s2-mali400 ve not2-mali400

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben de iniyor daha ama millet gs2 de kastı diyor moralim bozuldu

doctorrr

doctorrr

Üye
tabikide hayır :lac:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Aha sohbet var :nono: Neyse bende most wanted 70 kb/s hızda iniyor :ağlarım:

amcalu1

amcalu1

Üye
Yeni verilen apk yi indirdim oyun indi bastım ikona açılır gibi yapıp kapandı bir daha denedim oyun açıldı sorunsuz bir şekilde yarış başlarken küçük bir fps kayması oldu ama sonra düzeldi kasmiyor şimdi

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
hey konumu sohbete çevirmişiniz adamim. neyseya boşver. zaten ilk yazılım iyi olursa.hemen alma şansım var. oof oof 2gun bile bekleyecek sabrım yok alarmimda bile kalk not2 almış babam yazıyor :rock:

pRime.

pRime.

Üye
İki gpu aynı değil. Tam emin değilim ama galaxy s2'deki mali 400 galiba tek çekirdek. Galaxy s3 ve note 2'deki ise hem çift çekirdek hem de overclocklanmış.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
İki gpu aynı değil. Tam emin değilim ama galaxy s2'deki mali 400 galiba tek çekirdek. Galaxy s3 ve note 2'deki ise hem çift çekirdek hem de overclocklanmış.

bende öyle biliyorduk ama niyeyse başka bench sitelerinde rastlamadım

PriZm

PriZm

Üye
S2: Mali-400
S3 ve Note 2: Mali-400MP

diye biliyorum :)

pRime.

pRime.

Üye

bende öyle biliyorduk ama niyeyse başka bench sitelerinde rastlamadım

- - - Eklendi - - -

S2: Mali-400
S3 ve Note 2: Mali-400MP

diye biliyorum :)

bilgi düzeltmesi yapıyorum, yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.
galaxy s2 ile gs3 ve note2 aynı mali 400 mp gpu'suna sahipler ve bu gpu bünyesinde 4 çekirdek barındırıyor ancak gs3 ve note2'deki gpu overclocklu.

bu arada her gpu'daki çok çekirdek olayı, daha çok çekirdek olan gpu'nun daha iyi olduğu anlamına gelmez. apple'ın a5 chipsetindeki sgx543 mp2 çift çekirdekli olmasına rağmen mali 400'den daha güçlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt