Acil bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Acil bakarmisiniz
s.a maxicep ailesi bugün Evkurdan Samsung Galaxy S3 aldım 200 tl peşin ödedim geriye kalan 1600 u taksit le 15aya boldum şimdi fiyat olarak pahalı mi aldım bilmiyorum size sorum dedim . Ayrıca çevremdekiler Evkur dan telefon elektronik eşya alınmaz diyorlar bozuk çıkıyor bu söylentiler doğrumu sizce ? Ayrıca telefonu yarın eve gelip imza verdikten sonra pazar günü telefonu alabilecekmisim Neden hemen vermediler anlamadım böyle şeylerde fazla bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlışsa özrümu kabul edin şimdiden teşekkür ederim.

abidin469

abidin469

Üye
internetten almadığın için bence fiyat iyi.elektronik eşya evkurdan alınmaz diyorlar nekadar doğrudur bilmiom ama bu telefonu evkur üretmiyorki.samsung yine samsung pek bişey farketmez.bozuk çıkarsa geri iae edersin.almazlarsa tüketici hakları diye bişi var :ok2:

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
internetten almadığın için bence fiyat iyi.elektronik eşya evkurdan alınmaz diyorlar nekadar doğrudur bilmiom ama bu telefonu evkur üretmiyorki.samsung yine samsung pek bişey farketmez.bozuk çıkarsa geri iae edersin.almazlarsa tüketici hakları diye bişi var :ok2:

hocam internette şikayet Evkurla ilgili yazıları okudum ordaki cihazlar Yurt dışından getiriyor bazıları garanti dışı kalıyormus falan garanti kapsamında değil diyorlar yurt dışında garantili mis ben senet imzaladım bunları yeni işittim ne yapmalıyım bunlar doğrumu

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeş hiç bir farkı yok fiyatıysa iyi iphone mu galaxy s3 mü diye sorarsanda iyi bir seçim yapmışsın

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hiç bir farkı yok fiyatıysa iyi iphone mu galaxy s3 mü diye sorarsanda iyi bir seçim yapmışsın

hocam fiyatı Anladım beni bir korku sardı şikayet var sitesinden Evkur şikayetlerine baktım korktum telefonları garanti dışı mis YuruT Dışından gelmiş diyor bazıları şikayet olarak . Korku sardı valla 1.800 tl az değil sonuçta garanti dışı çıkma riski var mi çoğu kişi böyle söylediği için korkuyorum seneti iptal etme durumum var mi

abidin469

abidin469

Üye
keşke önce iyice araştırsaydın :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt