donanıma müthiş optimizasyonuyla stabilitesiyle-kararlılığıyla ve arayüz basitliğiyle wp sadece nitelikli oyun-uygulama bolluğuyla androidTartışmalar başlıyor...
Android şu anki durumuna göre Wp'dan epey ileride.ama WP'un nasıl bir uygulama ve destek alacağıda kafa karıştırıcı.

İşte orası tam bir muamma.Aynen bide o var tabi Ama wp sanki birden atağa kalkacakmış gibi duruyo
Arayüz Basitliği
donanıma müthiş optimizasyonuyla stabilitesiyle-kararlılığıyla ve arayüz basitliğiyle wp sadece nitelikli oyun-uygulama bolluğuyla android![]()
Metro 
Wp daha kullanışlı sayın direktör bay.Bu su götürmez bi' gerçek kabul et bunu.
Arayüz BasitliğiMetro
Jelly Bean vs WP8 yaparsak Jelly bean ile kıyasıya yarışır diyorum.zaten multitaskını biliyoruz WP'un..
Tartışmaya gerek yok. Wp
Arayüz BasitliğiMetro
Jelly Bean vs WP8 yaparsak Jelly bean ile kıyasıya yarışır diyorum.zaten multitaskını biliyoruz WP'un..
Bu yazımı ss al 2 sene sonra aç bak

Daha kullanışlı olduğunu bende biliyorum
Wp daha kullanışlı sayın direktör bay.Bu su götürmez bi' gerçek kabul et bunu.
sağa-sola kaydır dur bundan basiti ne var 
mobil için uyumsuz biraz sanki.ios ve androide göre hala çok çok yetersiz.Peki windows phone uygulama konusunda nasıl
bana göre tamda mobile göre tasarlanmış bi' arayüz metro
Daha kullanışlı olduğunu bende biliyorumsağa-sola kaydır dur bundan basiti ne var
benim bahsettiğim görselliği hoşuma gitmiyormobil için uyumsuz biraz sanki.

Tartışmaya gerek yok. WpBu yazımı ss al 2 sene sonra aç bak
![]()
![]()

Hız olarakta süper stabil olduğunu herkes biliyor wpnin![]()
Tartışmayacağım zaten.Sıkıldım
2 sene sonra geldiğinde android yine 2 sene sonra gibi olmuş olacak bu da ayrı mesele![]()

herşey multitaskta bitiyorsa ioste vasat dimi
nedense yarım multitask olan sistemler hep stabil oluyor.. (Meego hariç)
hacı onu bunu bırak şimdi. Wp telefonlar aşırı güncel ve kolay. wpler lumialar sana bi telefon olarak gelmiyor, hayatını hızlandıracak,kolaylaştıracak bir alet olarak geliyorlar. Ekranı bir açıyorsun tık tık tık herşeyini saniyede hallet koy cebine. bukadar basit
nedense yarım multitask olan sistemler hep stabil oluyor.. (Meego hariç)