Sorduğum soruya destek alamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
Sorduğum soruya destek alamadım
Merhabalar,
Symbian signed in sertifika olayı emınim editörlerin çok kafasını ağrıttı acılan konulardan vs. Benimde kafam ağrıdıki yakın bi zamanda nokia standlarına uğrayacağım.

Negative sağolsun gerçekten onu takdik ediyorum. Seri numaralarımızı verdiğimiz taktirde bize sertifika yolluyor. Fakat yollamış olduğu sertifika uzantısı .csr benim bunu birde symbiansigned e girip .cer yapmam gerekiyor.Fakat siteye üye olamıyoruz.

Bende Sitedeki sertifikalama işleminin anlatıldığı konu altına sorunumu yazdım. Fakat benim sorunuma bir çözüm yolu sunan olmadı.
Birde o konudaki kötü mesajları şikayet ettim:
Bir kişi gelmiş ve şunu yazmış:
cimbomcem' Alıntı:
bnm konuyu al millete ben yaptım die goster ayıp be

Bu mesajlada ilgilenen olmamış. Kendi sorunumdan şikayetçi değilim mutlaka bir çözüm yolu bulurum diye düşünüyorum. Fakat sitede şikayet ettiğim bir başlığa neden bakılmıyor ve Symbian Destek bölümü olmasına rağmen bir konu açılıp neden birdaha destek verilmiyor?
Şikayetçi olduğum konu budur:
Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla) - Sayfa 4

İlgilenirseniz sevinirim.
Teşekkürler. İyi çalışmalar.:oke:Eski bir maxicep dostu.

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
Merhabalar,
Symbian signed in sertifika olayı emınim editörlerin çok kafasını ağrıttı acılan konulardan vs. Benimde kafam ağrıdıki yakın bi zamanda nokia standlarına uğrayacağım.

Negative sağolsun gerçekten onu takdik ediyorum. Seri numaralarımızı verdiğimiz taktirde bize sertifika yolluyor. Fakat yollamış olduğu sertifika uzantısı .csr benim bunu birde symbiansigned e girip .cer yapmam gerekiyor.Fakat siteye üye olamıyoruz.

Bende Sitedeki sertifikalama işleminin anlatıldığı konu altına sorunumu yazdım. Fakat benim sorunuma bir çözüm yolu sunan olmadı.
Birde o konudaki kötü mesajları şikayet ettim:
Bir kişi gelmiş ve şunu yazmış:

Bu mesajlada ilgilenen olmamış. Kendi sorunumdan şikayetçi değilim mutlaka bir çözüm yolu bulurum diye düşünüyorum. Fakat sitede şikayet ettiğim bir başlığa neden bakılmıyor ve Symbian Destek bölümü olmasına rağmen bir konu açılıp neden birdaha destek verilmiyor?

dostum mail alamamamanın nedeni çok basit ben aol ile denedim yine vermedi ama şöyle yapabilirsin kullanıcıadı[email protected] diye bir mail adresi al bu herhangi başka bir forum siteside olabilir ama admin lere söyleyip rica etmen daha kolay çünkü ben kendi diğer sitelerde mevcut olan bu tarz forum sitelerinin vermiş olduğu mail adresi ile kabul etti yahoo hotmail gmail ve aolu denedim alamadım !!!!! zaten açıklamasındada bu tarz mail sitelerini kabul etmediği yazıyordu ;)

trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
dostum mail alamamamanın nedeni çok basit ben aol ile denedim yine vermedi ama şöyle yapabilirsin kullanıcıadı[email protected] diye bir mail adresi al bu herhangi başka bir forum siteside olabilir ama admin lere söyleyip rica etmen daha kolay çünkü ben kendi diğer sitelerde mevcut olan bu tarz forum sitelerinin vermiş olduğu mail adresi ile kabul etti yahoo hotmail gmail ve aolu denedim alamadım !!!!! zaten açıklamasındada bu tarz mail sitelerini kabul etmediği yazıyordu ;)
2 tane mail uzantısı ile denedim . Kendi sitelerimin uzantısıyla aktivasyon gelmedi ikisinede. Şimdi buradaki sorun benim kayıt olamama sorunum değil. Neden destek verilmiyor bi konu açıldıktan sonra. Ve şikayet ettiğim kötü mesaj neden kontrol edilmedi.

