Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

cego61

Üye
bende c5-03 var video çekerken sıkıntı yok ama çektiğim videoyu izlerken donduruyo neden acaba?

SkyLeonardoq

Üye
Arkadaşlar Sensörlü Oyunları Yükleyip Açamadıklarım Oldu Açılanlarda Klavye Vardı Sensör Yoktu Bu Denediklerimin Hepsinde Klavye Vesaire Var Ne Yapmalıyım Ben Bilmiyorum Hep Klavye Telefonu Yurt Dışndan Getirttim Bu Yüzdenmi Acaba of Çok Canımı Sıkıyor Bu İş Bana Yardım Edin Kafayı Yemek Üzereyim Telefonum Hacklı Deil Acaba Ondanmı Bir Bilen Lazım

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar bu c5-03 ün kamera lensi carl zeiss lensmi ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bende c5-03 var video çekerken sıkıntı yok ama çektiğim videoyu izlerken donduruyo neden acaba?

video dosyası içinde bulunan gizli dosyayı silmelisin sanırım 'P' ile başlıyor ismi sorunun düzelecektir.

hakan aydogar

Üye
c5-03 le donmadan takılmadan tv izleyebilen arkadas varsa yardım edebılırmı
Forumdaki mevcut konuların hepsıne baktım.Ama fayda etmedı ya donuyor yada arabellekleme yapıyo sürekli.
Yardım lütfen

theeternal

theeternal

Üye
Sensörlü oyunlara basıyorum boşa basmış oluyorum acılmıyor lutfen yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sensörlü oyunlara basıyorum boşa basmış oluyorum acılmıyor lutfen yardım

C5- 03 ler her sensörlü oyunu açmıyor, gameapi uygulamasını yüklersen bazılarını çalıştırabiliyor...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Forumdaki mevcut konuların hepsıne baktım.Ama fayda etmedı ya donuyor yada arabellekleme yapıyo sürekli.
Yardım lütfen

bütün kanalları kapsayan bir program kullanmadım ancak ovi'den kanal d ve star tv'nin kendi uygulamaları vardı onlarda donma olmadan izleyebiliyordum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yardım lütfen

Bağlantı hızın düşük olduğu için yapıyor olabilir.

3g ile mi bağlanıyorsun?

hakan aydogar

Üye

bütün kanalları kapsayan bir program kullanmadım ancak ovi'den kanal d ve star tv'nin kendi uygulamaları vardı onlarda donma olmadan izleyebiliyordum.

Star çalısmıyor artık.kanald goruntu kalitesini yukseltigi icin takılıyor

- - - Eklendi - - -

Bağlantı hızın düşük olduğu için yapıyor olabilir.

3g ile mi bağlanıyorsun?

Evet 3G ile

Bana işyerinde lazım.gece sabaha kadar boş boş otutuyorum

cihan demir 54

Üye
bn telefonumu servise verdim geldiğinde formattan dolayı radyo programı silinmiş internet radyo programı var. bana normal internetsiz radyo gerekiyo yardımcı olur musunuz lütfen. teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bn telefonumu servise verdim geldiğinde formattan dolayı radyo programı silinmiş internet radyo programı var. bana normal internetsiz radyo gerekiyo yardımcı olur musunuz lütfen. teşekkürler.

Serviste format değil yazılım atarlar, Son yazılımı tekrar yükle...

frknklyci

Üye
arkadaşlar telefon kendi kendine nete bağlanıp kontör yiyor whattsapp falan yüklü değil sadece kontör gittiğine dair bildirim alıyorum neden gidiyor napmam gerek

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
E mail yüklü mü ?

LacrimaL34

Üye
FlipFont programını yüklerken sertifika hatasi diyor ne yapmalıyım ?

Üst Alt