iphone 3G de 1015 hatasıyla kilitlenip kalanlar !

Sponsorlu Bağlantılar

quaresma712

Üye
Kardeşim ALLAH senden binlerce kez razı olsun helal olsun inan mutluluktan havalara uçuyorum şu an :))) kaç zamandır peşindeydim şu işin emeğine sağlık çok teşekkür ederim hiçbir sorun olmadan düzeldi tekrar ALLAH razı olsun senden..

doruk2010

Üye
eline saglık

deribactor

Üye
Kardesim allah razı olsun sayende iphonuma kavustum sağlam şekilde :)

die_final

Üye
kardeşim dediklerinin hepsini yaptım cihaz dfu moda alındı itunesle tekrar yükledim hata vermedi ama cihazı resetleyince tekrar usb kablosu çıkıp kalıyo ne yapmalıyım anlamadım ...

TuFaN_34

Üye
Evet aynı sorun bende de var,açıklamalar ve yorumlara bakarak sevinmiştim.. yükleme bitince DFU modda kalıyor yine iPhone 3G :S

ak47love

ak47love

Üye
teşekkürler arkadaş gerçekten işe yaradı bende 3 günden beli uğraşıyordum senin sayende açıldı emeğine sağlık. BRAVO...

redir

Üye
arkaqdaşım sayfada bir şey yazımıyorki

celebı

Üye
arkadaşım ben indirdim programları ama yapamıom lütfen yardım edermisin saygılar

muammertetik

Üye
eline sağlık usta

thechubbchubb

Üye
Hocam teşekkürler , gerçekten faydalı bir anlatım olmuş , eline sağlık :)

uzaklara

Üye
TSkler

ysnkts

Üye
Kardeş çok teşekkür ediyorum. İki gündür uğraşıyordum. Eline sağlık. Sırf sana cevap yazmak için üyelik alanlardanım ben de :)

elbis2534

Üye
tşk ...................

lastmanxxx

Üye
3, program inmiyor telif hakkı nedeniyle kaldırılmışşşşş:(

bebeomer99

Üye
Ben yapamıyorum yardımcı olun lütfeeen :(

abddgn

Üye
abi bir haftadr bakmadğm site hiç biyer kalmadı bi türlü çözemedim telefoncu 75 tl istiyo bu kadar para veremem nolur yardımcı olun geçen itunesa bağladm geri yükle mi ne vardı tıkladm işte yazılım kaldırılıyor bilmem yenisimi ne yükleniyor... dedim heralde eski fabrika ayarlarına döndü sıfırlanır dha hızlı eskisinden iyi olur die bekledim yüklemesini ama en son 1015 hata çıktı indrmedğim program kalmadı bnim pc nin de içine ettim indire indire pcm de yavasladı cihazım jbli idi yurtdışından geldi ona göre napmam gerekiyo allah razı olsn hepinzden şimdiden ne olur yardımcı olun

berk2222

Üye
Kardeş ellerine sağlık süper bir çalışma yapmışsın sayende ben de iki gündür uğraştığım telefonumu yapabildim. Ancak şöyle bir sorun var ki benim telefon yurt dışından değil. Baseband linkin sadece yurtdışından alınanlar için diyor, o yüzden kuramıyorum ve telefonum şebekeye bağlanamadı. Yani unlock yapmam gerek sanırım. Bana bir yardımcı olursan sevinirim. Saygılar...

memmo84

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ellerine sağlık süper bir çalışma yapmışsın sayende ben de iki gündür uğraştığım telefonumu yapabildim. Ancak şöyle bir sorun var ki benim telefon yurt dışından değil. Baseband linkin sadece yurtdışından alınanlar için diyor, o yüzden kuramıyorum ve telefonum şebekeye bağlanamadı. Yani unlock yapmam gerek sanırım. Bana bir yardımcı olursan sevinirim. Saygılar...

Sağol kardeş, teşekkür ederim.. Bende uzun zamandır foruma girmemiştim. Meğersem ne kadar çok kişiye faydam olmuşum haberim yok :D Valla açıkcası bu konuda uzman biri değilim şimdi telefona böyle bir işlem yapacak olsam heralde yine araştırıp yapabilirim :D Sanırım ozaman çok uğraşıp didindiğim için çözümleri araştırıp bulabilirdim belki, ama şimdi biraz zor açıkcası bi fikrim yok:bilmm.

- - - Eklendi - - -

3, program inmiyor telif hakkı nedeniyle kaldırılmışşşşş:(

Linkler kendi uploadım değil. Google dan ireb-r4 diye arattırırsanız muhtemelen başka sitelerden yada linklerden bulabilirisiz. Tabi şimdiye kadar yapmadıysanız :)

hikmet_85

Üye
thanks

limon54

Üye
aDAMIN DİBİSİB DİBİİİİİİİİİ :D

Ya kardeşim diyorum sana nası teşekkür etsem vallahi azdır denemediğim program kalmadı 2 gün dür urasıyorum ama telefonu atmayı bile düşünmüştüm :D yanlız ufak bi sorum olucak telefonda şebeke yok yazısı yazmıyo fakat nete gırmıyo arama yapmıyo ama sım ı goruyo nası çözerim bu sorunu ?

Üst Alt