi sadelikte bir CFW olmasina calisacagimi belirtmistim. Malumdur ki herkesin zevkleri ve beklentileri ortak degil ve genele hitap etmek zor. Yinede v3.0 da elimden geleni yapmaya calisirim. Fazla vaktim yok, bu nedenle widgetlarla ugrasamiyorum, ugrasmak istemiyorum. Zaten bu aralar diger ustadlardan da 603 icin CFW ler dusmeye baslar. :oke: Ortak calismalarla istediginiz gibi CFW leri yapmak kolaylasir :D

torQaresma

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum büyük bir hatamı fark ettim programın adı (aims migital) shake n screen bunun için özür diliyorum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum büyük bir hatamı fark ettim programın adı (aims migital) shake n screen bunun için özür diliyorum

Rica ederim arkadasim, hatasiz kul olmaz. :)

FP2 de problem mi yaratiyor bu program?

Üst Alt