Galaxy S3, Note 2, iPhone 5 gibi üstün telefonlar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

KinG_MoRTaL

Üye
Oyun ve uygulama cokta onemli degilse lumia 920

By_eLeN

Üye
Note 2 telefon degilki tablet sinifina sokmakndaha mantikli
Once amacini belirle derim ben telefonla ne yaparim ne yapicam ? S3 alirsan donanim ve ozgurlugun zirvesine cikarsin ama hava atamazsin :) iphone 5 alirsan kendini kandirirsin herseye para odersin enayi gibi kendini tatmin edersin ama cok fena hava atarsin ;) note a gelicek olursak da hammal tutman lazim cok buyuk be :)

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 telefon degilki tablet sinifina sokmakndaha mantikli
Once amacini belirle derim ben telefonla ne yaparim ne yapicam ? S3 alirsan donanim ve ozgurlugun zirvesine cikarsin ama hava atamazsin :) iphone 5 alirsan kendini kandirirsin herseye para odersin enayi gibi kendini tatmin edersin ama cok fena hava atarsin ;) note a gelicek olursak da hammal tutman lazim cok buyuk be :)
Son noktayı koymuşsun resmen. :D Amaç kurcalamak ve rahatlık. S3 bu yüzden. Ama kamera açısından da içim gidecek.
Eskiden ne güzeldi be, Nokia bi telefon yapardı hem en iyi kamerası olurdu hem en iyi telefon olurdu. :D Şimdi çok alternatif ve çok farklı özellikler var. Ve java öğrenen biri olarak şansımı Android'de deneyeceğim gibi gözüküyor.

nofear3458

nofear3458

Üye
nofear3458 işte konuyu açarken böyle mesajlar bekliyordum ben de. İlk sayfada da var böyle bir şey. Öncelikle teşekkür ediyorum. Mesajın çok faydalı oldu çünkü benim Nokia ile aramda bir bağ var 10 yıllık. :D Hemen çöpe atmak olmaz S3 diye. Gerçekten pureview kamera ve kablosuz şarj özellikleri çok çekti beni. Tek sıkıntım windows. Onu da bir incelemek lazım dediğin gibi.

Note 2 düşünmüyorum açıkçası, çok büyük geliyor gözüme ve elime. Kulağıma yakıştıramıyorum ama harbi telefon, orası ayrı. Şu an Lumia 920 ve S3 arasındayım.

önemli değil. biz burda birbirimize yardımcı olabilmek için varız.bunu başarabildiysem ne mutlu.bu arada kameraya çok önem verdiğin belli onun için lumia 920 tam aradığın telefon.ben şu anda xperia arc s kullanıyorum bu telefon avrupanın en iyi kameralı telefonu seçilmiş ama bir n8 degil.açıkçası android ekosisteminde nokianin kamerasına rakip bir telefon yok.
iyi geceler.

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil. biz burda birbirimize yardımcı olabilmek için varız.bunu başarabildiysem ne mutlu.bu arada kameraya çok önem verdiğin belli onun için lumia 920 tam aradığın telefon.ben şu anda xperia arc s kullanıyorum bu telefon avrupanın en iyi kameralı telefonu seçilmiş ama bir n8 degil.açıkçası android ekosisteminde nokianin kamerasına rakip bir telefon yok.
iyi geceler.
Nokia'yı sadece tebrik edebiliyorum bu konuda. Lumia 920'yi sırf wp yüzünen içime sindiremedim bir türlü. Android seçiyorum ve Canon makina bakmaya başlıyorum bir yandan. :D Tekrar teşekkürler ve iyi geceler dostum.

serinaga

serinaga

Üye
İphone 5 verilen parayı hak etmiyor, inceleme fırsatım oldu, tam bir hayal kırıklığı, 4S al daha iyi. S3 asla tavsiye etmem, bu kadar donanım düşünen samsung nasıl olurda kağıt gibi telefon yapar, haftaya kalmadan camı çatlayan mağdur sayısı çok fazla. Şimdilik elde Lumia 920 var. Henüz teli görmedik ama her yönden iyi gibi ...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İphone 5 verilen parayı hak etmiyor, inceleme fırsatım oldu, tam bir hayal kırıklığı, 4S al daha iyi. S3 asla tavsiye etmem, bu kadar donanım düşünen samsung nasıl olurda kağıt gibi telefon yapar, haftaya kalmadan camı çatlayan mağdur sayısı çok fazla. Şimdilik elde Lumia 920 var. Henüz teli görmedik ama her yönden iyi gibi ...

Telefonu insan gibi kullanmazsan camıda kırılır kapağıda çatlar..Bu her telefon için böyledir..Telefonu yerden yere vurup denemek için mi alıyoruz ? '' Şu mesafeden bir atayım bakayım kırılacak mı '' diyerek mi alıyoruz telefonu ? Ben alalı 20 gün oldu ne düşürdüm ne kırıldı yani bu böyledir..Sonuç olarak S3 değilde İphone 5 'i düşürsen yine aynı şey başına gelecek..Veya Nokia 701 'i düşürsen yine aynı şey olacak..Bunda S3 'ün suçu ne ? Firmaları veya kuruluşları suçlamayla olacak şey değil bu..Sonuçta adam beğenip inceleyip alıyor telefonu,kağıt gibi de olsa beğenip alıyor..Ki günümüzde kütük gibi telefonda kalmadı hani,akıllı telefonların çoğu belli bir mesafeden yere düştüğünde sıkıntı olur..Sıfır bi araba alsan duvara vursan arabada hasar olmayacak mı ? Bunda arabanın markasının suçu ne ? Düşürmeyeceksin kırılmayacak bu kadar basittir yani :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye

Telefonu 1.80 den 2 kez düşürdüm onun dışında küçük düşürdüklerimi saymıyorum bile bu arada L920 nasıl daha iyi hani uygulamalar hani flash player ?? Tartışma yaratmaya çalışmayın alıcaksan git kendin al nokiayı

PriZm

PriZm

Üye
Eğer Boyutu rahatsız etmeyecekse kesinlikle Note 2 :) ayrıca Bilgisayar Mühendisliğindeymişsin.Linux tabanlı bir telefon daha yararına olur.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
bence lumia 920 yi bekle kardeş

amcalu1

amcalu1

Üye
Büyük ekran seviyorsan note 2 sevmiyorsan i5

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bu konuyu ben açmış olsaydım ve sorularınız bana yönelmiş olsaydı;

Soru:Cihazı ne için kullanacaksın?

Cevap:
*Aşırı derecede oyun oynarım.
*Aşırı derecede uygulamalarla uğraşırım.
*Aşırıya yakın derecede fotoğraf çekerim.
*Ve çok fazla kurcalarım telefonu.
*Binde bir arama yaparım, millet(tanıdık eş dost) arar ben konuşurum, pek arama yapmam,
*Mesaj %100 yazarım.
*İnternetten hiç çıkmam telefon 7x24 açıktır en az 3 program sabit çalışır arkaplanda, aylık data kullanımım 3GB rahat vardır,
*Ekran sıkıntı olmaz büyüklüğü severim

bu özelliklere dayanarak, bana önereceğiniz cihaz Ya S3'tür ya da Note 2'dir,

Cebim de param varsa cihaz değiştireceksem, sizin önerileriniz ve benim isteklerimle bağdaşan hangisi ise ki şuan da ya S3 yada Note 2 dir benim için cebimdeki para kadar konuşur kararımı verirdim açıkcası.(yanlış anlaşılmasın sözlerim)

Nokia Lumia 920: tasarıma diyecek lafım yok, adamlar yapmış Allah razı olsun, yeni bi sisteme geçtiler, kolay değil, zamanla düzelir alışırlar yani, bunu okul değişimi gibi düşünün A okulundan B okuluna başlayınca 1 ay kadar alışamazsın yavaş yavaş alışırsın bunun gibi,

kamera konusunda iyiler, oyun uygulama ise Windows'a bağlı onuda mühendisleriydi yazılımcılarıydı oyun uygulama firmalarıyla masaya oturacak ''Arkadaş bu sektörde bende varım ve bizim uygulama oyun konusunda fikirlerimiz ve de teklifimiz budur'' diyecek ve de anlaşmayı sağlayacak, zaman gösterecektir bunun sonucunu..

Telefonu alacak arkadaşa ise; üstte yazdığım gibi soru cevap şeklinde belirttim ne için kullanacaksın? Neler yaparsın? Bu sorulara sen bi içinden cevap ver alacağın cihaz aklında belirecektir zaten :) selametle :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşşekkür ederim. Arkadaşlara katılıyorum, telefonu har vurup harman savurmak için almıyoruz, narin de olsa en güçlü telefonlardan biri S3. __kaptan__ arkadaşımın yaptığı şekilde ben de bir analiz yapayım.

*Afedersiniz tuvalete gittiğimde oyun oynarım ve 1 saat çıkmam. :D
*Uygulamalarla çok uğraşırım. Özellikle Android'de hoşuma giden bir skymap var. Üstüne tanımam.
*Fotoğraf çok çekmem ama çektim mi de kaliteli isterim ve her seferinde telefonun kamerası ve çektiğim fotolarla hava atarım. (N8'in etkileri bunlar)
*Telefonu kurcalarım, sistemiyle uğraşırım, java öğrenen birisiyim ayrıca, mobil oyun sektöründe de azıcık parmağım olacak.
*Mesajlaşmayı sevmem. Genelde bana mesaj atanları direk ararım. Ancak işte konuşamayacağım durum olacak da, o da Whatsapp falan olabilir.
*İnterneti hiç kesmem ben de. Telefon 7x24 açıktır ve her zaman yanımdadır. Tuvalette, banyoda, arabada, havuzda, karda, kışta her yerde.
*Ekran çok sıkıntı olmaz ama Note 2 sınırdır. O sorun. :)
*Symbian'dan hiç şaşmadım şimdiye kadar. Ama artık daha güzel ürünlerle uğraşmak istiyorum.

S3 alırsam büyük ihtimalle bir Canon makina da alacağım gibi gözüküyor. 29 Ekim'de Lumia 920 tanıtımı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O tanıtımdan sonra karar vereceğim kesin olarak.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşşekkür ederim. Arkadaşlara katılıyorum, telefonu har vurup harman savurmak için almıyoruz, narin de olsa en güçlü telefonlardan biri S3. __kaptan__ arkadaşımın yaptığı şekilde ben de bir analiz yapayım.

*Uygulamalarla çok uğraşırım. Özellikle Android'de hoşuma giden bir skymap var. Üstüne tanımam.
*Fotoğraf çok çekmem ama çektim mi de kaliteli isterim ve her seferinde telefonun kamerası ve çektiğim fotolarla hava atarım. (N8'in etkileri bunlar)
*Telefonu kurcalarım, sistemiyle uğraşırım, java öğrenen birisiyim ayrıca, mobil oyun sektöründe de azıcık parmağım olacak.
*Mesajlaşmayı sevmem. Genelde bana mesaj atanları direk ararım. Ancak işte konuşamayacağım durum olacak da, o da Whatsapp falan olabilir.
*İnterneti hiç kesmem ben de. Telefon 7x24 açıktır ve her zaman yanımdadır. Tuvalette, banyoda, arabada, havuzda, karda, kışta her yerde.
*Symbian'dan hiç şaşmadım şimdiye kadar. Ama artık daha güzel ürünlerle uğraşmak istiyorum.

S3 alırsam büyük ihtimalle bir Canon makina da alacağım gibi gözüküyor. 29 Ekim'de Lumia 920 tanıtımı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O tanıtımdan sonra karar vereceğim kesin olarak.

S3 kaliteli resimler çekiyor bu arada onuda belirteyim :) He ama fotoğrafçılıkla profesyonel olarak uğraşmak istiyorsan sağlam bi makina şart orası ayrı :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Eğer sabırsızsan direk note 2 al kardeş ama onla çekeceğin fotoğraflar Lumia 920 kadar olamaz.Biraz daha bekle Lumia 920 gelsin görelim.Lumianın review teknolojisiyle özenle yapılmış ve OIS teknolojiyle çok net görüntüler kaydedebilen kamerası hiçte yabana atılacak bi şeymiş gibi gözükmüyor. Sonra karar ver pişman olma.

erko merko

erko merko

Üye
Fotoğraf için telefon alınacaksa 808'in üstüne tanımam içine canon kaçmış sanki telefonun çok kaliteli resimler çekiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
808 yada iphone 5 al bence

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla 808 kamerasına laf söylenmez ama işletim sistemi bitik.Symbian belle.Yani 808 alırsan sadece fotoğraf çekebilirsin ama Lumia 920 alırsan birçok şey yapabilirsin ayrıca Lumianın kamerası 808 den sonra en iyi 2.nci kamera ve gece çekimlerinde karanlık ortamlarda Lumia 920 , 808 den bile iyi çekim yapıyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Yani ekran boyutu Note 2 olarak son diye düşünüyorum, bundan sonrasında üreticilerin ağırlık vermeleri gerekenler:

*Tasarım
*işlemci olayı
*Ram'i cpu'su ppi değeri
*Uygulama oyun konusu

artık teknolojinin mobil dünyasında mobil cihazların, ekran boyutu olarak 5inç yahut 5.5inç son diye arzuluyorum, artık firmaların belirttiğim seçenekler dahilinde daha çok stabilite elde etmeye yönelik çalışmalar olsun, kamera, ekran çözünürlüğü ve ve ve benim için ve de bir çok kişi için de önemli olan şarj sorununa ağırlık vermeleri gerek;

bir kullanıcı Note 2'sinin 18 saattir kullandığını belirtmişti ki 18 saat benim için muaazzam bi zaman ki halende şarjının %25 kaldığını belirtmişti bildiğim kadarıyla Note 2'de 3100mAh batarya vardı, bu zamandan sonra firmalar belirttiğim önceliklerle beraber batarya konusuna da yoğunluk vermeliler diye düşünüyorum..

- - - Eklendi - - -

hiphop8; birde telefonla o kadar oyun oynadığına inanamıyorum, WC'de bile yani aman dikkat et düşürme de yani :) + hangi cihazı kullanıyorsun şuan?

saruman_me

saruman_me

Üye
kesinlikle not 2 bende gs3 var çok aceleye getirip aldım biraz daha bekleseydim s3 verdiğim parayla not 2 alırdım ama yinede tercih senin arkadaşım

Üst Alt