Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Aydın abi, v1.05 cfw yi kurdum. rompatcher da yamayı otomatik başlat dedikten sonra ki açılışta rompatcher göçüyor. dün yenisini çıkardın. onda bu sorunu düzeltmek için birşeyler yaptın mı demek istiyorum. yapmadıysan yeni güncellemeyi bekleyeyim

rompatcher yenilendi
E Patches kasörüne atılacık paçlar
RomPatcherde otomatık ekli gelir 3 tane paç

• Beğen
Tepkiler: amir_tab ve tass_co1983

tass_co1983

tass_co1983

Üye
rompatcher yenilendi
E Patches kasörüne atılacık paçlar
RomPatcherde otomatık ekli gelir 3 tane paç

eskisinde yazanı hatırlamıyorum ki bunun yeni yazıldığını bilemem. hani yanına yazsan önceki sürüme göre bunlar yenilendi diye tamam. bizler için yapıyorsun cfw yi sonuçta :oke: teşekkürler tekrar, çok güzel cfw olmuş. 3 gündür canavar gibi :oke:

sduman

Üye
Kardeşim uyardiğin için teşekkür ederim ilk indirdiğimde winrarla çikarirken part 2 hata verdi doya bozuk uyarisi yapti sonra pohonex ayni uyariyi yapti sduman kardeşim msjni görünce part 2yi tekrar indirdim yazilimi attim sorun yok belco2 üstad kusura bakma özür dilerim ama indirirken hata vermiş olmali bu hata mesaji için senden özür diliyorum şu an sorunsuz çalişiyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

çok güzel tek sorun rompatcerde ses kayıt proramının yaması yok program arama sırasında bipliyor patces klasörü gözükmüyor yani yama yükleyemiyoruz bunun dışıda herşey süper ellerine sağlık

bende birtane var çalışıyor telefon kayıt yaparken bip sesi yok patces klosörüne attım şuan için bir sıkıntı yok

ender04

ender04

Üye
sağol kardeş hallettim ben galiba yanlış anlatmışım yada anlatamamışım benim sonur şuydu patches klasörü c hafızasındaydı attığım yamalar gözükmüyordu patchesi e hafızasına alınca sorun hallodu ben derdimi doğru anlatamadım bir önceki mesajda aydın üstada anlamatım oda anladığı şekilde cevap vermiş bugün gördüm diğer arkadaşa cevaben E Patches kasörüne atılacık paçlar RomPatcherde otomatık ekli gelir 3 tane paç
bu yazıyı görünce patches klasörünü e yaşıdım problem halloldu bendede yama var onu kurunca ses kayıt programı fark etmiyor

kanires

Üye
yardım edebilirmisiniz, iyi günler daha önce bu tür işlemleri hiç kullanmadım c-701 RM-774 v.113.010.1506 fp2 kullanıyorum
benim tlfn yurtdışında ingilizce ve ürün kodu 059H232 burda ilk sayfada farklı bi ürün kodu vermişsiniz başka resimli anlatımlara baktığımda kendi tlfnumun ürün kodunu göremedim, phonexte farklı bi ürün kodu seçersem ne olur, bu işlem sonunda tlfna türkçe dil eklenirmi cok tşkrler şimdiden cvbınız için..

- - - Eklendi - - -

yardım edebilirmisiniz, iyi günler daha önce bu tür işlemleri hiç kullanmadım c-701 RM-774 v.113.010.1506 fp2 kullanıyorum
benim tlfn yurtdışında ingilizce ve ürün kodu 059H232 burda ilk sayfada verdiginiz ürün kodlarının içinde benimki bulunmamakta, phonexte farklı bi ürün kodu seçersem ne olur, bu işlem sonunda tlfna türkçe dil eklenirmi cok tşkrler şimdiden cvbınız için..

tass_co1983

tass_co1983

Üye
benim tlfn yurtdışında ingilizce ve ürün kodu 059H232 burda ilk sayfada farklı bi ürün kodu vermişsiniz başka resimli anlatımlara baktığımda kendi tlfnumun ürün kodunu göremedim, phonexte farklı bi ürün kodu seçersem ne olur, bu işlem sonunda tlfna türkçe dil eklenirmi cok tşkrler şimdiden cvbınız için..

kardeşim, ürün kodunun önemi yok. RM-774 önemli olan. gönül rahatlığıyla flash layabilirsin :oke: türkçe dilde otomatik eklenir

• Beğen
Tepkiler: kanires

kanires

Üye
çok teşekkür ederim, bi denicem inş memnun kalırım (:

kanires

Üye
belco2 nin cfw leri çok başarılı. orjinal fw ye nazaran memnun kalacaksın :oke:
keşke bu konunun içindede görüntülü anlatım eklenseydi, dier flash anlatımlarını baya inceledim inş bi aksilik çıkmadan becerebilirim, çıkarsa ne yaparım bilmiyorum (:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
istersen teamviewer ile yardımcı olabilirim. pm atarsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: kanires

kanires

Üye
istersen teamviewer ile yardımcı olabilirim. pm atarsın :oke:
ilgin için çok saol, evde kotalı net kullanıyorm ordaki dosyaları başka bi yerden indirecem, atmaya başladıgımda inş seni bulabilirim burada (:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
  • Beğen
Tepkiler: belco2

kanires

Üye
bugün dosyaları indirip kurdum, dosyaları indirdikten sonra işlem yarım saat bile sürmeden hatasız gerçekleşti, ilk defa flashladım cokta hoş oldu, belco2 tasarımın dosyaların için çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: belco2

enteresan35

Üye
eline sağlık ustam yalnız bazı widgetler açılmıyor nedendir acep

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
yükleme sırasında kritik hata oluştu widget kaldırıldı diyor .. tamam a basıyorum telefon yine açılmıyor

- - - Eklendi - - -

sonra yine hatayı söylüyor

- - - Eklendi - - -

yardım edin !! panik oldum

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yükleme sırasında kritik hata oluştu widget kaldırıldı diyor .. tamam a basıyorum telefon yine açılmıyor

- - - Eklendi - - -

sonra yine hatayı söylüyor

- - - Eklendi - - -

yardım edin !! panik oldum

2 partiyide indir birleştir yeniden flaş at

• Beğen
Tepkiler: amir_tab

enteresan35

Üye
adobe yi nereye gömüp flaş atacağım

Üst Alt