N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
pc'deki komutlardan önce telefonu yani N9'u terminalden verdiğiniz kodları ile telefonu flash'şa hazırlık içinmi giriyoruz.kodları girdikten sonra ne gibi bir şey olması gerekiyor.mesela son koddan sonra örnek ekran görüntüsü verebilirmisiniz veya ne gibi bir terminalde ne sonuç elde ediyoruz.

yaptığım işlemlerde Terminaldeki kodlardan sonra telefonu kapattım sonra pc de dediğiniz gibi kodları girdim resimde bakabilirsiniz.Bekledim 1 2 dakika sonra telefon tekrar kendini açtı.şimdi telefon flashlandımı buraya kadar doğrumu yapmışım.

Birçok MeeGo kullanıcısı terminalde root olduktan sonra verilen kodların ardından # işareti göreceğini bilir flashlamadan önce girilen kodlar nitdroide hazırlık içindir bunların hepsi konuda var zaten. Flashladıktan sonra cihaz açılacaktır diyede belirttim. Bence nitdroid olayında nerde kaldıysanız orada bırakın çünkü kurarken bu kadar sorun yaşammışsınız kurduktan sonra daha fazla sorunla karşılaşma olasılığınız var.

ertooth

ertooth

Üye
Birçok MeeGo kullanıcısı terminalde root olduktan sonra verilen kodların ardından # işareti göreceğini bilir flashlamadan önce girilen kodlar nitdroide hazırlık içindir bunların hepsi konuda var zaten. Flashladıktan sonra cihaz açılacaktır diyede belirttim. Bence nitdroid olayında nerde kaldıysanız orada bırakın çünkü kurarken bu kadar sorun yaşammışsınız kurduktan sonra daha fazla sorunla karşılaşma olasılığınız var.
sizden tavsiye değil yardım istemiştim,sorun yaşamak istiyorum belki kardeş

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
sizden tavsiye değil yardım istemiştim,sorun yaşamak istiyorum belki kardeş

Size yardim etmemin en kolay yolu team viewer olur baska turlu anlasamayacagiz yoksa. Pcye team viewer kurun ve pc basina gececeginiz saati bana ozel mesaj yoluyla iletin o saatte ben girerim id sifreyi gonderirsiniz hallederiz diger turlu pek anlasabilecegimizi sanmiyorum.

ertooth

ertooth

Üye
SİM kart yuvasının arkasındaki seri numaralar bendeki 059M4Z8 16GB sizin vermiş olduğunuz pr dosyası ile farklı bu sorun olurmu sizin ****** bu 059J1Z8
ben yabancı bir site buldum video anlatım yapmış fakat yabancı oda yeter en azında fikir veriyor nasıl yapıldığı hakkında

TeamViewer kurdum

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
SİM kart yuvasının arkasındaki seri numaralar bendeki 059M4Z8 16GB sizin vermiş olduğunuz pr dosyası ile farklı bu sorun olurmu sizin bu 059J1Z8
ben yabancı bir site buldum video anlatım yapmış fakat yabancı oda yeter en azında fikir veriyor nasıl yapıldığı hakkında

TeamViewer kurdum

Konuları baya karıştırmışsınız team viewer verin.

ertooth

ertooth

Üye
Nitdroid yükledim fakat boot sillyboot ve 2 sillyboot terminalde kurulum yaparken tar xjvf /home/user/MyDocs/sillyboot_2.tar.bz2 -C / bu şekilde giriyorum kurulum olmuyor sonuna home/nitdroid/ koyunca kurulumu tamamlıyor bende bu şekilde kurdum fakat telefonu kaç sefer kapatıp açtığım halde boot olmuyor ses açma tuşlarını dediğiniz gibi yapıyorum fakat bir kaç denemeden sonra yazmaya karar açaba nerede hata yaptım.
antdroid terminel de yüklerken # görene kadar bekledim diğerlerininde yüklendiğine eminim.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Nitdroid yükledim fakat boot sillyboot ve 2 sillyboot terminalde kurulum yaparken tar xjvf /home/user/MyDocs/sillyboot_2.tar.bz2 -C / bu şekilde giriyorum kurulum olmuyor sonuna home/nitdroid/ koyunca kurulumu tamamlıyor bende bu şekilde kurdum fakat telefonu kaç sefer kapatıp açtığım halde boot olmuyor ses açma tuşlarını dediğiniz gibi yapıyorum fakat bir kaç denemeden sonra yazmaya karar açaba nerede hata yaptım.
antdroid terminel de yüklerken # görene kadar bekledim diğerlerininde yüklendiğine eminim.

Sillyboot / dizinine kurulacak home nitdroide kurarsanız olmaz. Cihazı flasherda zimage kernelle flashladınızmı cihazda girilecek kodları rootken girdiğinize eminmisiniz ? Bunları kontrol edin.

ertooth

ertooth

Üye
Sillyboot / dizinine kurulacak home nitdroide kurarsanız olmaz. Cihazı flasherda zimage kernelle flashladınızmı cihazda girilecek kodları rootken girdiğinize eminmisiniz ? Bunları kontrol edin.
Sırasıyla yaptım Evet Cihazı flasherda zimage kernelle flashladım sonunda success yazdı.önce sillyboot terminalde yüklemeye çalıştım bir çok defalar fakat kurulum verdiğiniz kodlar ile gerçekleşmiyor.Sonuna home/nitdroid/ getirince kurulumu oluyor.
Sillyboot programı ana dizine yani home/user/MyDocs ana dizine atılı doğru yerde değilmi sillyboot

