Yani düşününce iyi şeyler oluyor, lâkin ''hiphop8'' kardeş; şöyle bir durum var yukarıda da belirttim, WP yeni yeni (bana göre) mobil dünyaya girdi, Nokia'nın çıkartağı öne sürülen 4çekirdekli canavarları bekle, yahut şöyle diyeyim; oyun çok oynuyor uygulama kullanıyorsun, şuan için WP'lu bir cihaz ile bu ihtiyaçlarını karşılayamazsın, ama tavsiyem;
1-)N8'ine sarılacak 1-1.5 sene ya sabır diyeceksin (ki bu gerçekten sabır ister

)
2-)N8'den vazgeçip ihtiyacını geçici olarak karşılayacak bir cihaz almak! (cazip gelebilir bu fikir)
3-) Olmaz hemen ya s3 ya Note 2 yada Lumia 920 alcam diyorsan ki bu senin söyleyeceğin en son şey olur! Neden mi?
Cevap vereyim;
S3 aldın yada Note2, kullanıyorsun süper muhteşem iyi ki almışım diyorsun, çok değil 3 bilemedin 5 ay kullandın, Samsung daha üst modeller çıkardı, yetmedi Nokia 4 çekirdekli cihaz çıkaracağının sinyallerinin ardından somut belgeler belirdi, ne olacak, ''keşke almasaydım'' dermisin, ben olsam derdim, neden? Hemen bunada cevap vereyim, nokia bir zamanların devi ve de markası kalite konuşuyor yani, kaliteli kamera da muazzam, yeni 4 çekirdekli WP8'li cihaz duyurmuş olacak ve gözlerini kamaştıracak gibi gibi düşünceler işte,
Sonuç olarak;
hiphop8, kardeş, tavsiyem ortada, ya N8'le bi zaman devam edecek bu Note 2-S3-Lumia920 gibi düşüncelerini erteleyeceksin, yada s3 yada Note2'yi alıp bi zaman sonra Nokia'nın 4 çekirdeklileri piyasaya merhaba dediği zaman ''keşke'' diyeceksin!!!
NOT:''Ben hiçbir şey bilmiyorum, belki 4 çekirdekli çıkarmaz çıkarmayacaktır bilemem, ama bir çok söylenti var yani, ama Nokia bu pazara tutunmak için herşeyi yapacağı gibi 4 çekirdekli cihaz da çıkaracaktır diye umuyorum, asla fan'lık yapmıyorum, hiçbir zaman da yapmam, sarf ettiğim cümlelerden dolayı yanlış anlaşılmaya neden olduysam kusuruma bakmayın''