zappinger
Üye
alay konusu muNote 2 sonrada galaxy s3 derim ben.Ama özellikle note 2 öneriyorum.Daş gibi telefon
büyüklük konusu biraz zorlar.tabak kadar telefon kulağına nasıl tutacan felan alay konusu olursun
alay konusu muNote 2 sonrada galaxy s3 derim ben.Ama özellikle note 2 öneriyorum.Daş gibi telefon
büyüklük konusu biraz zorlar.tabak kadar telefon kulağına nasıl tutacan felan alay konusu olursun
Note 2 tavsiyemdir olmadı S3her ikiside
candır
![]()

Bilgisayar mühendisliği okuyorsanız ve geliştirici olmayı düşünüyorsanız açık kaynak bir cihaz almanız daha makul görünüyor,S3 yerine Note2 daha çok bir öğrencinin gündelik işlerini kolaylaştırabilir,Nokia N9 da alabilirsiniz.
Pek hoş gelmedi ama özellikleri de kaba tabirle boru gibi. S3'e yakınım şu an. Bu arada negros arkadaş iyi özetlemiş. Kendisine özellikle teşekkür edyorum.
Anca online olabildim tekrar. Genelde yorumlar Note 2 ve S3 şeklinde, dediğiniz gibi Note 2 ile kulağıma alıp konuşurken kendimi eski ahizeli telefonlarda konuşuyormuş gibi hissettim.Pek hoş gelmedi ama özellikleri de kaba tabirle boru gibi. S3'e yakınım şu an. Bu arada negros arkadaş iyi özetlemiş. Kendisine özellikle teşekkür edyorum.
S3'ün sağlamlığı konusunda internette çok yanlış yönlendirmeler var sanırım. Zira kırılmaz cam ve poli kasa nasıl oluyor da 1 metreden yere düşüp kullanılamaz hale geliyor anlamadım.
Ayrıca iPhone 5 stabillik konusunda diğerlerine göre daha iyi geldi bana nedense. Ama işte kısıtlı kullanım. Bir mühendisin hoşuna gitmeyen şeyler bunlar.
S3'e yakınım dediğim gibi, fakat bu kırılma, çizilme olayları cidden çok mu oluyor? Ayrıca garanti kapsamına da almamışlar hiçbirini. Kullanıcı hatası demişler ve 400-500 lira para istemişler?
Anca online olabildim tekrar. Genelde yorumlar Note 2 ve S3 şeklinde, dediğiniz gibi Note 2 ile kulağıma alıp konuşurken kendimi eski ahizeli telefonlarda konuşuyormuş gibi hissettim.Pek hoş gelmedi ama özellikleri de kaba tabirle boru gibi. S3'e yakınım şu an. Bu arada negros arkadaş iyi özetlemiş. Kendisine özellikle teşekkür edyorum.
S3'ün sağlamlığı konusunda internette çok yanlış yönlendirmeler var sanırım. Zira kırılmaz cam ve poli kasa nasıl oluyor da 1 metreden yere düşüp kullanılamaz hale geliyor anlamadım.
Ayrıca iPhone 5 stabillik konusunda diğerlerine göre daha iyi geldi bana nedense. Ama işte kısıtlı kullanım. Bir mühendisin hoşuna gitmeyen şeyler bunlar.
S3'e yakınım dediğim gibi, fakat bu kırılma, çizilme olayları cidden çok mu oluyor? Ayrıca garanti kapsamına da almamışlar hiçbirini. Kullanıcı hatası demişler ve 400-500 lira para istemişler?
s3 senin isteğini karşılar ancak dediğin gibi kullanıcı hatası denikiyormus hep.Anca online olabildim tekrar. Genelde yorumlar Note 2 ve S3 şeklinde, dediğiniz gibi Note 2 ile kulağıma alıp konuşurken kendimi eski ahizeli telefonlarda konuşuyormuş gibi hissettim.Pek hoş gelmedi ama özellikleri de kaba tabirle boru gibi. S3'e yakınım şu an. Bu arada negros arkadaş iyi özetlemiş. Kendisine özellikle teşekkür edyorum.

O zaman dikkatli düşürmek lazım. Köşelerine gelmeyecek şekilde.s3un cabuk kirilmasinin nedeni koselerinin oval yapida olmasi.
Ne yapalım S3 de böyle güzel.İşte senin düşürüşün kaliteliymiş kardeş.
1.80 den 1-2 kere düştü sorun yok içim acıyo![]()

Beklemekten sıkıldım açıkçası ama HTC J neyin nesidir nasıl bir şeydir? Biraz bilgi verebilirsen sevinirim.Bu 3 cihaz arasinda kesinlikle note 2 ama bekleye bilirsen htc j
Dostum sonunda vazgeçtim ben ondan. Hani onu alırsam bir de 3310 almalıydım ki telefonla utanmadan konuşabileyim.
not2 alman benim işime yarar çünkü.bende.alıcam rootlarkej filan iyi olurdus3 senin isteğini karşılar ancak dediğin gibi kullanıcı hatası denikiyormus hep.
Şaka bir yana, onun büyüklüğünü kafamda 2ye ayırdım; şimdi S3 veya diğer telefonlardan birini alıp(Note 2 gibi büyük olmayan), daha sonra da ipad 4 çıkınca onu almak. Böylece her 2 iş için tek alet kullanmama gerek kalmaz.Kamera özellikleri? Sırf bu yüzden Nokia 920 olabilir dedim sen düşün artık kameranın ne kadar önemli olduğunu.2gb ram 5inc ekran andreno 320 gpu

Hemen çöpe atmak olmaz S3 diye. Gerçekten pureview kamera ve kablosuz şarj özellikleri çok çekti beni. Tek sıkıntım windows. Onu da bir incelemek lazım dediğin gibi.