Telefon Tavsiyesi Html5 puanlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Html5 puanlarınız
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki artık Html5 e geçiyoruz. Artık flaş player desteginin mobil için de kesildiğini düşünürsek küçük bir yarışma yapabiliriz. O çok övdüğümüz, uğruna tartışmalar yaptığımız akıllı telefonlarımız bakalim gerçekten nekadar iyi? Kurallar oldukça basit. Tek yapmanız gereken telefonunuzun kendi tarayıcısıyla http://www.html5test.com/ adresini ziyaret edip, puanınızı buraya telefon modeliniz ve işletim sistemi versiyonu ile beraber ister ekran görüntüsü alarak isterseniz DOĞRU olma şartı ile yazarak koymanız.
Ilk puan benden olsun. Güçlü donanımı ve büyük ekranı ile tanınan not2 kullanıyorum ve 4.1.1 android versiyonu ile beraber 434 puan aldım. Kendi laptobumdan firefox ile yaptigim testten ise 379 puan almıştım.
Evet arkadaşlar. Lütfen tartışma çıkarmadan puanlarınızı yazarsanız sevinirim. Telefonlar ve puanları sizin desteklerinizle beraber buraya eklenecektir. İlginize teşekkür ediyorum

Türe

Türe

Üye
Galady s3 412 puan

PriZm

PriZm

Üye
:p
Android 4.1.2
Dolphin Browser HD+Jetpack

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
phasan

phasan

Üye
344 iphone 4 5.1.1

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

stock tarayıcı

mozilla 15

acuxx

acuxx

Üye
350+9

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

:ağlarım:

Türe

Türe

Üye
Sonucta benim cihazdan ya da atiyorum baska yuksek cihazlardan daha yuksek alan alt modeller daha mi hizli oluyo tabiki hayir dedigm gibi bu benchmarklar telefonlar icin artik ego tatmini oldu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sonucta benim cihazdan ya da atiyorum baska yuksek cihazlardan daha yuksek alan alt modeller daha mi hizli oluyo tabiki hayir dedigm gibi bu benchmarklar telefonlar icin artik ego tatmini oldu

ağzın beş kavanoz bal yesin

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
c6-01

phasan

phasan

Üye
Harbi ben bu siteden hic birsey anlamadim

Takipçi Satın Al