C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bir süredir deniyorum:

*Web gezintisi sırasında donma yapıyor arada bir. Telefon tamamen kilitleniyor. Bataryayı söküp takmak zorunda kalıyorum.

*Haritalarda bir yeri bulup oraya sür dediğimde öylece kalakalıyor. Telefonu yatay dikey çeviriyorum belki kendine gelir diye, bu sefer de uygulamadan atıyor.
web browser refrefh genel hatası ama bende donup kalma olmuyor....
orjinal udayı kullan sorun almazsın haritalardan :)

erhanred

Üye
bende bu cf yüklü de pc suit ten direk belle refresh i yüklesem sorun çıkar mı?cf güzelde ben bütün modları denedim çok zor değişiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teknozan_92

teknozan_92

Üye
arkadaş benim c6-01 m siyah olan burada paylaştığın dsoyalar gri olanın produk kodunu gösteriyo nasıl halleedebiliriz

erhanred

Üye
ya gardaş bu cf yüklüydü pc suit ten refresh i yükledim ama bu cf deki widgetler gözüküüyor seçilmiyor başlangıç ekranı eklenmiyor hackledim sertifika sorunu diyor sys bin görünüyor install server de ekli anlamadım sorunu bi yardım et

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya gardaş bu cf yüklüydü pc suit ten refresh i yükledim ama bu cf deki widgetler gözüküüyor seçilmiyor başlangıç ekranı eklenmiyor hackledim sertifika sorunu diyor sys bin görünüyor install server de ekli anlamadım sorunu bi yardım et
hımm demekki kırıntılar kalmış...navifrm uygulamasından ofw yi indir bunu attığın gibi at kardeşim yapamazsan team viewer den ben yapayım...

iboona

Üye
çok güzel bir cfw 3 haftadır kullanıyorum ama radioya girerkende müzik çalara hoşgeldiniz çıkıyor bu uyumsuz bi dahaki güncellemde düzeltirsen sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir cfw 3 haftadır kullanıyorum ama radioya girerkende müzik çalara hoşgeldiniz çıkıyor bu uyumsuz bi dahaki güncellemde düzeltirsen sevinirim

hımm. Tamam güncellemede düzelticem. Siz yeterki hataları söyleyin. Teşekkürler güle güle kullan

jakobs21

Üye
ya rom patcherı da ekle yeni güncellemede

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
yeni güncelleme ne zamn gelecek usta

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

jakobs21

Üye
nasıl kuruyorz rom patcherı anlatırmsn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kuruyorz rom patcherı anlatırmsn

rom patcher plus 3.1 yaz googleye indir tlfna at kur. Yazılıma gömmek istiyorsan siscontets ile parçala nokia cooker ile uda ya at flaşhla

jakobs21

Üye
siscontets ile
parçala derken?

emre9080

emre9080

Üye
dostum mesaj yazarken örneğin bir sayı yazmak istiyorum mesela 5 yazmak istiyorum ve 5'e basılı tutuyorum ve 'j5' olarak çıkıyor bu sadece 5 te değil mesela 0 yazmak istiyorum basılı tutuyorum önce boşluk bırakıyor sonra 0 yazıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum mesaj yazarken örneğin bir sayı yazmak istiyorum mesela 5 yazmak istiyorum ve 5'e basılı tutuyorum ve 'j5' olarak çıkıyor bu sadece 5 te değil mesela 0 yazmak istiyorum basılı tutuyorum önce boşluk bırakıyor sonra 0 yazıyor.

yazım hızı yükseltildiğinden oluyor... yazılımın tek bugu budur çok sorun oluyorsa sizin için güncelleme kaldırırım ama yazım yazma imleci yavaşlar...

- - - Eklendi - - -

siscontets ile
parçala derken?

siscontets ı kullanmayı öğrenmen lazım...

O-zan

Üye
Nasıl yükleniyor bu _?

- - - Eklendi - - -

Yardım edebilir misiniz ???

Üst Alt