aynn ve güncelleme desteği hala 4s e bile verilirken daha uzun yıllar kullanılabilecek bir telefonKüçük ekranlı telefon kullanmak isteyenler için iPhone 5S hala güzel tercih cihazda güncelleme desteği bulunduğuna göre hala alınır bir model![]()
MaşallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alan çok en aşağıya göz at

Moruk demişsinde kim alır 5s diye moruk hala iphone 4s satılıyor gerisini sen düşünMaşallah![]()
16-32-64GB nand flashların fiyat farkı çok fazla değil. Fiyat farkını firmalar fazla koyuyor. 8GB ne olursa olsun gereksiz hele iOS için.
Ben burada görüşümü bildiriyorum. Gereksiz çünkü yıl artık 2015. Sony ve hatırladığım kadarıyla Samsung 32gb'ı standart dahili bellek yaptılar. Yine dediğim gibi 8-16-32gb fiyat farkını fazla yapanlar firmalar ve Apple böyle yaparak kullanıcıları keriz yerine koymaktan başka bir şey yapmıyor.Senin için gereksiz olabilir arkadaşım. Çevremde kullananlar var ve memnunlar. Önemli olan insanların ne bekleyip ne bulduğu değil midir ? Hafızaya deli gibi ihtiyaç duyuyorsan 64-128 GB alırsın. Yok pahalı dersen normal bir android cihaz alırsın OTG destekli ve flaş disk takar kullanırsın. Çözümler o kadar da zor değil değil mi ?
Ben burada görüşümü bildiriyorum. Gereksiz çünkü yıl artık 2015. Sony ve hatırladığım kadarıyla Samsung 32gb'ı standart dahili bellek yaptılar. Yine dediğim gibi 8-16-32gb fiyat farkını fazla yapanlar firmalar ve Apple böyle yaparak kullanıcıları keriz yerine koymaktan başka bir şey yapmıyor.
İyide sana kalan en fazla 4gb alandan ne kadar memnun olacaksın? Ayrıca çoğunu doldurdun diyelim iOS güncellemeleri nasıl inecek?Sana göre keriz ve salaklık diyelim. Kullanıcılar memnunsa eğer bundan sorun yok sanırım. Önemli olan beklenti ve bunun karşılanıp karşılanamaması.
Baz olan bazı uygulamaları indirip kullanan ve çok fazla medya (fotoğraf , video , müzik vs.) ile işi olmayan bir insan memnun kalabilir. Yine diyorum beklenti ve buna cevap alabilmesi önemli. Çoğu kişiye göre berbat da olsa bu dediğim gerçekleşiyorsa o insan o cihazdan memnundur.İyide sana kalan en fazla 4gb alandan ne kadar memnun olacaksın? Ayrıca çoğunu doldurdun diyelim iOS güncellemeleri nasıl inecek?
Ben hiç sanmıyorum. Ya bilgisi yoktur ya da sırf Apple diye alır. Kaç dolara satacaklar onu da merak ediyorum. Amerika'da kontratlı iPhone'lar zaten ucuz fiyattan satılıyor.Baz olan bazı uygulamaları indirip kullanan ve çok fazla medya (fotoğraf , video , müzik vs.) ile işi olmayan bir insan memnun kalabilir. Yine diyorum beklenti ve buna cevap alabilmesi önemli. Çoğu kişiye göre berbat da olsa bu dediğim gerçekleşiyorsa o insan o cihazdan memnundur.
Ben memnun kalmam. Çünkü daha fazla alana ihtiyacım var. Ama 16 gb bana yetiyor ve memnunum. Keza 8'lik iPhone 4-4s alıp da memnun alan birçok kişi de mevcut. Kaldı ki insanların memnunsa Apple bilgisi yok diye bir kanıyo varmak pek sağlıklı değil.Ben hiç sanmıyorum. Ya bilgisi yoktur ya da sırf Apple diye alır. Kaç dolara satacaklar onu da merak ediyorum. Amerika'da kontratlı iPhone'lar zaten ucuz fiyattan satılıyor.
Bu şunu gösteriyor. İphone'u daha çok telefon tutkunu olanlar kullanmıyor. Sosyal medya yeter tarzından düşünüyorlar demek kiBaz olan bazı uygulamaları indirip kullanan ve çok fazla medya (fotoğraf , video , müzik vs.) ile işi olmayan bir insan memnun kalabilir. Yine diyorum beklenti ve buna cevap alabilmesi önemli. Çoğu kişiye göre berbat da olsa bu dediğim gerçekleşiyorsa o insan o cihazdan memnundur.

Bak mesela bu olası bir teori. Hatta bence olağan olan bu.Bu şunu gösteriyor. İphone'u daha çok telefon tutkunu olanlar kullanmıyor. Sosyal medya yeter tarzından düşünüyorlar demek ki![]()
Neden sağlıklı olmasın? Her şeyi ilk önce Apple bulmuş gibi davranan bir sürü fan var. Sırf Apple yapıyor diye gidip alanda.Ben memnun kalmam. Çünkü daha fazla alana ihtiyacım var. Ama 16 gb bana yetiyor ve memnunum. Keza 8'lik iPhone 4-4s alıp da memnun alan birçok kişi de mevcut. Kaldı ki insanların memnunsa Apple bilgisi yok diye bir kanıyo varmak pek sağlıklı değil.
Ben yok demedim dikkat edersen. Ama memnunsa Apple Fanıdır o demek de doğru değil.Neden sağlıklı olmasın? Her şeyi ilk önce Apple bulmuş gibi davranan bir sürü fan var. Sırf Apple yapıyor diye gidip alanda.
Çıksın görücez kaç kullanıcı memnun kalır.Ben yok demedim dikkat edersen. Ama memnunsa Apple Fanıdır o demek de doğru değil.
Memnun kalır ya da kalmaz bu beni ilgilendirmez. Ben sadece bu tarz cihazlardan da memnun kalan olduğunu belirtiyorum. İster iPhone olsun ister başka modeller olsun.Çıksın görücez kaç kullanıcı memnun kalır.
Aynı şeyleri yazmak istemiyorum yine bana göre kalamaz.Memnun kalır ya da kalmaz bu beni ilgilendirmez. Ben sadece bu tarz cihazlardan da memnun kalan olduğunu belirtiyorum. İster iPhone olsun ister başka modeller olsun.
Hİç tatminsiz olmuyorlar ki alan bir daha alıyor marka algısına kapılan çok şahıs mevcut.Çıksın görücez kaç kullanıcı memnun kalır.