Haber iPhone 5S, 8GB olarak Aralık ayında gün yüzüne çıkabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Hİç tatminsiz olmuyorlar ki alan bir daha alıyor marka algısına kapılan çok şahıs mevcut.
Fanboyluk kavramını da anlamıyorum. Daha doğrusu fanboy olanları. Bana göre hangisi iyiyse bana uygunsa onu alır kullanırım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki fanboy oldukları markanın dışındaki cihazlar sanki çöp.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Rygebin

Rygebin

Üye
Fanboyluk kavramını da anlamıyorum. Daha doğrusu fanboy olanları. Bana göre hangisi iyiyse bana uygunsa onu alır kullanırım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki fanboy oldukları markanın dışındaki cihazlar sanki çöp.
Samsung fanıyla Apple fanı kavga etmişlerdi hastanelik olmuşlardı onu hatırladım şimdi :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve şerefli
0MG90

0MG90

Üye
Apple karşıtı birisi değilim onu söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Kaç yıldır iPad 2 kullanıyorum, cihazın kaç kere güncelleme aldığı da belli.

Rygebin

Rygebin

Üye
Apple karşıtı birisi değilim onu söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Kaç yıldır iPad 2 kullanıyorum, cihazın kaç kere güncelleme aldığı da belli.
4 Kez alması lazım toplam sanırım :hmmm

şerefli

şerefli

Üye
Reyis aslında bazı arkadaşlar haklı sebebi ise bitane flaş bellek alacaksın media fotoğraf filan hep ona aktarcaksın 8gb da paşalar gibi uygulamalara ayırcaksın
Rabbim akıl fikri versin =)
Kavga edelimmi panpa :D :D :D ASDADAD

• Beğen

KAYIP-ADAM

Üye
yorumuna kesinlikle katılıyorum. Fanboyluğun yapılma sebebini asla anlamadım. bir haber sitesinde görmüştüm , biri yazmış ios iyi android kötü 20-30 fake ile kendini beğenmiş. ios'u kötüleyen yorumları eksilemiş aynı şekilde tam tersi durumlarda mevcut. Bu yüzden bu saçma fanboyluğa girmem. Özelliklerini belirlersin hangisi sana daha uygunsa alırsın. Gören'de sanacak övdüğü marka ona para veriyor sanacak :D. bir fanboy'a göre kendi övdüğü marka'nın eksik yanı olmayıp tamamiylen kusursuz , diğeri herşeyi çöp. Asla bu konuda yanıt yazmadım'da. eksiklerini yazınca bile bu eksikler yalan diyenler oluyor. boş tartışma'ya girmemek için başka bir yanıt yazmıyorum :)

--------------------------------------------------------------------------------------------
iPhone 5S 8 GB bazıları için iyi tercih olabilir sonuç olarak 8 GB'ı seçenek olarak sunmuşlar isteyen alır isteyen almaz.

• Beğen
Tepkiler: Türe

shadycome

Üye
Senin için gereksiz olabilir arkadaşım. Çevremde kullananlar var ve memnunlar. Önemli olan insanların ne bekleyip ne bulduğu değil midir ? Hafızaya deli gibi ihtiyaç duyuyorsan 64-128 GB alırsın. Yok pahalı dersen normal bir android cihaz alırsın OTG destekli ve flaş disk takar kullanırsın. Çözümler o kadar da zor değil değil mi ?
Apple kullanıcısı senin çevrenden ibaret degil örneğin bende suan iPhone kullanıyorum ve hic Android kullanmadım hep iosdu telefonlarım ama bence arkadasında dediği gibi Apple Kullanıcıyı aptal yerine koyuyor. Bununda sebebi pazarın hakimi olması. Satar mi satar ama iPhone oldugu icin satar aynısını Android yapsa satmaz. Ama ben bir iOS Kullanıcı olarak kesinlikle ve kesinlikle 500 lirada olsa almam.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Türe

Türe

Üye
Apple kullanıcısı senin çevrenden ibaret degil örneğin bende suan iPhone kullanıyorum ve hic Android kullanmadım hep iosdu telefonlarım ama bence arkadasında dediği gibi Apple Kullanıcıyı aptal yerine koyuyor. Bununda sebebi pazarın hakimi olması. Satar mi satar ama iPhone oldugu icin satar aynısını Android yapsa satmaz. Ama ben bir iOS Kullanıcı olarak kesinlikle ve kesinlikle 500 lirada olsa almam.
Aptal yerine koyduğunu düşünüp sürekli iPhone kullanman güzel ironi olmuş. :kop2:

He ayrıca da cümlelerimi dikkatli okuyun. Ben herkes memnun kalır demiyorum. Kalan olacaktır diyorum. Sırf muhalefet olmak için yorum yazmanıza gerek yok. :good:

• Beğen
Tepkiler: şerefli ve KAYIP-ADAM

shadycome

Üye
Daha iyisi yok :)

KAYIP-ADAM

Üye
Aptl yerine koyuyorsa almayın madem size apple alın diye kafanıza silah dayanmıyor. Alıp memnun olan var. Parayı veren kullanıcı istediğini yapar. Bu seçeneği sunduysa buna karşı çıkmak yerine ekstra seçenek olduğunu hatırlatmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Aptl yerine koyuyorsa almayın madem size apple alın diye kafanıza silah dayanmıyor. Alıp memnun olan var. Parayı veren kullanıcı istediğini yapar. Bu seçeneği sunduysa buna karşı çıkmak yerine ekstra seçenek olduğunu hatırlatmak isterim :)

Tabii ki herkes fikrini belirtecek sonuçta forumlar bunlar için var ama bu bazen sırf muhalefetlik adına yapılıyor ki o zaman kimse bundan bişey kazanmıyor. :)

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
Moruk ne istiyorsanız alın yurtta çocuğun teki sırf iphone daha iyi diye benle tartıştı bi dahada aramız düzelmedi sözün özü şu ne alıyosanız alın ama siz aldınız diye de şu telefon dünyanın en iyi telefonu tribine girmeyin bugün sen 5s alırsın sana göre en iyi olur yarın 6 çıkar kalırsın öyle yani samsungu alan kendine göre iyidir almış apple da öyledir yani ama ben ne yalan söyliyim 2 kere kullandım apple bi 4s bi 3gs ama tasarımı en çok 3gs hoşuma gitmişti tek sevmediğim yanları 1 sadece menü var arayüz wallpaper koymaya müsait değil bide herkes böyle en mükemmel telefon bende tribine girdiği için sırf inat almıyorum yoksa 5sten sonrası güzel yani

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Moruk ne istiyorsanız alın yurtta çocuğun teki sırf iphone daha iyi diye benle tartıştı bi dahada aramız düzelmedi sözün özü şu ne alıyosanız alın ama siz aldınız diye de şu telefon dünyanın en iyi telefonu tribine girmeyin bugün sen 5s alırsın sana göre en iyi olur yarın 6 çıkar kalırsın öyle yani samsungu alan kendine göre iyidir almış apple da öyledir yani ama ben ne yalan söyliyim 2 kere kullandım apple bi 4s bi 3gs ama tasarımı en çok 3gs hoşuma gitmişti tek sevmediğim yanları 1 sadece menü var arayüz wallpaper koymaya müsait değil bide herkes böyle en mükemmel telefon bende tribine girdiği için sırf inat almıyorum yoksa 5sten sonrası güzel yani

Millete Göre Yaşama Kardeş. Eğer İstiyorsan Al =)

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve şerefli

Üst Alt