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
2 tane mail uzantısı ile denedim . Kendi sitelerimin uzantısıyla aktivasyon gelmedi ikisinede. Şimdi buradaki sorun benim kayıt olamama sorunum değil. Neden destek verilmiyor bi konu açıldıktan sonra. Ve şikayet ettiğim kötü mesaj neden kontrol edilmedi.

dostum konuyu açan kişi genelde fark etmeyebiliyor bende adminlik ve modluk yaptığım için çünkü okadar çok konu açıyorsun ki açılan konuların takibinide yapman zorlaşıyor bu yüzdendir ben genelde konularıma kırık veya başka bir sebepten dolayı hata oluşursa diye pm le ulaşın yani özel mesajla konu linkini vererek bana ulaşın diyorum (şayet konuyu ben upload ettiysem) etmediysem de bu alıntıdır diyorum ;)şimdi misal ozanın açtığı konuları ara dediğinde bi dünya konu bulacaktır sayfalar o kadar çabuk değişiyor ki hangi birine baksın mesela ben ozana bu sertifika ve başka bir pro hakkında soru sordum ama o kadar yoğun ki zannedersem konu belki gözünden bile kaçmış olabilir illaki görecek diye demiyorum hepimiz insanız hata yapabiliriz ama senin yapacağın şey konu linki ile admin veya süper modlara konu linkini vererek onları bilgilendirmek olur yoksa hangi sayfaya nereye baksınlar ;)

trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
Umarım kontrol eder yakında :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şikayetinizle zaten bize geldikten kısa bir süre sonra ilgilenilmiş. Fakat aramızda bu konuyu konuştuğumuz için herhangi bir işlem yapılmamış. Yani farkındayız gönderdiğiniz şikayetin. :oke:

trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
Şikayetinizle zaten bize geldikten kısa bir süre sonra ilgilenilmiş. Fakat aramızda bu konuyu konuştuğumuz için herhangi bir işlem yapılmamış. Yani farkındayız gönderdiğiniz şikayetin. :oke:
Hmm peki o zaman.
Symbian a üye olma konusunda sonunda yeni bi domain aldım. O domain in mail kutusuna aktivasyon kodu gelmeyi başarabildi.

İlginiz için teşekkürler.:):P

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Bize ulaşan şikayet raporlarıyla ilgilenmeme gibi bir durum söz konusu olamaz. Raporu okuyan her yönetici ilgili konuya giderek gerekeni yapar.

van_hoijdonk'un dediği gibi, sizin raporladığınız mesaj üzerine konuşmalarımız var. Mesajı yazan kişi ne kadar doğru söyler ne kadar yalan söyler bunu bilemeyiz. Negative konunun sonunda özellikle belirtmiş "alıntı değildir" diye .. Mesajı direk silmesini de bilirdik ama kimsenin bizde hakkının kalmasını da istemeyiz.

Sizin sorununuza öneri gelmemesi de bir çok üyenin sertifika sorunu hakkındaki bilgisizliğinden kaynaklanıyor. Bilip de yardım etmemek olur mu?

İyi forumlar. :)

Ozan

Ozan

Admin
Ben her gün pm den yaklasık 15-20 kisiye, sertifika yolluyorum.

Yolladıgım sertifikalar direk "cer" dosyasıdır, csr yollamadım kimseye yollamam da neden yollayayım programın zaten olusturdugu dosyayı . Bir yanlısınız var dikkatli bakın

trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız Negative günde belki 20 den fazla kişiye sertifika yolluyorsun. O kadar seri numarası arasında sanırım dalgınlığınıza gelmiş olmalı. Sakın art-niyetli olduğumu düşünmeyin bu konuda. Sadece görüşümü ve merak ettiğimi yazdım.
Sorunu halletim zaten sizin yardımlarınız doğrultusunda. çok teşekkür ederim.

Ozan

Ozan

Admin
Ya pardon gerçekten nasıl olduysa o kadar kişiye yolladım sadece sizinkinde sorun olmus yani alt alta geldiginden dosyalar, yanlıs dosyayı seçmisim dalgınlıkla. İşte doğrusu ;

yemin001

yemin001

Üye
eline sağlık cok tşk:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

trSHARK

trSHARK

Üye
    Konu Sahibi
Ya pardon gerçekten nasıl olduysa o kadar kişiye yolladım sadece sizinkinde sorun olmus yani alt alta geldiginden dosyalar, yanlıs dosyayı seçmisim dalgınlıkla. İşte doğrusu ;
Problem değil Negative halletmiştim. ben o kadar dosya arasında karıştırman son derece normal :) certifikayı silersen sevinirim :D

yemin001 arkadaşım o benim sertifikam :D almassan sevinirim :D:P:naughty:

Ozan

Ozan

Admin
IMEI yi zaten editlemistim o yüzden önemi yok silmenin. Neyse sorunun hallolmasına ve anlastıgımıza sevindim :)

Konuyu kapatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt