Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

kadir3455

Üye
öncelikle merhaba ben 701 kullanıyorum ve bu yazılm güncellemesi telefonuma geldi indirip yükledim ama klavyeyi alfasayısal yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz

tass_co1983

tass_co1983

Üye
öncelikle merhaba ben 701 kullanıyorum ve bu yazılm güncellemesi telefonuma geldi indirip yükledim ama klavyeyi alfasayısal yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz

bildiğim kadarıyla alfasayısal fp2 de yok. mod ile yapabilirsin anca :oke:

kadir3455

Üye
nasıl yapabilirim peki anlatabilir misin :)

- - - Eklendi - - -

bildiğim kadarıyla alfasayısal fp2 de yok. mod ile yapabilirsin anca :oke:
nasıl yapabilirim anlatır mısın hangi dosyaları indirmem gerek :)

amir_tab

Üye
:tşk:ben tebrızden ırandan bu cfm indirdim gerçekden çok guzel elerınıse sağlık teşekurler
:op:

kadir3455

Üye
ben bu yazılımı yükledim ama benim için zor oluıyor mesaj yazarken vs. telefonu ilk aldığım gündeki yazılıma geri nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz..? :(

kadir3455

Üye
bi yardımcı olabilecek yok mu acaba .s

kadir3455

Üye
buyur kardeş yardımcı olalım sorun neki

ben telefonu ilk aldığım zaman ki yazılımı nasıl yükleyebilirim yapamıyorum bunu yüzden yardımcı olabilir nisiniz .s şimdiden teşekkür ederim

kadir3455

Üye
birde özel mesaj attım abi bakabilir misin yardım etmek için

• Beğen
Tepkiler: belco2

suddhayanmaji

Üye
Thanks! This One From India,,,,Its Very Useble & Handy As Well...Listed Of A Success FW Great ,.......: Good: From Sudd M....

kadir3455

Üye
nokia 701 neden normal telefonlar gibi faceye girmiyor değişik şekilde giriyor xfacebook tarzında giriş yapıyor ve en baştaki çizgileri tıklıyorum ama açılmıyor neden olabilir ?

ugala1

Üye
bu partları nasıl birleştiriyoruz belco2 soylermısın

tass_co1983

tass_co1983

Üye
merhaba belco2. bende bir sıkıntı var sanırım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 2 defa başıma geldi. herhangibir noyu arama yapmaya çalıştığında sabit arama etkin diyor, arama yaptırmıyor. ayarlardan baktığında ise sabit arama kapalı. ancak pili çıkarıp taktığında düzeliyor, kapatıp açma ile olmuyor yani. rica etsem bir kontrol edebilir misin?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
merhaba belco2. bende bir sıkıntı var sanırım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 2 defa başıma geldi. herhangibir noyu arama yapmaya çalıştığında sabit arama etkin diyor, arama yaptırmıyor. ayarlardan baktığında ise sabit arama kapalı. ancak pili çıkarıp taktığında düzeliyor, kapatıp açma ile olmuyor yani. rica etsem bir kontrol edebilir misin?

en yakın zamanda buyuk güncelleme olacık

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Cfw ni yükledim hersey cok güzel gerçekten telefon daha stabil oldu emeğin için teşekkürler bu arada yüklememe yardımcı olan " noss_bar " dostuma çok teşekkür ediyorum

Üst Alt