Nokia 808 mi Galaxy S3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hafıza kartı takalım dedik 8 gb ondan sonra kasmaya başladı. Format bi işe yaramıyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Öncelıkle bunu burada söylemen hata. Eline 808 al bırde s3u al Direk 808 bırakırsın cunku ekran cözünürlügü fılan baya düşük. 41megapixel demişsin sen fotograftan anlasaydın herşey megapixel deıgldır megepixel örnegın poster fılan cıkartıcanya ozamanlar gerek ama 808 carl zeiss mercek kullandıgı icin baya başarili.

Kamera dişinda herşeyi vasat zaten galaxys3un kamerası senı tatmın eder bunu unutma.

Bu arada galaxy s3 808 e göre Daha havalı bence:oke:

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye

zappinger

Üye
opera kalitesiz goruntu veriyo wifida standartin ustune tanimam

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
ayarlardan ayarlanıyo

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Öncelıkle bunu burada söylemen hata. Eline 808 al bırde s3u al Direk 808 bırakırsın cunku ekran cözünürlügü fılan baya düşük. 41megapixel demişsin sen fotograftan anlasaydın herşey megapixel deıgldır megepixel örnegın poster fılan cıkartıcanya ozamanlar gerek ama 808 carl zeiss mercek kullandıgı icin baya başarili.

Kamera dişinda herşeyi vasat zaten galaxys3un kamerası senı tatmın eder bunu unutma.

Bu arada galaxy s3 808 e göre Daha havalı bence:oke:

öyle demeyin 808in ekranı 360x640 olabilir ama kameranın netliğini hdmı ile televizyona bağladığınızda anlarsınız

zappinger

Üye
forum rezil oluyo suan s3 ile karsilastirdigimiz cihaza bak

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR ve MoonLife01
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
kardeş keyfimden karşılaştırmıyorum

By_Casparov

By_Casparov

Üye
şaka demi :D

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
eğer yalan söylüyorsam hepinizden özür dilerim

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
kardeş karşılaştırmayı sevmediyseni ben ne yapayım? İki telefon var ikisinden birini seçicem siz rezil olduk diye düşünüyorsanız karşılaştırmaya katılmayın.

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
ve gerçekten öyle düşünüyorum yalan değil bu söylediklerim çoğunuz öyle davranıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...