Arkadaşlar kusura bakmayın, 2-3 gündür vize, final falan derken internete vaktim olmadı. papakudioflu üstad iyi bir derleme yapmışsın teşekkür ederim.
One X daha sağlam evet fakat işin bir de şu tarafı var, bir mekanda One X çıkardın mı kimse bakmaz fakat bir Note 2 veya s3 çıkardın mı vay be derler. Tıpkı bir zamanlar iPhone'da olduğu gibi. Evet kabul ediyorum, biraz gösteriş meraklısıyım.

) Lumia 920 bana da çok yakın geliyor.
Şu an Galaxy S4 hakkında çıkan haberlere bakıyordum Amerika'da falan. 2013 ilk çeyreğin sonu, en geç ikinci çeyreğin başı deniyor. Özelliklerini söylemeye dilim varmıyor fakat zorluyorum kendimi,
- 4 çekirdekli 2.0 GHz hızında çalışan Exynos 5450 işlemcisi
- 8 çekirdekli MALI T-658 GPU
- 2 GB çift kanallı RAM
- 5 inç HD Super AMOLED ekran
- 13 Megapiksel kamera
Bazıları bile doğru olsa, düşünsenize telefonu... İşte bu yüzden S3 ve Note2'den tamamiyle vazgeçtim artık. Ben Galaxy S4'ün, S2 gibi flagship olacağını düşünüyorum. S3 olabilmiş değil bence. Yani esas, değerli telefon değil. Ve sadece 6-7 ay içinde tanıtmayı planlıyorlarsa, şu anki S4'e göre sönük teknolojilere 1.500 küsür lira para vermek mantıksız geliyor.
Konuya cevap veren çoğu arkadaşın da dediği gibi Lumia 920 iyi bir seçim olacak. Ayrıca fikrim şu yönde artık, çıktığı gibi yurtdışından L920 getirteceğim. S4 çıkınca da onu da alacağım. Zaten şu anki parayı L920'ye verdiğim zaman, S4 çıkana kadar onun da parasını biriktiririm.
Dipnot:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız