iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın ilk tanıtım videoları da geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın ilk tanıtım videoları da geldi
Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri için ilk tanıtım videoları yayınlandı…

Apple, dün akşam Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentinde tarihinin en kalabalık etkinliğini gerçekleştirdi ve bir çok yeni cihazını resmi olarak duyurdu. Bunlar arasında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus olarak yeni akıllı telefon modelleri başı çekerken, ayrıca iPad Pro ve iPad Mini 4 olarak da yeni tablet modellerini resmi olarak duyurdu.

Apple’ın yeni cihazları geçtiğimiz sene sunulan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile aynı tasarımda geliyor, ancak renk olarak Roze Altın adında yeni renk seçeneği yeni modellere eklenmiş.

iPhone 6S 4.7″ büyüklüğünde ve 1334×750 piksel çözünürlüğünde 3D Touch destekli LED ekran ile gelirken, iPhone 6S Plus ise 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde yine 3D Touch destekli LED ekran içeriyor.

Yonga seti olarak ise her iki modelde de yeni nesil 64-bit A9 kullanılırken, ayrıca yardımcı M9 işlemci de içeriyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’da firma 12MP 4K video çekimi yapabilen kameraya yer vermiş, ancak OiS desteği sadece iPhone 6S Plus’da bulunmakta.

Ön kamera 5MP çözünürlükte geliyor ve ekran Selfie çekimlerinde flaş olarak kullanılabiliyor. Touch-ID parmak izi tarayıcısı ile gelen akıllı telefonlar iOS 9 mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Apple, bu yeni cihazları için ilk tanıtım videolarını da yayınlarken, bu yeni videoları aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-ilk-tanitim-videolari-da-geldi-h205542.html

Üst Alt