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Sırasıyla yaptım Evet Cihazı flasherda zimage kernelle flashladım sonunda success yazdı.önce sillyboot terminalde yüklemeye çalıştım bir çok defalar fakat kurulum verdiğiniz kodlar ile gerçekleşmiyor.Sonuna home/nitdroid/ getirince kurulumu oluyor.
Sillyboot programı ana dizine yani home/user/MyDocs ana dizine atılı doğru yerde değilmi sillyboot

Eğer kurulumu verilen dizinlere yapmazsanız sistem çalışmaz. Bu açık ve net verilen kurulum dosyaları kurulması gereken dizinlere kurulmadığı takdirde işlemez. Permission denied hatasının çözümü için inception kurup opensh üzerinden denemek gerek fakat bence open mode kernel düzgün kurulmamış çünkü bu hata open mode kernelin düzgün kurulmadığı zamanlarda ortaya çıkar kerneli tekrardan flashlayıp deneyin.

ertooth

ertooth

Üye

Eğer kurulumu verilen dizinlere yapmazsanız sistem çalışmaz. Bu açık ve net verilen kurulum dosyaları kurulması gereken dizinlere kurulmadığı takdirde işlemez. Permission denied hatasının çözümü için inception kurup opensh üzerinden denemek gerek fakat bence open mode kernel düzgün kurulmamış çünkü bu hata open mode kernelin düzgün kurulmadığı zamanlarda ortaya çıkar kerneli tekrardan flashlayıp deneyin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

- - - Eklendi - - -

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Teşekkür ederim mert kardeşim eline sağlık

ertooth

ertooth

Üye
mert kardes Bu Nitroid'de gelen giden aramalarda konusmada olsaydi super olurdu.
yukledigimiz nitroid de iyilestirmeler olursa yani calismayanlar gelistirilirse versiyonu nasil yukseltecegiz.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
mert kardes Bu Nitroid'de gelen giden aramalarda konusmada olsaydi super olurdu.
yukledigimiz nitroid de iyilestirmeler olursa yani calismayanlar gelistirilirse versiyonu nasil yukseltecegiz.

Silip yenisi kurulacak. Mevcut sürümü yükseltmek genelde mümkün olmuyor yada denendiğinde önceki sürümle dosyalar birbiriyle karışıyor sorun teşkil ediyor.

ertooth

ertooth

Üye
Silip yenisi kurulacak. Mevcut sürümü yükseltmek genelde mümkün olmuyor yada denendiğinde önceki sürümle dosyalar birbiriyle karışıyor sorun teşkil ediyor.
silme işlemi ilgili forumda bilgi varmı.Ayrıca yeni android piyasaya çıkarsa buradanmı takip edeçeğiz veya bildiğiniz başka kaynak varmı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
silme işlemi ilgili forumda bilgi varmı.Ayrıca yeni android piyasaya çıkarsa buradanmı takip edeçeğiz veya bildiğiniz başka kaynak varmı.

Silme işlemi için cihaza flash atmanız gerekli. Buradan takip edebilirsiniz.

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Silme işlemi için cihaza flash atmanız gerekli. Buradan takip edebilirsiniz.

bu android kurunca sanırım görüşme yapılamıyor onu nasıl hallediyorlar anlamadım görüşme yapmadan işime yaramaz ki :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Silme isleminden kastin eger cihazdan nitdroidi komple kaldirmaksa en temiz yolu cihazi komple flashlamak. Eger yeni surumu kurmaksa sadece nitdroid klasoru siliniyor yeniden klasor olusturulup yeni imaj klasore cikartiliyor. Yeni bir gelisme oldukca ben bilgilendiriyorum ama ben genede kendim takip etmek istiyorum ingilizcemde var diyorsan forum.nitdroid.com adresinden gelismeleri takip edebilirsin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu android kurunca sanırım görüşme yapılamıyor onu nasıl hallediyorlar anlamadım görüşme yapmadan işime yaramaz ki :D

android kullanırken görüşme yapamıyorsun görüşeceğin zaman meego ya geçebilirsin.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Cok yanlis bi dusunce eee gorusme yapilmiyor ise yaramaz yani cop mu oluyor gorusme yapilmayan sistem? Bu guzel proje sayesinde gorusme haric yapamadigimiz bisey yok en basitinden bu sorunun cevabini en basitinden hazirladigim alpha 5 videosunu izleyerek alabilirsin sistem su haliylede bence gayet guzel is yapiyor bircok oyun sorunsuz oynanabiliyor sebeke uzerinden konusmanin olmamasi cok buyuk bi problem degil. Projeyi elestirmek yerine destek olmak mevcut sorunlar icin dogru bir yol olacaktir. Eger bir sorun olmazsa mevcut sorun cozulebilirse ilerde sesli gorusmenin gelebilecegine dair videoyu sunmustum zaten.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Cok yanlis bi dusunce eee gorusme yapilmiyor ise yaramaz yani cop mu oluyor gorusme yapilmayan sistem? Bu guzel proje sayesinde gorusme haric yapamadigimiz bisey yok en basitinden bu sorunun cevabini en basitinden hazirladigim alpha 5 videosunu izleyerek alabilirsin sistem su haliylede bence gayet guzel is yapiyor bircok oyun sorunsuz oynanabiliyor sebeke uzerinden konusmanin olmamasi cok buyuk bi problem degil. Projeyi elestirmek yerine destek olmak mevcut sorunlar icin dogru bir yol olacaktir. Eger bir sorun olmazsa mevcut sorun cozulebilirse ilerde sesli gorusmenin gelebilecegine dair videoyu sunmustum zaten.

hocam eleştirmedim ki projeyi elbette harika bir iş yapıyorlar neden böyle bir tekpi verdiniz anlamadım ben sadece şu hali ile sadece android tadı veren oyunsal bir düzenek olarak gördüğümü söyledim hani sadece android ile uzun bir müddet kullanmak için telefonu görüşme de şart o yüzden dedim

Üst Alt