s2-mali400 ve not2-mali400

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
s2-mali400 ve not2-mali400
Herkese iyi akşamlar. Deminden gezinirken aklıma s2 ile not2 nin aynı gpu yu kullandığı geldi. hatta most wanted konusunda birisi s2 de kastı yazmis :oha:
aklıma kuşku geldi acaba not da kasarmı diye? benchmarklara güvenmem ama bir göz attım ve not 2nin samsunglarda en iyi skora sahip olduğunu gördüm. hatta s2ye büyük fark atmış. acaba bunların gpularinin tam olarak teknik özelliklerini bilen varmı? ben baktım ama bulamadim lütfen kuskumu giderin not2 nin 2yil daha en iyi oyunları oynatacağını soyleyin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Oyunların kasması çok büyük sorun değil ki. Zaten yeni sürümü çıkıyor performans sorunu gideriliyor, Most Wanted daha yeni çıktı bikaç haftaya yeni sürümü çıkar stabilite sorunu ortadan kalkmış olur yani Note 2'de sıkıntın olmaz.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
inşallah öyle olur yoksa okadar para verecem.acamayacak :zzz: :'(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
note deki s2 nin oc lanmış hali. İçini ferah tut kardeşim.

amcalu1

amcalu1

Üye
Android marketten alsan s2 de de kasmaz da

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
note deki s2 nin oc lanmış hali. İçini ferah tut kardeşim.

sanırım birde ben oclarim :D 1-2 ay geçmeden zaten rootlayacam. işime yarayan özel programlar olmadan zaten sadece kalemden ibaret :/

erko merko

erko merko

Üye
Benim s2 de ilk yüklediğimde kasmıştı fakat silip tekrar yükledim ve teli yeniden başlattım kasma pek kalmadı çok hafif kasıyor note2'de ki mali 400 oc'lu versiyon kasacağını hiç zannetmiyorum

PriZm

PriZm

Üye
Bende çok az hatta neredeyse kasmıyor.bazı telefonların GPU'su ile tam uyumlu değil sanırım.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

zappinger

Üye
note2 deki mali400 artik mali 400 degil evrimlesmis

badmus

badmus

Üye
banada daha nasip olmadı yüklemesi evde internet yok :( internet kafeden data dosyasını indirecem :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Oyun çok güzel.Oynanış açısından Asphalt 7 ye bin basar.ayrıca telefonu 1400 mhz oc yaptım suanda tık kasma yok.ss benim telefondan :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ben beğenmedim ama :hih: :D

doctorrr

doctorrr

Üye

oynayamadığından olmasın? :D
yaa şimdi sistem destekledi diyelim hadi donanım yetersiz ben şu teneke parçasından bi' beklenti içerisinde değilim tamam mı :p hem pcde bitirdim bunu mobilini n'apsınlar :sirit:

PriZm

PriZm

Üye

yaa şimdi sistem destekledi diyelim hadi donanım yetersiz ben şu teneke parçasından bi' beklenti içerisinde değilim tamam mı :p hem pcde bitirdim bunu mobilini n'apsınlar :sirit:
şunu söyleyeyim mobildekini çok güzel yapmışlar :D müzik tarzlarını bile tamamen değiştirmişler :D *EA TRAX* :D

doctorrr

doctorrr

Üye
banane yaa :lac:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

zappinger

Üye
benim telefon açar demi haftason7 pc den datayi cekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt