5800 Telefonum açılmıyor ayrıntılar içeride

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeki93

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefonum açılmıyor ayrıntılar içeride
Sorun donanımsal mı yazılımsal mı pek emin değilim,cihazımın arka kapağı kırıldığı için 2 gündür arka kapaksız kullanıyordum.
hiçbir sorun yoktu. 3 gün önce sabah alarm çaldı,durdurdum,arkadaşıma mesaj atacakken dokunmatik çalışmadı,sonra ekran söndü. telefonu açamadım,öğlene kadar uğraştım açılmadı telefonun açma tuşuna bastığımda yanıt yoktu. ancak öğlene doğru denediğimde telefon titriyor ancak yine açılmıyordu.. biraz daha vakit geçti 1 2 gibi oldu saat sonra telefonun açma tuşuna bastığımda sürekli titriyordu. sonra ara ara bastığımda tekrar kısa bir titreme ancak açılmıyordu. telefonun ekranını çıkardım(dokunmatiği sağlayan ekran) sonra açmaya bastım birde baktım ki çalışıyor açıldı yani sonra 5 dakika sonra telefon tekrar kapandı aynı şeyler yaşandı.
bir telefoncuya götürdüm bana yüksek voltaj çektiğini nem kapmış olabileceğiini ve 30tl masrafı olduğunu söyledi ancak bunu söyleyen çocuk olduğu için itimat etmedim,bir başka telefoncuya durumu anlatıp telefonu bıraktım ancak yapamadı 3gün sonra aldım telefonu,forumda benzer konularda bataryadan kaynaklanabileceğini umdum ki zaten başka batarya ile denemiştim telefoncuda olmamıştı. ancak bu akşam telefonun bataryaya denk gelen dişlerine bakarken 3 dişden bir dişin kısa geldiğini farkettim bir ucuna kağıt sıkıştırarak açmayı denediğimde telefon açılır gibi oldu nokia yazısı geldi sonra karanlık ekran geldi ve tekrar kapandı aynı şeyi bir daha yaptığımda çalışmadı olmadı yani.
arkadaşlar ne yapabilirim telefonculara güven olmuyor alıyorlar basit bir şey için bile 50 60 tl fiyat biçebiliyorlar sizce sorun nerededir.
diğer benzer konuları denedim ancak sonuç alamadım. teşekkür ederim
 


lazye

lazye

Üye
aynı sorun bendede vardı ama şöyle teli kapadım bi daha açamadım titriyor ama ekran gelmiyordu. Kardeşim batarya uçları tele tam olarak deymiyodu bende batarya uçlarını birbirine yakınlaştırdm oldu ... Telefonu 2 mt attm yne kapanmdı.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefona hard format çek. Umarım yedekleme yapmayı benim gibi seviyorsundur. Rehber mesajlar gibi. :).
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Önce telefonu kapat. Sonra bu tuşlara aynı anda bas.

Hard Format : Kırmızı Tuş + Yeşil Tuş + Açma Kapama Tuşu + Kamera Tuşu.

Sonra hafıza kartını pc'ye yedekle ve biçimlendir.
 

Avunyali

Üye
Yedekle Sonra KVK'ya Ver 1 haftada Yaparlar :)) Ben c5 03 ü 2 sene önce akılsız kafam gittim akıllı şarj cihazına taktım bozdum KVK'ya verdim Oldu ...
 
Preloader

Preloader

Üye
yazılımsal ise HArd Format işi çözer,Ama yok yazılım değil dıştan gelen fiziksel bi sorun dersen KvK'ya yolla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt