Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan dostum

ender04

ender04

Üye
üstad çok güzel olmuş hersey çok iyi özellikle widgetler çok güzel bişey sorucam c de patches klasörü yok kendim attım ama yüklediğim yamaları görmüyor senin yazılımda kullandığın rompatcer yamaları hangi dosyada görüyor yardımcı olursan sevinirim çok teşekkürler.ayrıca teli kapatıp açtıktan sonra yamaları tekrardan elle aktif ediyorum rompatcers otomotik başlata eklememe rağmen otomotik olarak başlatmıyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
bende de telefon açılırken bazı yamalar (rompatcher) başlatamıyor diyor, rompatcher da çalışmıyor. rompatcher yüklü uygulamalarda gözükmediğinden kaldıramıyorum + yenisini de kuramıyorum. nasıl düzeltebilirim sorunu? diğer herşeyi perfect :oke: ellerine sağlık

mustipa

mustipa

Üye
arkadaşlar bu cfw ye yamaları flashla atabilirsiniz kullanmak istedediğiniz yamaları

tass_co1983

tass_co1983

Üye
4 kere flash ladım, her seferinde telefon 2 restart dan sonra hata veriyor. ROMPatcher yamaları otomatik başlatamıyor. Sonra kendiside çalışmıyor. (ek olarak yama eklemedim)

Hata mesajı
RP+ hata kurtarma
Bazı yamalar başlatılamadı

Aydın sorunla ilgilenirsen sevinirim

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
4 kere flash ladım, her seferinde telefon 2 restart dan sonra hata veriyor. ROMPatcher yamaları otomatik başlatamıyor. Sonra kendiside çalışmıyor. (ek olarak yama eklemedim)

Hata mesajı
RP+ hata kurtarma
Bazı yamalar başlatılamadı

Aydın sorunla ilgilenirsen sevinirim

Gün içinde yeni güncelleme olacık

- - - Eklendi - - -

üstad çok güzel olmuş hersey çok iyi özellikle widgetler çok güzel bişey sorucam c de patches klasörü yok kendim attım ama yüklediğim yamaları görmüyor senin yazılımda kullandığın rompatcer yamaları hangi dosyada görüyor yardımcı olursan sevinirim çok teşekkürler.ayrıca teli kapatıp açtıktan sonra yamaları tekrardan elle aktif ediyorum rompatcers otomotik başlata eklememe rağmen otomotik olarak başlatmıyor

gün içinde telefi ederiz

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
ender04

ender04

Üye
bekliyoruz teşekkürler

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi hayırlı urlu olsun fp2

ender04

ender04

Üye
eyvallah üsdat elerine sağlık ilgin için teşekkürler

ender04

ender04

Üye
RM-774_113.010.1506_U01.01_79u.uda.fpsx bozuk ponex uyarı veriyor ilgilenirsen sevinirim

sduman

Üye
ender04

ender04

Üye
Kardeşim uyardiğin için teşekkür ederim ilk indirdiğimde winrarla çikarirken part 2 hata verdi doya bozuk uyarisi yapti sonra pohonex ayni uyariyi yapti sduman kardeşim msjni görünce part 2yi tekrar indirdim yazilimi attim sorun yok belco2 üstad kusura bakma özür dilerim ama indirirken hata vermiş olmali bu hata mesaji için senden özür diliyorum şu an sorunsuz çalişiyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

çok güzel tek sorun rompatcerde ses kayıt proramının yaması yok program arama sırasında bipliyor patces klasörü gözükmüyor yani yama yükleyemiyoruz bunun dışıda herşey süper ellerine sağlık

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim uyardiğin için teşekkür ederim ilk indirdiğimde winrarla çikarirken part 2 hata verdi doya bozuk uyarisi yapti sonra pohonex ayni uyariyi yapti sduman kardeşim msjni görünce part 2yi tekrar indirdim yazilimi attim sorun yok belco2 üstad kusura bakma özür dilerim ama indirirken hata vermiş olmali bu hata mesaji için senden özür diliyorum şu an sorunsuz çalişiyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

çok güzel tek sorun rompatcerde ses kayıt proramının yaması yok program arama sırasında bipliyor patces klasörü gözükmüyor yani yama yükleyemiyoruz bunun dışıda herşey süper ellerine sağlık

şu an için fp2 için öyle bi paç çıkmadı belki ilerleyen zamanlarda olur

tass_co1983

tass_co1983

Üye
rompatcher otomatik başlatma sorunu düzelti mi Aydın?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
ilk sayfadan baka bilirsin yapılan yeniliklere

Aydın abi, v1.05 cfw yi kurdum. rompatcher da yamayı otomatik başlat dedikten sonra ki açılışta rompatcher göçüyor. dün yenisini çıkardın. onda bu sorunu düzeltmek için birşeyler yaptın mı demek istiyorum. yapmadıysan yeni güncellemeyi bekleyeyim

Üst Alt