Yeni Şarkı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NiggaRay

Üye
Nakarat bıraz kötü gibi :) onun dışında verseler güzel.

otostopçu

otostopçu

Üye

Müzik hangi kafada biz hangi kafadayız kardeşim? Tekrar söylüyorum mix yapan arkadaş aceleye getirip tam oturtmamış normalde mix kayıttan uzun sürer ama elemanlar aceleye getirdiler,bu da bana ders olduğbir daha kendi şarkımın mixini başkasına bırakmıyacağım.

- - - Eklendi - - -

oraya koncak kadar iyi değil,ben sadece arada soran arkadaşlar görsünler diye koydum bunu öylesine. Albümü oraya koyarız kısmetse.

albüm mü çıkıyor hayırlı olsun :alkis

yasinzz

Üye
bilmiyorum ben bu tür sevmem darılma ama :) pendulum veya rammsstein dinlerim ben la genede başarılı la :D

Lumia920

Üye
iğrenç git bi damdan aşağı atla en hayırlısı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mobilim izleyemedim ama paylaştığın ve medeni cesaretin için tebrik + teşekkürler :alkis

cukuleaks

Üye
Harika olmus abi ellerine saglik ;) keske bende orda olabilsem :(

Türe

Türe

Üye

Abicim nakaratları ben söylüyorum bir de 2:19 da ben giriyorum. Valla abicim mix mastering ben yapsaydım böyle olmazdı ama arkadaşlar aceleye getirdiler dün nete vermek için yoksa ben bu akşama anca bitiririm ben biraz titizim :D O yüzden 4 aydır albüm bitmiyor :kop2: Şarkıdaki eksilerden biri de girişe nakarat koymuş arkadaş ve orda beate oturtamamış oraya koycanı söylese oraya ayrı söylerdim.. Dinleyip yorumlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Guzel olmus guzel agziniza saglik :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dinleyip vakit ayırdığınız için :)

otostopçu

otostopçu

Üye
darısı albümüne can abi :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
darısı albümüne can abi :hmmm

İnşallah abicim bakalım,biz albüm kayıtlarına giriştik tam mikrofon çürüğe çıktı yeni mikrofon almayı bekledik onu aldık bu sefer eski kayıtları başa sardık falan sonra bi kaç şey içime sinmedi oturdum bir daha beatleri yazdım falan şimdi de çok ince eleyip sık dokuyorum ve çok vaktim de yok sarkıp duruyor ama 2013 ten önce kesin çıkacak :)

otostopçu

otostopçu

Üye
:) fl studio mu :naughty:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Evet abim ben fl kullanıyorum ,albümden sonra reason la uğraşıcam biraz.

- - - Eklendi - - -

Youtube da videonun altına nikimi verip küfür eden karaktersiz herif kimse yakalarsam o küfürü ona yedireceğim! Youtube adı İsmailcan Avan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt