symbian belle galeri ve videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle galeri ve videolar
uzun süredir android kullanıyorum nokia ya 808 purewiev ile dönüş yaptım.fakat galeri ve videolar bölümü ile ilgili sıkıntım var sıkıntım şu önceden resimleri falan telefona yüklerken klasör klasör ayırsanda galeride toplu görünüyordu fakat albümlereyerek ayırabiliyorduk fakat şimdi 808 te galeride ve videolarda albümleme diye birşeyde yok resimlerin hepsi bir arada bunların ayırmanın bir yolu yöntemi varmı arakadaşlar?0

asigsasi

asigsasi

Üye
görüntüler klasöründe veya videolar klasöründe yeni klasörler oluşturup istediklerini ayırabilirsin

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
klasörle ayrı zaten dosya yöneticiden girdiğimdede ayrı görünüyor fakat galeride hepsi bir arada çıkıyor videolar içinde aynı şey geçerli dosya yöneticide ayrı fakat menüden videoalra girince hepsi bir yerde

Lumiance

Lumiance

Üye
videolarda dosya isimlerinin başına kategori ismi yazarsın örn: Müzik - Sanatçı - Şarkı.mp4 şeklinde. O zaman videolarda üsturuplu görünür

galeride de ekranı sola kaydırınca albümler bölümüne geçiyor albüm ekleyebiliyorsun ve galeriden seçtiğin resimleri istediğin albüme ekleyebiliyorsun. Ordan albümü seçince sadece o albümdeki resimleri görürsün. Mesela kameradan çekilen fotolar çekilenler isimli albümdeler. Onu seçersen sadece kendi çektiklerini görürsün

asigsasi

asigsasi

Üye
yeni mi çıktı :D

Lumiance

Lumiance

Üye
fp1de vardı fp2de uçmuş :D yeni fakettim ben de pek kullandığım bi özellik olmadığı için. :)

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen herkese tşk ettim teli sattım kurtuldum en iyi çözüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt