Telefon açılmıyor (Flashing aborted hatası)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalcin_34

yalcin_34

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılmıyor (Flashing aborted hatası)
6600i Slide(0591451) telefonda v36,60 sürüm vardı Phoenix le formatlayacaktım ama NaviFirm de 36,60 yoktu 36,15 vardı ben de onu yüklemek istedim. Fakat "flashing aborted" hatası aldım. epey uğraştım ama olmadı. Sonra JAF ile denedim ve yükleme tamamlandı ama telefon yine açılmadı. (Telefonu açınca nokia yazısı geliyor fakat geri kapanıyordu.)
Sanırım artık telefonun şarjı da bitti çünkü artık hiç olmuyor ve nokia yazısı da gelmiyor. En başta şarjı tam doluydu.
Acaba yapabileceğim birşey var mı.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
dostum sanırım versiyon düşürmüşsün bu durum telefona ciddi zarar verir hatta nokia yazısı geliyor geri kapanıyor demişsin ben C5-03 kullanıcısıyım cfw yaparken bendede aynı sorun oldu beyaz ekran geliyor geri kapanıyor ROM yanmış yani sanırım sendede aynı sıkıntı var. kısaca pert olmuş.
ben garantiye gönderdim haber bekliyorum garantisi mevcutsa göndermeni tavsiye ederim.

yalcin_34

yalcin_34

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yanmıştır diye düşündüm. Telefoncuya götürdüm 30 liraya yaptırdım. Box la yapıyordu. Uğraştı biraz. Versiyon düşürme olduğu için olmadı. Başka boxlara baktı yaptı sonunda. O da yapamasa yanmış diyecektim.
6131 de de deneme amaçlı versiyon düşürme yaptım. Epey uğraştım sonunda açmıştım box kullanmadan.
Aynı durum geçen sene e6 da başıma gelmişti. Garantisi vardı. Anakartı değişti. Ücret almadılar garanti karşılamıştı.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Ben de yanmıştır diye düşündüm. Telefoncuya götürdüm 30 liraya yaptırdım. Box la yapıyordu. Uğraştı biraz. Versiyon düşürme olduğu için olmadı. Başka boxlara baktı yaptı sonunda. O da yapamasa yanmış diyecektim.
6131 de de deneme amaçlı versiyon düşürme yaptım. Epey uğraştım sonunda açmıştım box kullanmadan.
Aynı durum geçen sene e6 da başıma gelmişti. Garantisi vardı. Anakartı değişti. Ücret almadılar garanti karşılamıştı.

peki geçmiş olsun diyelim ohalde :)

benim c5-03'de tamir edilmiş testte imiş bakalım ne zaman gelirse ne işlem yaptılar öğrenirim

yalcin_34

yalcin_34

Üye
    Konu Sahibi
Sana da geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsın telefonunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt