Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone mi? Android mi?
Arkadaşlar bir süredir yeni telefon almak istiyorum ilk başta androidten yanaydım ama daha sonra windows phonede kafamı karıştırmaya başladı sizce hangi işletim sisteminden yana olmalıyım :)

PriZm

PriZm

Üye
Tartışmalar başlıyor...

Android şu anki durumuna göre Wp'dan epey ileride.ama WP'un nasıl bir uygulama ve destek alacağıda kafa karıştırıcı.

doctorrr

doctorrr

Üye
Tartışmalar başlıyor...

Android şu anki durumuna göre Wp'dan epey ileride.ama WP'un nasıl bir uygulama ve destek alacağıda kafa karıştırıcı.
donanıma müthiş optimizasyonuyla stabilitesiyle-kararlılığıyla ve arayüz basitliğiyle wp sadece nitelikli oyun-uygulama bolluğuyla android :ok2:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bide o var tabi Ama wp sanki birden atağa kalkacakmış gibi duruyo

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp nin cihazları android cihazlara nazaran(nokia yı kastediyorum)daha sağlam ve şık duruyor.ben kesinlikle wp diyorum

PriZm

PriZm

Üye

donanıma müthiş optimizasyonuyla stabilitesiyle-kararlılığıyla ve arayüz basitliğiyle wp sadece nitelikli oyun-uygulama bolluğuyla android :ok2:
Arayüz Basitliği :zzz: Metro :zzz:

Jelly Bean vs WP8 yaparsak Jelly bean ile kıyasıya yarışır diyorum.zaten multitaskını biliyoruz WP'un..

doctorrr

doctorrr

Üye

Jelly Bean vs WP8 yaparsak Jelly bean ile kıyasıya yarışır diyorum.zaten multitaskını biliyoruz WP'un..
Wp daha kullanışlı sayın direktör bay.Bu su götürmez bi' gerçek kabul et bunu.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Peki windows phone uygulama konusunda nasıl

cukuleaks

Üye

Tartışmaya gerek yok. Wp :oke: Bu yazımı ss al 2 sene sonra aç bak :oke: :op:

PriZm

PriZm

Üye

Wp daha kullanışlı sayın direktör bay.Bu su götürmez bi' gerçek kabul et bunu.
Daha kullanışlı olduğunu bende biliyorum :D sağa-sola kaydır dur bundan basiti ne var :D

benim bahsettiğim görselliği hoşuma gitmiyor :) mobil için uyumsuz biraz sanki.

cukuleaks

Üye
Hız olarakta süper stabil olduğunu herkes biliyor wpnin :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye

Daha kullanışlı olduğunu bende biliyorum :D sağa-sola kaydır dur bundan basiti ne var :D

benim bahsettiğim görselliği hoşuma gitmiyor :) mobil için uyumsuz biraz sanki.
bana göre tamda mobile göre tasarlanmış bi' arayüz metro :)

PriZm

PriZm

Üye

Tartışmaya gerek yok. Wp :oke: Bu yazımı ss al 2 sene sonra aç bak :oke: :op:

Tartışmayacağım zaten.Sıkıldım :zzz:

2 sene sonra geldiğinde android yine 2 sene sonra gibi olmuş olacak bu da ayrı mesele :D

cukuleaks

Üye

nedense yarım multitask olan sistemler hep stabil oluyor.. (Meego hariç)
hacı onu bunu bırak şimdi. Wp telefonlar aşırı güncel ve kolay. wpler lumialar sana bi telefon olarak gelmiyor, hayatını hızlandıracak,kolaylaştıracak bir alet olarak geliyorlar. Ekranı bir açıyorsun tık tık tık herşeyini saniyede hallet koy cebine. bukadar basit :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende katılıyorum bu duruma android stabil değil pek ama işte şimdi herşey ilk başta android ve ios çıkıyor insan ister istemez kullanmak istiyor o uygulamaları

Takipçi Satın Al

Üst Alt