c7ciler hangi cfw kullanıyorsunuz acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
c7ciler hangi cfw kullanıyorsunuz acaba
mrb arkadslar c7 kullanan arkadslar hangi cfw kullanıyorsunuz acaba c7 111.040.1511 telefonum var benimde tavsiye ettınız cfwler hangısı bu sürüme gore .

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
zaten suan onu kullanıyorum ama fazla klasor var sılınmıyor onları nasıl sılerım kardesım

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
fazla klasör derken araçlar internet ekstra oyunlar 4 tane klasor var bence gayet düzenli.

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
klasör falan ıstemıyorum orjınaldekı gıbı olsun dedım ama sılınmıyor bole kullanıyorum sılmenın yolunu bulursam sılcem kardesım

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
tüm uygulamaları kök klasöre taşıyıp dene klasörün içerisinde bişey varken silinmez

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
denedım öle kök kılasorune taşıdım olmadı

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
ben şimdi denedim oldu

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
bende olmuor sıl var ama bastıgımda olmuyor

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
klasörler cfw de gömülü olduğu için silinmiyordur.

haqanguven

haqanguven

Üye

rofs2 e atın tamamdır

emreli01

emreli01

Üye

rofs2 e atın tamamdır

hacı nden bunu paylaştın konunda ben klasörsüz ve bekleme saati değişmiş halde linkini paylaştım konuyu açan arkadaş o kullandığın cwf de önceki yorumlarda paylaştım linki ne değişiklik yaptığımi da yazdım sadece sorun oysa halledilmiş bi şekilde var indirebilirsn

suskun__enes

Üye
    Konu Sahibi
eyw sılemedıgım ıcın actım konuyu hem fazla cwf bulamadım c7ye gore kullanan arkadslar varsa hngı cwflerı kullandgıını ogrenmek ıstedım yıne de eyw yardımın ıcın

- - - Eklendi - - -

eyw kardesım saolsın dedıgın dosyayı attım rof2 hepsı sılındı saolsın

haqanguven

haqanguven

Üye
hacı nden bunu paylaştın konunda ben klasörsüz ve bekleme saati değişmiş halde linkini paylaştım konuyu açan arkadaş o kullandığın cwf de önceki yorumlarda paylaştım linki ne değişiklik yaptığımi da yazdım sadece sorun oysa halledilmiş bi şekilde var indirebilirsn

unuttum onu.düzenleyebilenler düzenlesin işte hem ne farketcekki düzenlemeyenlere veririz onu :)

- - - Eklendi - - -

eyw sılemedıgım ıcın actım konuyu hem fazla cwf bulamadım c7ye gore kullanan arkadslar varsa hngı cwflerı kullandgıını ogrenmek ıstedım yıne de eyw yardımın ıcın

- - - Eklendi - - -

eyw kardesım saolsın dedıgın dosyayı attım rof2 hepsı sılındı saolsın

rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt