Yeni Şarkı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Şarkı :)
Arkadaşlar müzikle uğraştığımı bilenler biliyor,dün beş arkadaş buluşalım dedik sohbet muhabbet ederken hadi hep beraber bir şarkı yapalım dedik ve ortaya böyle bişey çıktı :) Yorumlarınızı bekliyorum.

[video=youtube;AN3WqkWuDaU]http://www.youtube.com/watch?v=AN3WqkWuDaU&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: jackalmami

ismail010

Üye
akşama dinlicem o zaman yorum yaparim :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
bide mobil link verirsen bende bi dinlerim kardesim :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim videonun altındaki linkten dinleyebilirsin :)

ismail010

Üye
Darilmaca yok ama sanirim hard amatörsünüz.
Melankoli tarzini severim ama bazi yerler hoşuma gitmedi.

İlk söyleyen kişideki kafiye uyumsuzluğu hoşuma gitmedi.

Ama son söyleyen kimse onun sesi daha çok hoşuma gitti. Çünkü daha açik ve netti.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Darilmaca yok ama sanirim hard amatörsünüz.
Melankoli tarzini severim ama bazi yerler hoşuma gitmedi.

İlk söyleyen kişideki kafiye uyumsuzluğu hoşuma gitmedi.

Ama son söyleyen kimse onun sesi daha çok hoşuma gitti. Çünkü daha açik ve netti.

Samimi yorumun için teşekkürler kardeşim :) Darılıp gücencek olsam buraya koymam zaten ;) İlk söyleyen arkadaşın kısmı benim de hiç hoşuma gitmedi zaten ama yanımızdayken dışlamak ayıp olurdu,son söyleyen benim nakaratları da ben söylüyorum.

ismail010

Üye

Samimi yorumun için teşekkürler kardeşim :) Darılıp gücencek olsam buraya koymam zaten ;) İlk söyleyen arkadaşın kısmı benim de hiç hoşuma gitmedi zaten ama yanımızdayken dışlamak ayıp olurdu,son söyleyen benim nakaratları da ben söylüyorum.

İyi ilk söyleyenin sen olmamasina sevindim :)
Bide sen hangisisin bu isimlerden

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Rap Muzik Dinlemem ..

Ama ..

Beat Biraz Kotu ..

Arti Sarki Orta Derecede ..

Sesiniz Tam Basmiyor .. =]

Ama Basarilarinizin Devamini Diliyorum .. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İyi ilk söyleyenin sen olmamasina sevindim :)
Bide sen hangisisin bu isimlerden

HengHame.

- - - Eklendi - - -

Rap Muzik Dinlemem ..

Ama ..

Beat Biraz Kotu ..

Arti Sarki Orta Derecede ..

Sesiniz Tam Basmiyor .. =]

Ama Basarilarinizin Devamini Diliyorum .. :oke:

Sağolasın kardeşim aslında şarkının prodüksiyonunu ben yapsam böyle olmazdı ama arkadaş illa ben yaparım dedi ona bıraktım bende.

ismail010

Üye

HengHame.

- - - Eklendi - - -

Sağolasın kardeşim aslında şarkının prodüksiyonunu ben yapsam böyle olmazdı ama arkadaş illa ben yaparım dedi ona bıraktım bende.

Albumun varsa link at sesin güzel bi bakayim :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel sesin var Can'ım tebrikler...

bestekar43

Üye
sn soyliyenin sesi 10 numara ama ılkınde is yok grup halinde soylemeniz guzel beat zaten oturmamıs sozlerde is var ama melenkolia fazla dınlemem ama sarki iyi ama gucenmeyin ılk soyliyen bidaha muzik soylemesın bence

Türe

Türe

Üye
Abim sen kaçıncı dakikada giriyosun :ehe Bu arada bas biraz fazla sesinizi ön plana alın bana kalırsa :tebessüm:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abim sen kaçıncı dakikada giriyosun :ehe Bu arada bas biraz fazla sesinizi ön plana alın bana kalırsa :tebessüm:

Abicim nakaratları ben söylüyorum bir de 2:19 da ben giriyorum. Valla abicim mix mastering ben yapsaydım böyle olmazdı ama arkadaşlar aceleye getirdiler dün nete vermek için yoksa ben bu akşama anca bitiririm ben biraz titizim :D O yüzden 4 aydır albüm bitmiyor :kop2: Şarkıdaki eksilerden biri de girişe nakarat koymuş arkadaş ve orda beate oturtamamış oraya koycanı söylese oraya ayrı söylerdim.. Dinleyip yorumlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

uğur e

uğur e

Üye
hacı müzik başka kafada siz başka kafada yinede emek vermişsiniz daha iyi olursunuz

otostopçu

otostopçu

Üye
mod bey :ah müzik bölümü vardı :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hacı müzik başka kafada siz başka kafada yinede emek vermişsiniz daha iyi olursunuz

Müzik hangi kafada biz hangi kafadayız kardeşim? Tekrar söylüyorum mix yapan arkadaş aceleye getirip tam oturtmamış normalde mix kayıttan uzun sürer ama elemanlar aceleye getirdiler,bu da bana ders olduğbir daha kendi şarkımın mixini başkasına bırakmıyacağım.

- - - Eklendi - - -

mod bey :ah müzik bölümü vardı :ehe

oraya koncak kadar iyi değil,ben sadece arada soran arkadaşlar görsünler diye koydum bunu öylesine. Albümü oraya koyarız kısmetse.

• Beğen
Tepkiler: otostopçu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt