Telefon Tavsiyesi [Video] Iphone 5 vs. Lumia 920 (İlk video karşılaştırma hayırlı olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
[Video] Iphone 5 vs. Lumia 920 (İlk video karşılaştırma hayırlı olsun)
[video=youtube;ZCVdB3hEJWU]http://www.youtube.com/watch?v=ZCVdB3hEJWU[/video]

Kendi yorumum: Harika! Beklediğimin çok üstünde.. Videoyu izlerseniz anlayacaksınız, ios ile başa baş. [(İnterneti daha hızlı Wp'nin)Kendi görüşüme göre. İlk iki sayfada lumia diğer linklerde ıphone önde]
Hiç bir telefon Iphone kadar stabil olamadı ama bu sanırım çok yaklaştı. :) Taraflı bir yorum değil bu yanlış anlaşılma olmasın. Benim çok hoşuma gitti.

Türe

Türe

Üye
Internette daha mi hizli ? :D sadece ilk siteyi yavas yuklediginden bu yargiya varman cok ilginc :) Ama su da bir gercek ; ilk defa bir sistem kararkilikta iOS a cok yaklasmis ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
Nokianın wp işletim sistemine geçmesi benim ilerde cfw yapımımın sona eraceği ve ıphone geçiceğimin habercisidir :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ezgi iki cihazda baya iyi yalnız tarayıcı da hala iphone önde :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Internette daha mi hizli ? :D sadece ilk siteyi yavas yuklediginden bu yargiya varman cok ilginc :) Ama su da bir gercek ; ilk defa bir sistem kararkilikta iOS a cok yaklasmis ;)

Açsaydı beni ilgilendirmezzz. :ehe

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Ezgi iki cihazda baya iyi yalnız tarayıcı da hala iphone önde :)

Ya nasıl ama ya. Sonra bir site yazıyor onda da lumia ilk önce açıyor olmaz ki.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Açsaydı beni ilgilendirmezzz. :ehe

- - - Eklendi - - -

Ya nasıl ama ya. Sonra bir site yazıyor onda da lumia ilk önce açıyor olmaz ki.

Safari açtığı gibi direk sayfa tüm haliyle yüklü açıyor,920 de biraz bekliyor tamamını göstermiyor direk dikkatli izle ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
ios ayrı bişey yaa...yalnız evet safari hala önde...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
acuxx

acuxx

Üye
mobil link koyarmısın ?

Türe

Türe

Üye
Ya ezgi kusura bakma iyi hos da bu fanligin komik duruma dusuruyor seni :ehe :kıskıs:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ya ezgi kusura bakma iyi hos da bu fanligin komik duruma dusuruyor seni :ehe :kıskıs:

Yorumlarına biraz dikkat etmelisin. Ablan sayılırım. Herşey okeyde fan lafı hoş olmuyor... İlk önce o açtı dediysem öyle görmüşümdür, gördüğümü söylerim. İyi forumlar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ve bir Lumia 920 konusu ile karşınız daaa Ezgiiiiiii :D :alkis

konu için :tşk:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Safari açtığı gibi direk sayfa tüm haliyle yüklü açıyor,920 de biraz bekliyor tamamını göstermiyor direk dikkatli izle ;)

Can; adam linke bastığında aynı anda lumia sayfayı yüklüyor; ıphone ise sayfanın görüntüsü geliyor sonra beyaz ekran geliyor sonra da sayfa yüklenmiyor mu? Ben öyle gördüm.

erko merko

erko merko

Üye
İnternet konusunda ios hala rakipsiz.

amcalu1

amcalu1

Üye
Yurt dışında yaşasam ip5 alırdım ama türkiyede olduğum için lumia alcam da benim merak ettiğim htc one x+ la lumia 920 kapışması

Software95

Adamın konuşmasında telefonları dinleyemedim hele telephone, led flashe falan diyor koptum :D:

Haber için :tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu dışı konuşmalar yapmayınız.Konu için teşekkürler.:oke:

Obüs

Üye
Niye hep İphone5 le ve ios la kıyaslıyorlar yeni çıkan telefonları hiç düşündünüzmü?
Galaxy S3 ne güne duruyor
bir kere işletim sistemi olarak kendini ispat edemedin hem battı batacak durumdasın
gelmişsin piyasanın en nirvana telefonuyla yarışıyorsun
ha olmuşmu ?
hayır hemde hiç olmamış
satmaz bu kutu

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Niye hep İphone5 le ve ios la kıyaslıyorlar yeni çıkan telefonları hiç düşündünüzmü?
Galaxy S3 ne güne duruyor
bir kere işletim sistemi olarak kendini ispat edemedin hem battı batacak durumdasın
gelmişsin piyasanın en nirvana telefonuyla yarışıyorsun
ha olmuşmu ?
hayır hemde hiç olmamış
satmaz bu kutu

Batmış işletim sistemi? Onun için sipraiş yetiştiremiyorlar? Video yu izledin mi? Telefodan haberin var mı? soru soru soru..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt