4 kere flash ladım, her seferinde telefon 2 restart dan sonra hata veriyor. ROMPatcher yamaları otomatik başlatamıyor. Sonra kendiside çalışmıyor. (ek olarak yama eklemedim)
Hata mesajı
RP+ hata kurtarma
Bazı yamalar başlatılamadı
Aydın sorunla ilgilenirsen sevinirim
üstad çok güzel olmuş hersey çok iyi özellikle widgetler çok güzel bişey sorucam c de patches klasörü yok kendim attım ama yüklediğim yamaları görmüyor senin yazılımda kullandığın rompatcer yamaları hangi dosyada görüyor yardımcı olursan sevinirim çok teşekkürler.ayrıca teli kapatıp açtıktan sonra yamaları tekrardan elle aktif ediyorum rompatcers otomotik başlata eklememe rağmen otomotik olarak başlatmıyor
eyvallah üsdat elerine sağlık ilgin için teşekkürler
rm-774_113.010.1506_u01.01_79u.uda.fpsx bozuk ponex uyarı veriyor ilgilenirsen sevinirim
Kardeşim uyardiğin için teşekkür ederim ilk indirdiğimde winrarla çikarirken part 2 hata verdi doya bozuk uyarisi yapti sonra pohonex ayni uyariyi yapti sduman kardeşim msjni görünce part 2yi tekrar indirdim yazilimi attim sorun yok belco2 üstad kusura bakma özür dilerim ama indirirken hata vermiş olmali bu hata mesaji için senden özür diliyorum şu an sorunsuz çalişiyor teşekkürler
- - - Eklendi - - -
çok güzel tek sorun rompatcerde ses kayıt proramının yaması yok program arama sırasında bipliyor patces klasörü gözükmüyor yani yama yükleyemiyoruz bunun dışıda herşey süper ellerine sağlık
rompatcher otomatik başlatma sorunu düzelti mi Aydın?
yazılımı yükleyip bakarsın
Rompatcher için birşeyler yapmadıysan denemeyim abi
ilk sayfadan baka bilirsin yapılan yeniliklere