Galaxy S3, Note 2, iPhone 5 gibi üstün telefonlar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
note 2 derim büyüklük sorun değilse eğer sorunsa s3 eğer s3 te büyük dersen ip5 :oke:

zappinger

Üye
ip5 de cok kucuk okadar para verdikten sinra wbi 5 inc olsun

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın, 2-3 gündür vize, final falan derken internete vaktim olmadı. papakudioflu üstad iyi bir derleme yapmışsın teşekkür ederim.

Neden hiç kimse one x dememiş :) S3 e göre daha iyi kamera daha sağlam. ama arkadaşın istediklerine göre en mantıklısı muhteşem kamera ile lumia 920

One X daha sağlam evet fakat işin bir de şu tarafı var, bir mekanda One X çıkardın mı kimse bakmaz fakat bir Note 2 veya s3 çıkardın mı vay be derler. Tıpkı bir zamanlar iPhone'da olduğu gibi. Evet kabul ediyorum, biraz gösteriş meraklısıyım. :)) Lumia 920 bana da çok yakın geliyor.

hmm anladım kardeş :) o zaman şimdiden hayırlı olsum ama nokia'ya şans vermek istersen al Note2'yi zaten 4 çekirdekli nokiaların gelmesi zaman alacaktır marketi de gelişir sen 1-1buçuk sene note2'yi temiz bi şekilde kullanırsın 4 çekirdekli nokia'larda hoşuna giderse Note2'yi satar 4 çekirdekli Nokia'lardan alırsın???

Şu an Galaxy S4 hakkında çıkan haberlere bakıyordum Amerika'da falan. 2013 ilk çeyreğin sonu, en geç ikinci çeyreğin başı deniyor. Özelliklerini söylemeye dilim varmıyor fakat zorluyorum kendimi,

• 4 çekirdekli 2.0 GHz hızında çalışan Exynos 5450 işlemcisi
  • 8 çekirdekli MALI T-658 GPU
  • 2 GB çift kanallı RAM
  • 5 inç HD Super AMOLED ekran
  • 13 Megapiksel kamera

Bazıları bile doğru olsa, düşünsenize telefonu... İşte bu yüzden S3 ve Note2'den tamamiyle vazgeçtim artık. Ben Galaxy S4'ün, S2 gibi flagship olacağını düşünüyorum. S3 olabilmiş değil bence. Yani esas, değerli telefon değil. Ve sadece 6-7 ay içinde tanıtmayı planlıyorlarsa, şu anki S4'e göre sönük teknolojilere 1.500 küsür lira para vermek mantıksız geliyor.

Konuya cevap veren çoğu arkadaşın da dediği gibi Lumia 920 iyi bir seçim olacak. Ayrıca fikrim şu yönde artık, çıktığı gibi yurtdışından L920 getirteceğim. S4 çıkınca da onu da alacağım. Zaten şu anki parayı L920'ye verdiğim zaman, S4 çıkana kadar onun da parasını biriktiririm. :)

Dipnot:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın, 2-3 gündür vize, final falan derken internete vaktim olmadı. papakudioflu üstad iyi bir derleme yapmışsın teşekkür ederim.

One X daha sağlam evet fakat işin bir de şu tarafı var, bir mekanda One X çıkardın mı kimse bakmaz fakat bir Note 2 veya s3 çıkardın mı vay be derler. Tıpkı bir zamanlar iPhone'da olduğu gibi. Evet kabul ediyorum, biraz gösteriş meraklısıyım. :)) Lumia 920 bana da çok yakın geliyor.

Şu an Galaxy S4 hakkında çıkan haberlere bakıyordum Amerika'da falan. 2013 ilk çeyreğin sonu, en geç ikinci çeyreğin başı deniyor. Özelliklerini söylemeye dilim varmıyor fakat zorluyorum kendimi,

• 4 çekirdekli 2.0 GHz hızında çalışan Exynos 5450 işlemcisi
  • 8 çekirdekli MALI T-658 GPU
  • 2 GB çift kanallı RAM
  • 5 inç HD Super AMOLED ekran
  • 13 Megapiksel kamera

Bazıları bile doğru olsa, düşünsenize telefonu... İşte bu yüzden S3 ve Note2'den tamamiyle vazgeçtim artık. Ben Galaxy S4'ün, S2 gibi flagship olacağını düşünüyorum. S3 olabilmiş değil bence. Yani esas, değerli telefon değil. Ve sadece 6-7 ay içinde tanıtmayı planlıyorlarsa, şu anki S4'e göre sönük teknolojilere 1.500 küsür lira para vermek mantıksız geliyor.

Konuya cevap veren çoğu arkadaşın da dediği gibi Lumia 920 iyi bir seçim olacak. Ayrıca fikrim şu yönde artık, çıktığı gibi yurtdışından L920 getirteceğim. S4 çıkınca da onu da alacağım. Zaten şu anki parayı L920'ye verdiğim zaman, S4 çıkana kadar onun da parasını biriktiririm. :)

Dipnot:

hmm o zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun artık Lumia 920'yi alınca bi konu açar Lumia920'de ne var ne yok yazarsın inşallah :)

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
hmm o zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun artık Lumia 920'yi alınca bi konu açar Lumia920'de ne var ne yok yazarsın inşallah :)

Tabi ki, 10-11 yıllık Nokia kullanıcısı olarak görüşlerimi belirtirim. :) Teşekkürler kardeşim.

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Heheh biz 3310 ile başlamıştık bu işe. Kavgalarda taş olarak kullanırdık. :D

zappinger

Üye
S4 ün esintileri yeni nexus tabletde var. Samsungun exynos ve a15i çok çok sağlam. Bide amoledi çok geliştirmişler. S3 ve note2nin amoledi arasinda çok fark var. Keskinlik ve renk doğruluğu baya artmış. Bide nokiadan daha iyi kameraa gelmesinler 13 megapiksel :D ama bence bu işlemciler telefon için çok yüksek

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
S4 ün esintileri yeni nexus tabletde var. Samsungun exynos ve a15i çok çok sağlam. Bide amoledi çok geliştirmişler. S3 ve note2nin amoledi arasinda çok fark var. Keskinlik ve renk doğruluğu baya artmış. Bide nokiadan daha iyi kameraa gelmesinler 13 megapiksel :D ama bence bu işlemciler telefon için çok yüksek

O işlemcilere göre oyunlar çıkar herhalde. Valla Nokia'dan daha iyi kamera gelirse hiç vefa göstermem Nokia'ya. :D Ama pureview lazım, carl zeiss lazım.... Bu arada Xenon flaş neden koymamışlar acaba? N8'imde bile var. Gerek mi yok?

zappinger

Üye
Exynos en yakın rakibi a6 yı 3e katliyo ^_^ note2 filan mükemmel ama bana şuan para verselen kesinlikle s4 beklerim Samsung kameraya düştü bu ara sensörleri nasil olucak acaba

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Ben de o yüzden S4 bekliyorum, bu arada da L920'ye şans vereceğim.

aleranol

aleranol

Üye
Ben de o yüzden S4 bekliyorum, bu arada da L920'ye şans vereceğim.

eğer okadar büyük ekranı olursa o direk tabletfon sınıfına girer bence. 4.8 belkide 4.9 aradaki sinir olmalı bence. yoksa insanlar sırf onun için zorluk çekmeye baslamamali artık 4.2-4.3 ekran ihtiyacı arttı avrupada biliyorsunuzdur. bence bir sinir olmali.

emreilhans

emreilhans

Üye
Lg nexus 4 varken bunlara gerek yok.

Üst Alt