iPhone 7C seri üretim gelecek ay başlayacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 7C seri üretim gelecek ay başlayacak
Apple’ın yeni 4″ ekrana sahip akıllı telefonu gelecek sene Nisan ayında satışa sunulabilir..



Steve Jobs’un sunumunu yaptığı ilk iPhone modeli ile yeni bir devrin kapısını açan Apple, daha sona sunduğu iPhone modelleri ile her sene daha da fazla satarken, dünya devi haline geldi. Gelir rakamlarının büyük bir bölümünü iPhone oluştursa da iPad ve Mac modelleri başta olmak üzere bir çok cihaz sunan firma dünyanın en değerli teknoloji şirketi olmuştu.



Apple, her sene yeni iPhone modelleri sunuyor ve son iki senedir de iPhone 6 / 6S ve iPhone 6 Plus / 6S Plus modelleri ile karşımıza geldi. Bu modeller metal kasa ve benzer tasarım ile geldiler.

Daha önce metal cam kullanan ve son dönemde de tek parça metal kasaya yönelen firma, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz 2013 senesinde de iPhone 5S ve iPhone 5C adındaki modelleri sunmuş ve iPhone 5C plastik kasa ile gelmişti. Daha sonrasında ise iPhone 5C’nin halefi yeni model firmadan gelmedi.

Apple, iPhone 5 / 5S / 5C modelleri 4″ ekran ile gelirken, iPhone 6 / 6S ile 4.7″ seviyesine çıkmıştı ve iPhone 6 Plus / 6S Plus modelleri de 5.5″ ekran ile gelmişti.

Bir süredir firmanın yeni bir 4″ ekrana sahip iPhone modeli sunacağına dair bilgiler geliyor ve bu yeni cihaz iPhone 7C olarak adlandırılabilir. Bazı kaynaklar iPhone 6C ismini öne çıkarsa da tasarım olarak ise iPhone 5C’ye değil iPhone 5S’e benzer geleceği iddia edilmekte.

400$ – 500$arasında bir fiyat etiketine sahip olacak olan cihaz gelen bilgilere göre 1.642mAh batarya ile sunulacak. Daha önce gelen bilgiler Eylül 2016’yı gösterse de China Mobile üzerinden gelen yeni bir yol haritası, cihazın Nisan 2016’da sunulacağını gösteriyordu. Buna göre de akıllı telefon iddialara göre gelecek ay içerisinde seri üretime geçebilir.




iPhone 7C seri üretim gelecek ay başlayacak - MaxiCep
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
İphone 5s kullanıcıları geçer bu cihaza birine iphone 6 yı önermiştim boyutu büyük ben 5s le idare ediyorum demişti şimdi bu cihaza geçer
 


Üst Alt