Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sammobile,den jelly bean türkiye güncellemesini buldum direk dowland ,mi ediyoruz burdan.biraz yardimci olurmusun.

Eger odin ile ilk defa flash atacaksanız , duzgun bir sekilde arastırıp ogrenmenizi tavsiye ederim. Yanlıs bir islemde telefonunuz acılmayabilir.

Kardesim ozel mesaj dan sana nasil flash atilacagini anlatan bir mesaj attim , bir incele istersen;)

omursevim

omursevim

Üye
teşekürler arkadaşım sağol alağkan için.

devotee

Üye
Benim cihaz guney kore cikisli. Modeli falan farkli. Bugun bir guncelleme geldi kiesten guncelledim fakat android surumunde hic bir degisiklik olmadi kernel degisti. Telefonun ayarlarina falan ufak bir iki degisiklik geldi baskada hic birsey degismedi hala 4.0.4 te. Kiese bagliyorum guncel surum diyor. Nasil yuklerim nasil bulurum bu jelly bean guncellemesini acaba yardimci olabilecek var mi.

sergei95

sergei95

Üye
Benim cihaz guney kore cikisli. Modeli falan farkli. Bugun bir guncelleme geldi kiesten guncelledim fakat android surumunde hic bir degisiklik olmadi kernel degisti. Telefonun ayarlarina falan ufak bir iki degisiklik geldi baskada hic birsey degismedi hala 4.0.4 te. Kiese bagliyorum guncel surum diyor. Nasil yuklerim nasil bulurum bu jelly bean guncellemesini acaba yardimci olabilecek var mi.

Ablam Güney Kore'den alıp geldi benimki Türkiye çıkışlı bugün kendiminkini ve ablamınkini kies'ten sorunsuz yükledim.

blackbatuhan

Üye
jb yükliyim dedim kiesten %69 da takıldı tekrardan başlattım bakalım takılcakmı bu sefer. jb den memnunmusunuz?

EKLEDİ: oh bu takılmadı bu sefer 69 da gine bekledi biraz sonra direk 85 e geçti :) aha 100 :D

devotee

Üye
Ablam Güney Kore'den alıp geldi benimki Türkiye çıkışlı bugün kendiminkini ve ablamınkini kies'ten sorunsuz yükledim.

Ablanizinkinin modelide shv-e210s mi bakar misiniz bir. Benim cihaz jelly bean guncellemesi bulamiyor. Kieste baktim hep sacma bir yazilim adi var ve guncel diyor.

blackbatuhan

Üye
dostum senin cihaz yurt dışı çıkışlı olduğu için aldığın ülkeye daha jb gelmemiş olabilir. türkiyeden almış olsaydın kiesten mutlaka güncellerdi. bu arada telefondan güncelleyemeyenler kiesden güncelleyin. 2 dk içinde kiesi pc nize indirip kurun ve güncelleyin. fakat güncellemesi baya bir uzun sürüyor haberiniz olsun.

devotee

Üye
dostum senin cihaz yurt dışı çıkışlı olduğu için aldığın ülkeye daha jb gelmemiş olabilir. türkiyeden almış olsaydın kiesten mutlaka güncellerdi. bu arada telefondan güncelleyemeyenler kiesden güncelleyin. 2 dk içinde kiesi pc nize indirip kurun ve güncelleyin. fakat güncellemesi baya bir uzun sürüyor haberiniz olsun.

Benim cihaz kore cikisli. Sammobile a baktim kore jelly bean i yoktu. Ancak yukarda sergei arkadastada guney kore cihazi varmis sorunsuz guncelledim diyor. Birde samsung guney kore mali zaten guncellemenin ilk once kendi ulkelerine gelmesi daha mantikli degilmi. Turkiyeye gelipte korede cikmamasi sacma biraz.

rodi7650

Üye
jelly bean kiesden güncellerken %4 de kaldı bende dondu die usb cektim telefon programı bozuldu kurtarma yapıyorum yine % 4 de ilerlemiyor ne kies nede telefon %4de kalıyor

SORUN CÖZÜLDÜ HATA BENDEYMİŞ USB 1 DEN BAGLIYORMSUM 2DEN BAGLAMAM GEREKİYORMUS

sergei95

sergei95

Üye
Ablanizinkinin modelide shv-e210s mi bakar misiniz bir. Benim cihaz jelly bean guncellemesi bulamiyor. Kieste baktim hep sacma bir yazilim adi var ve guncel diyor.

shw-m440s ablamınkinin modeli bu.Ayrıyetten ablam telefonu tworld'den almış kutusuna baktım.

omursevim

omursevim

Üye
Oh..en sonunda bende kiesten güncelledim jeal bean,ı.ama bildiğimiz jeal bean gibi değil nexus cihazdaki jeal bean daha güzeldi.ama yinede güzel buldum biraz daha iyi çalışıyor sanki..

SilentOne

SilentOne

Üye
hayir o deqil de milletde sarj sorunu var diyor gec sarj oluyor diyorlar aksine sarj uzun gidiyor ve sarj cok hizli doluyor

omursevim

omursevim

Üye
hayir o deqil de milletde sarj sorunu var diyor gec sarj oluyor diyorlar aksine sarj uzun gidiyor ve sarj cok hizli doluyor

Ya birde bu html 5 olcak diyolardı ama bu flash,sız çalışmıyor.Adobe yüklü değilken filmleri göstermiyor.sildim adobe yi yeniden yükledim.

Pandora's Box

Pandora's Box

Üye
telafonu alalı 2 gün oldu kurcalıyorum daha bakalım çökertmeden öğrenecemmi? :D

berkayevs4

berkayevs4

Üye
16 gb sim siyah
(safir) eklerseniz sevinirim
Bu arada bende güncellemelerde jelly bean çıkmıyor ne yapmam gerk?

lokmanekin

Üye
Cihaz yurt dişi kieste yazılım desteklenmiyor diyor yardim

newguard

newguard

Üye
sizce arabistan için 4.1 gelirmi gelirse ne zaman gelir yoksa artık rom root işlerine girsemmiki

foreverthe

foreverthe

Üye
Aynen aşırı hızlı şarj oluyor. Bencede şarj daha iyi olmuş. Jelly bean iyi bence.

gard56

Üye
Arkadaşlar jelly bean nasıl indirbilirim

Üst Alt