iPhone 5S Aralık'ta Üretime Geçiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5S Aralık'ta Üretime Geçiyor
“Zaten çıkacağı belliydi!” dediğinizi duyar gibiyiz ancak bu kadar da erken olmasını açıkçası kimsenin beklediğini sanmıyoruz. DigiTimes’ın haberine göre, Apple Aralık ayında 7. nesil diğer bir deyişle iPhone 5S’in deneme üretimine başlıyor. Üretim miktarının ise 50 bin ila 100 bin adet olması beklenmekte. Ek olarak Apple’ın parça ve materyaller sertifikasyon sürecini hızlandırdığı ve tam üretime ise 2013’ün ilk çeyreğinde geçileceği söylenmekte.

Eğer haberler doğru çıkarsa iPhone 5S, 2013 Haziran’ında tanıtılacak ve aynı ay veya Temmuz’da satışa sunulması bekleniyor. Özellikle anlamındaysa iPhone 5S’in iPhone 5’ten pek bir farkının olması beklenmemekte. Tahminlerimize göre, yeni modelle birlikte fotoğraflarda meydana gelen güneş morluklarıyla ilgili sorunun düzeltileceğini ve daha güçlü ve daha az çizilen bir kasa ile birlikte gelebileceğini şimdiden söyleyebiliriz.
(techno-labs)

badmus

badmus

Üye
Apple kötüye gidiyor. :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haber doğru ise eğer,yanlış yapıyor bence

PriZm

PriZm

Üye
Steve Jobs neredesin ? :( gel kurtar şu Apple'ı :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Apple :nono: :kotu:

doctorrr

doctorrr

Üye
Steve Jobs neredesin ? :( gel kurtar şu Apple'ı :D
yakında 'nokia mı kalır yea' diyenler yerine 'apple mı kalır yea' diyen ergenleri görecez kanımca :hmmm o değilde riri sen kurtarsana apple ı :D apple a gelince; hafız siz steve jobs tan sonra prestij kaybettiniz hadi sersemliğinize verdik te bu kadarı da aptalca.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
apple 5s mi :hmmm kesin telefon boyutunu bir kaç cm daha yükseltirler.. :bilmm

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Apple Curudun Artik .. :]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence iphone 5s hepimizi şok edicek iştu bu dedirtecek bir cihaz olucak.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
atnen katılıyorum.. ipple, lumia 920 ve samsung s3 telefonlarıyla rekabetini arttırmak içn daha iyi bir telefon çıkartıcak diye düşünüyorum. :hmmm

MaxipmaN

Üye
apple gidici

Türe

Türe

Üye
O degil de Apple sapitti :hmmm

mesut1979

Üye

valla hicte zannetmiyorum o durumlar apple den gecti artik ,gecen sene 5 dedik 4s cikti bu sene 5 felaket gelecek dedik e yine fos cikti bundan sonrada böyle devam eder hic kimse artik appleden mucizevi cihaz beklemesin hatirlatirim ki steve jobs rahmetli oldu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla hicte zannetmiyorum o durumlar apple den gecti artik ,gecen sene 5 dedik 4s cikti bu sene 5 felaket gelecek dedik e yine fos cikti bundan sonrada böyle devam eder hic kimse artik appleden mucizevi cihaz beklemesin hatirlatirim ki steve jobs rahmetli oldu.

ben de hatirlatirim ki iphone5 ekibinin tamami gorevden alindi ve yerlerine yenileri atandi. İphone5 cikmasi gereken tarihten 5-6 ay erken cikartilmak zorunda kaldi o yuzden bu fiyasko yaşandi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bize de rahmetliye Allah rahmet eylesin demek düşer :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nokiaya söz ediliyordu yok battı yok falan yok filan sıra apple ve iphonede :cool

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Durum şöyle ki;

*Applee, bazı ekip çalışanlarını görevden aldı yenilemeye gitti! (bu ne derece etkili olur 5S isim ile adlandırılan cihaz ile belli olacak! )

*Samsung ile davalarında hazin sonuçlar ile karşılaştı yıprandı, koca marka olarak samsung'dan özür diledi sarsıldı!

*HTC ile uzlaştığını açıkladı (Bu durumla samsung'a karşı yanında saf bulduğunu söylesek pek yanlış olacağını zannetmiyorum)

*Rahmetli Jobs'tan sonra çıkardığı cihazlardaki strateji hataları ile dillerden düşmedi, haritalarındaki hataları vs vs

sonuç:

Şuan için apple salata yaparken parmağını kesti ve birazcık kanıyor parmağı, lâkin İphone 5S isimli cihazı parmağına yarabandı olacak gibi geliyor; umarım rahmetlinin tırnaklarıyla kazıyarak buralara gelmiş firmayı hazin sona sürüklemezler tek umudum, piyasaya da bomba etkisi yaratacak bir cihaz ile gelmeleri, yanlış anlamayın bomba etkisinden kastım cihazın özelliklerinden çok fiyatını kastediyorum :P :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt