Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

devotee

Üye
Merhaba arkadaslar. Bende 4-5 gundur S3 kullaniyorum. iPhone 4S ten Galaxy S3 e gecis yaptim. Buyuk bir degisiklik oldu benim icin. Kullanimina alistim sayilir ancak bikac sorunum ve sorum var benim. Simdiye kadar bir suru android forumuna girdim ama hic yardimci olan birileri olmadi.

Simdi soyle soyleyeyim. Ben cihazi guney koreden samsungun ana vatanindan aldim. Dolayisi ile kore icin uretilmis bir cihaz. Modeli ve ozellikleri turkiyedeki S3 lerden farkli.
Ilk sorunum: sms mesaji yazarken 80 karakter sonra mms e donusuyor. Her turlu ayara baktim heryeri arastirdim ancak buna bir cozum bulamadim.

Ikinci bir sorunum: play storedan ucretli uygulama satin alamiyorum. Kartimi tanimladim telefondan satin al dedikten sonra "pc den google cuzdana girip hesabi dogrulayin" gibi bir hata veriyor. Pc dende telefondanda her yolu defalarca denedim ancak bunada cozum bulamadim. Kartimdada sorun yok daha onceden iPhoneda appstoredan defalarca uygulama satin aldim.

Birde S3 umun modeli turkiyedekilerden farkli oldugu icin root ve rom islemleri nasil yapilir hic bilmiyorum. Ozelden mesaj atabilirsiniz. Lutfen bi yardimci olun bana. :)

hayalet114

hayalet114

Üye
arkadaşlar benım s3 yurtdışı ve şebekesı gıttı(daha guncelleştırme yapmadan) imei klonlu klon ımeı sorgulatyrm kayıtlı dıyor ancak şebekem yok.alalı 1.5 ay oldu ne yapmam gerek suan yardımcı olabılcek aynı sorunu yasayan arkadaslar yardımcı olabılrse zahmet olmazzsa??

aranjjyor

Üye
e72 kullanıyorum androıde merak sardım 145 sayfayıda okudum bısey anladıysam s3 mını almak nasıp olmasınn ... Kasım'a ne kaldıı

omursevim

omursevim

Üye
arkadaslar. Bi güncelleme daha gelmiş inanmıyanlar güncelleme kontrolü yapabilirler. Güncelleme yollamışlar
Ama bi kaç gün,de indiribiliriz.kısacası güncelleme talebi sırada diye bi yazı çıkıyor geçen güncellemedeki gibi. Müjde inşallah jell bean, dir..

aranjjyor

Üye
2 gun oldu guncelleme gelelı jell bean ewet

timomass

Üye
jb. güncellemesi başladı. hem cihaz üzerinden hem kies ten yada sam mobile den güncelleyebilirsiniz

sergei95

sergei95

Üye
Guncelleme gelmiş hadi gözümüz aydın :)

berkeesmer

Üye
Maxicep ahalisi jb güncellemesi resmi olarak sammobile dan çıkmıştır. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
banada geldi kurdum baya hızlı cıktı j.b

kozirog

kozirog

Üye
sabah bana da geldi, ben de gunceledim super

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ben su anda sammobıle den ındırıyorum ;) ınsallah bekledıgıme deger. Arkadaslar herkezın kurban bayramı kutlu olsun...

reberemo

Üye
ben de mi bir acayiplik var canlar. engelleme modu var baskaca degisen bisey goremedim. ne hiz ne uygulama ne arayuz. bi de ram mikrari degisti o kadar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ben de mi bir acayiplik var canlar. engelleme modu var baskaca degisen bisey goremedim. ne hiz ne uygulama ne arayuz. bi de ram mikrari degisti o kadar

Kardesim su anda cihazda jelly bean yuklu, ics arasinda baya bir fark gozlemledim bean. Ust bar olayi cok guzel olmus mesela, ana ekrandaki simgelerin rahat bir sekilde yer degistirmesi ni de begendim, hızlanmasini soylemiyorum bile, bence sen birdaha yukle dostum ama bu sefer wipe data yap ondan sonra yeniden yukle ;)

cliolar

Üye
wipe nedir yahu?

SilentOne

SilentOne

Üye
fabriika ayarları yapsen

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar banda jelly bean geldi fakat tereddütteyim sizce güncellemeye deyermi? çünkü babamda nokia c6 vardı ona güncelleme gelmişdi aynı böyle nokia için güncelledik telefon bozuldu. babamda bana 2 milyarlık s3 ünü güncellersen ve bozulursa seni camdan atarım dedi resmen :D şaka bi yana gerçekten çok kızar bozulursa. bide bazı arkadaşlarda güncelledikten sonra şarj problemleri olmuş sizdede problemler varmı birde günlleyince 4.0.4 e tekrar geri dönebiliyormuyuz?

omursevim

omursevim

Üye
arkadaşlar bi sorum olcak Jelly bean kullananlara axses internet uygulaması varmı pc, ye bağladıyan usb ile internete bağlanabiliyormuyuz...

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar biriniz cevaplasın 4.1 de bozukluklar varmı ve yükleyince 4.0.4 e geri döneblrmym?

omursevim

omursevim

Üye
Sammobile,den jelly bean türkiye güncellemesini buldum direk dowland ,mi ediyoruz burdan.biraz yardimci olurmusun.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
ben su anda sammobıle den ındırıyorum ;) ınsallah bekledıgıme deger. Arkadaslar herkezın kurban bayramı kutlu olsun...

Eyvallah kardeşim seninde

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar biriniz cevaplasın 4.1 de bozukluklar varmı ve yükleyince 4.0.4 e geri döneblrmym?

Nokia gibi güncellemede sorun olmaz kardeşim.Nokia çıkardığı güncellemeyi adam gibi test etmeden yaydığı için öyle sorunlar çıkıyor.Yoksa bişicik olmaz adam gibi yaparsan ;) ...

Buarada şarjı %100 yapmadan bişi yapmaya çalışma, ayrıca telefonu ne olur ne olmaz yedekle :oke:

Üst Alt