Telefon Tavsiyesi [Video] Iphone 5 vs. Lumia 920 (İlk video karşılaştırma hayırlı olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Arkadas nedir bu ya :D Yok yok en iyi cihaz Lumia 920 . Ezgi ABLAMIZ sagolsun ogretiverdi :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas nedir bu ya :D Yok yok en iyi cihaz Lumia 920 . Ezgi ABLAMIZ sagolsun ogretiverdi :)

En iyi cihaz dedim mi ben? Note II ve Iphone 5, lumia'dan iyi cihazlar. Ama bir s3 ondan iyi değil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu ile ilgili yorumlarınız için konu aktiftir.Lütfen kurallara uyalım.İyi forumlar

serinaga

serinaga

Üye
Son derece iştah kabartıcı.

amcalu1

amcalu1

Üye
Bir de htc 8x lumia 920 karşılaştırmasi bulsana ezgi

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bir de htc 8x lumia 920 karşılaştırmasi bulsana ezgi

Malesef bulamıyorım, Kemal. Günlük video takibindeyim. İlk karşılaştırma Iphone 5 olmuş. Ama tahminim performans farkı yoktur aralarında.

Obüs

Üye
Para kolay kazanılmıyor buna sakın para verip çöp etmeyin
aman diyeyim
ha manevi olarak ilerde torunlarınıza antik değeri olur diyorsanız
ve bir zamanlar nokia diye bir telefon vardı ve bu kutu onun ürettiği son
modellerdendi diyecekseniz o ayrı

Uruloki

Uruloki

Üye

Batmış işletim sistemi? Onun için sipraiş yetiştiremiyorlar? Video yu izledin mi? Telefodan haberin var mı? soru soru soru..

Siparişler yetismiyor mu yuh nerde gördün bu haberi ayrıca madem sipariş yetismiyor rusyada neden ilk gün 700 adet satabildi bu arada s3 24500 satmışdir

Uruloki

Uruloki

Üye
"@eldarmurtazin: Nokia sold 700 units of Lumia 920 in Russia in first day. SGS3 sales in first day? 24500 units. :-)"

He elder murtazin kim diyecek varsa bir arastirsin derim

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Siparişler yetismiyor mu yuh nerde gördün bu haberi ayrıca madem sipariş yetismiyor rusyada neden ilk gün 700 adet satabildi bu arada s3 24500 satmışdir

Ben wp genel destek bölümünden duyduklarımı söyledim. Zira türkiye'de 200.000 ön sipariş alınmış.

Uruloki

Uruloki

Üye

Ben wp genel destek bölümünden duyduklarımı söyledim. Zira türkiye'de 200.000 ön sipariş alınmış.

Ne 200bin siparişi yuh artık kim atıyor bu rakamları yapmayın

• Beğen
Tepkiler: Türe
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Ne 200bin siparişi yuh artık kim atıyor bu rakamları yapmayın

Satış rakamları için herşey çok erken. Sadece 2- 3 ülkede çıktı daha. Bunu aralık sonunda konuşalım isterseniz. Konu dışına çıkmayalım iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum arkadaşlar. Ama ön sipariş listesinde italya ve bir ülkede daha stoklar tükenmişti. Haberleri var zaten. Tahminimce 5 milyon satış rakamına ulaşabilir. Çinde lumia 920t denilen cihaz söylentileri var. (s4 pro ve adreno 320 ile çıkabilir.) Öyle olursa çok satacaktır.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone5 in L920 yi tarayıcıda yakalaması an meselesi,nokia n9 da olduğu gibi Lumia da da olayı bitirmiş:)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Heyecan dorukta. :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt