Türe
Üye
Tamam arkadaşım kalmaz.Aynı şeyleri yazmak istemiyorum yine bana göre kalamaz.

Tamam arkadaşım kalmaz.Aynı şeyleri yazmak istemiyorum yine bana göre kalamaz.

Fanboyluk kavramını da anlamıyorum. Daha doğrusu fanboy olanları. Bana göre hangisi iyiyse bana uygunsa onu alır kullanırım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki fanboy oldukları markanın dışındaki cihazlar sanki çöp.Hİç tatminsiz olmuyorlar ki alan bir daha alıyor marka algısına kapılan çok şahıs mevcut.
Samsung fanıyla Apple fanı kavga etmişlerdi hastanelik olmuşlardı onu hatırladım şimdiFanboyluk kavramını da anlamıyorum. Daha doğrusu fanboy olanları. Bana göre hangisi iyiyse bana uygunsa onu alır kullanırım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki fanboy oldukları markanın dışındaki cihazlar sanki çöp.

Yok artık.Samsung fanıyla Apple fanı kavga etmişlerdi hastanelik olmuşlardı onu hatırladım şimdi![]()

Samsung fanıyla Apple fanı kavga etmişlerdi hastanelik olmuşlardı onu hatırladım şimdi![]()
4 Kez alması lazım toplam sanırımApple karşıtı birisi değilim onu söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Kaç yıldır iPad 2 kullanıyorum, cihazın kaç kere güncelleme aldığı da belli.

Bende duyduğumda 1 gün boyuca gülmüştüm vallaGece Gece İyi Güldürdün Beni Hocam =)
. Olay Amerika'da olmuş
.Bende duyduğumda 1 gün boyuca gülmüştüm valla![]()
. Olay Amerika'da olmuş
.
Kavga edelimmi panpaRabbim akıl fikri versin =)
ASDADADyorumuna kesinlikle katılıyorum. Fanboyluğun yapılma sebebini asla anlamadım. bir haber sitesinde görmüştüm , biri yazmış ios iyi android kötü 20-30 fake ile kendini beğenmiş. ios'u kötüleyen yorumları eksilemiş aynı şekilde tam tersi durumlarda mevcut. Bu yüzden bu saçma fanboyluğa girmem. Özelliklerini belirlersin hangisi sana daha uygunsa alırsın. Gören'de sanacak övdüğü marka ona para veriyor sanacakFanboyluk kavramını da anlamıyorum. Daha doğrusu fanboy olanları. Bana göre hangisi iyiyse bana uygunsa onu alır kullanırım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki fanboy oldukları markanın dışındaki cihazlar sanki çöp.
. bir fanboy'a göre kendi övdüğü marka'nın eksik yanı olmayıp tamamiylen kusursuz , diğeri herşeyi çöp. Asla bu konuda yanıt yazmadım'da. eksiklerini yazınca bile bu eksikler yalan diyenler oluyor. boş tartışma'ya girmemek için başka bir yanıt yazmıyorum 
Kavga edelimmi panpa![]()
![]()
ASDADAD

AdamsınBiz akıllı insanlarız. Rabbim bize vermiş![]()
Apple kullanıcısı senin çevrenden ibaret degil örneğin bende suan iPhone kullanıyorum ve hic Android kullanmadım hep iosdu telefonlarım ama bence arkadasında dediği gibi Apple Kullanıcıyı aptal yerine koyuyor. Bununda sebebi pazarın hakimi olması. Satar mi satar ama iPhone oldugu icin satar aynısını Android yapsa satmaz. Ama ben bir iOS Kullanıcı olarak kesinlikle ve kesinlikle 500 lirada olsa almam.Senin için gereksiz olabilir arkadaşım. Çevremde kullananlar var ve memnunlar. Önemli olan insanların ne bekleyip ne bulduğu değil midir ? Hafızaya deli gibi ihtiyaç duyuyorsan 64-128 GB alırsın. Yok pahalı dersen normal bir android cihaz alırsın OTG destekli ve flaş disk takar kullanırsın. Çözümler o kadar da zor değil değil mi ?
Aptal yerine koyduğunu düşünüp sürekli iPhone kullanman güzel ironi olmuş.Apple kullanıcısı senin çevrenden ibaret degil örneğin bende suan iPhone kullanıyorum ve hic Android kullanmadım hep iosdu telefonlarım ama bence arkadasında dediği gibi Apple Kullanıcıyı aptal yerine koyuyor. Bununda sebebi pazarın hakimi olması. Satar mi satar ama iPhone oldugu icin satar aynısını Android yapsa satmaz. Ama ben bir iOS Kullanıcı olarak kesinlikle ve kesinlikle 500 lirada olsa almam.

Aptl yerine koyuyorsa almayın madem size apple alın diye kafanıza silah dayanmıyor. Alıp memnun olan var. Parayı veren kullanıcı istediğini yapar. Bu seçeneği sunduysa buna karşı çıkmak yerine ekstra seçenek olduğunu hatırlatmak isterim![]()

Moruk ne istiyorsanız alın yurtta çocuğun teki sırf iphone daha iyi diye benle tartıştı bi dahada aramız düzelmedi sözün özü şu ne alıyosanız alın ama siz aldınız diye de şu telefon dünyanın en iyi telefonu tribine girmeyin bugün sen 5s alırsın sana göre en iyi olur yarın 6 çıkar kalırsın öyle yani samsungu alan kendine göre iyidir almış apple da öyledir yani ama ben ne yalan söyliyim 2 kere kullandım apple bi 4s bi 3gs ama tasarımı en çok 3gs hoşuma gitmişti tek sevmediğim yanları 1 sadece menü var arayüz wallpaper koymaya müsait değil bide herkes böyle en mükemmel telefon bende tribine girdiği için sırf inat almıyorum yoksa 5sten sonrası güzel yani